i.nes 27.04.08, 15:19 Siedzę przy otwartym balkonie. Właśnie owionął mnie obłok czyichś perfum - piękne! Nie zdążyłam. Pani już zniknęła. Generalnie nienawidzę dusić się w oparach, ale ten zapach był super. Kurde. Czuję się zawiedziona. :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Obłok 27.04.08, 15:20 Myślałam, że to wstęp do jakiegoś opowiadania erotycznego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Obłok 27.04.08, 15:22 wczoraj moje picie piwa zakłócił obłok o zapachu ludwika ale to były perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Obłok 27.04.08, 15:25 no nie wiem ja takiej klasyki jeszcze nie znałam. jakaś nowa jakość Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Obłok 27.04.08, 15:28 Nabyłam wczoraj drogą kupna mój najnowszy zachwyt zapachowy (pachł by ładniej, gdybym go ukradła?) i sama se robię obłok i mam OBS ciągły :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Obłok 27.04.08, 15:29 funny_game napisała: > Nabyłam wczoraj drogą kupna mój najnowszy zachwyt zapachowy (pachł > by ładniej, gdybym go ukradła?) jaki ach jaki? > i sama se robię obłok i mam OBS ciągły :D to nie to samo! choć nie twierdzę, że gorzej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Obłok 27.04.08, 15:38 i.nes napisała: > jaki ach jaki? Na @ Ci powiem, ale najpierw przysięgnij, że nie wygadasz. Nie chcę, żeby pół świata tym pachło, choć limited edition ;) > > > i sama se robię obłok i mam OBS ciągły :D > > to nie to samo! choć nie twierdzę, że gorzej ;P Say no more :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Obłok 27.04.08, 15:40 funny_game napisała: > Na @ Ci powiem, ale najpierw przysięgnij, że nie wygadasz. Nie > chcę, żeby pół świata tym pachło, choć limited edition ;) Po pierwsze, czuję się urażona, że nie doceniasz moich umiejętności plotkarskich.... Po drugie, czuję się urażona, że uważasz, że wygadam. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Obłok 27.04.08, 15:44 Po trzecie, jeszcze się waham w takim razie :D Wysyłam linka @ :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Obłok 27.04.08, 15:59 fiu fiu, luksuśna lasencja jesteś ;P Ty uważaj, bo napisali, że uzależnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Obłok 27.04.08, 16:06 Ines, ja mogę nie mieć co jeść, ale zapachy to mój bzik. I właśnie przemyśliwam, jak zakupić zapas tej wody, bo nie mogę bez niej żyć. Hm, gorzej, że jak zakupię zapas, to mnie i tak M. zabije kartą kredytową :DDD Uzależnia, skubana. Siedzę w domowych gietrach i koszulce (gietry też mię ostatnio uzależniły), popijam Paulanera numer dwa, se bekam czasem, włos niemyty, ale się spryskałam moim odkryciem, bo musiałam, mu-sia-łam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Obłok 27.04.08, 16:10 Wyślij kogoś na strefę w Znojmie :) Ja właśnie dostałam podkład - w tym Twoim sklepie kosztuje 150 zł, a na strefie 23 euro ;P Próbowałam sobie wyobrazić te gietry, koszulkie, pyfko, włos i całość w obłoku... Boska dekadencja :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Obłok 27.04.08, 16:16 i.nes napisała: > Wyślij kogoś na strefę w Znojmie :) Ja właśnie dostałam podkład - w tym Twoim > sklepie kosztuje 150 zł, a na strefie 23 euro ;P Bardzo mocno potrzebuję natychmiast wiedzieć, co to jest strefa w Znojmie :D > > Próbowałam sobie wyobrazić te gietry, koszulkie, pyfko, włos i całość w > obłoku... Boska dekadencja :D:D <bek> :D Jeszcze się napraszam o wąchanie mię i podziwianie, to nieodłączny składnik każdej nowej fascynacji zapachowej :) > Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Obłok 27.04.08, 17:06 funny_game napisała: > Bardzo mocno potrzebuję natychmiast wiedzieć, co to jest strefa w > Znojmie :D Znojmo to przygraniczne miasto w Czechach, znane z tego, że była to strefa wolnocłowa, ale do dziś ceny są konkurencyjne :) > <bek> > :D urocza jesteś :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Obłok 27.04.08, 17:16 Muszę sprawdzić, czy ja gdzieś tego Znojma blisko będę na majufkie, która wypala na 100% :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Obłok 27.04.08, 17:39 Tylko na tydzień, jak myślę i nie mam wątpliwości, kto pokona harpie harpunem albo i bez uzbrojenia ;) Miał być Śląsk i Eger, ale będzie chyba Śląsk i Liptovsky Mikulas, nieważne, kierunek najlepszy tak czy siak :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Obłok 27.04.08, 17:55 Harpum oddałam do warksztatu, bo mię się dżewiec łobluzował. No nie ma rady, trza będzie gołymi ręcyma :) Ale Ci fajnie! Ja co prawda jadę tylko na działkę, ale za to w doborowym towarzystwie (Grzędowicz, Lynch, Petterson, Podrzucki, Białołęcka... chorera, trzeba będzie czasem coś zjeść) :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Obłok 27.04.08, 18:18 Weź czasem przeczytaj czy obejrzyj jakiegoś harlequina, to Ci się od razu jeść zachce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Obłok 27.04.08, 15:35 Mieszkasz na parterze? :-> Hmm myślę, że stanie w tramwaju przy takiej pani mogłoby być traumatycznym przeżyciem, skoro przechodząc tak silną woń wydziela. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Obłok 27.04.08, 15:48 Tym bardziej mam nadzieję, że ta pani przemieszcza się samochodem. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Obłok 27.04.08, 15:58 ta pani chyba mieszka pode mną... właśnie znów mię zawionęło :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Obłok 27.04.08, 18:22 To zawołaj ;pachnąca pani pokaż lico.I będziesz miała okazję zadać pytanie.Ale jak będzie taka zazdrosna o swój zapach jak Funny to może nie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Obłok 27.04.08, 18:24 miałam nawet taki plan, żeby zejść do niej... ale ja z natury jestem nieśmiała i jakoś tak się wstydam... ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Obłok 27.04.08, 18:40 To tak a propos opowiem.Kilka lat temu jadę w niedzielę rano wiosną autobusem.Tak nagle ciepło się zrobiło.Ludziska wymyli się,jak to przed niedzielą, założyli świeży ciuch wiosenny i dla zwiększenia elegancji użyli perfumy,niektórzy pewnie nadmiernie bo faktycznie pachniało w tym autobusie różnorako aczkolwiek niecodziennie;)I na przystanku wsiada jegomość i od wejścia krzyczy na cały głos;cholera, człowiek chce wejść do normalnego autobusu,a tu drogeria.Tfuu;)) Odpowiedz Link Zgłoś