abc_5 03.05.08, 15:08 Mam pytanie, czy jest mozliwosc zajscia w ciaze podczas pierwszego w zyciu stosunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: ciaza 03.05.08, 15:10 hstoria mowi,ze mozna nawet bez stosunku;] wiec uwazaj;] Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ciaza 03.05.08, 15:11 abc_5 napisała: > Mam pytanie, czy jest mozliwosc zajscia w ciaze podczas pierwszego w > zyciu stosunku? Przepraszam ale pytanie jest tak zwalające z nóg, że odpowiem tak: Jeśli pierwszy raz zatniesz się ostrzem noża to poleci Ci krew??? Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: ciaza 03.05.08, 15:12 podczas pierwszego ,drugiego, i tak dalej do plus nieskonczonsci :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ciaza 03.05.08, 15:15 a.part napisała: > podczas pierwszego ,drugiego, i tak dalej do plus nieskonczonsci :DDD Nie...do czasu menopauzy:D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: ciaza 03.05.08, 15:13 straszne ,że nie macie tej edukacji seksualnej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: ciaza 03.05.08, 15:15 wszystko przez to wprowadzenie do życia w rodzinie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: ciaza 03.05.08, 15:21 ładnie wprowadzają, własnie w ten sposób, moze uczą ,że przy pierwszym się nie zachodzi, nie czuję kiedy ciążuję Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: ciaza 03.05.08, 15:22 ale rodzina czyli podstawowa komórka społeczna zaczyna się wtedy gdy pojawi sie dziecko - logiczne <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: ciaza 03.05.08, 15:24 ok edukacja jest do d... to każdy wie, ale w końcu nie żyjemy na pustynii, jest telewizja, książki czy internet. Wystarczy samemu poczytać co i jak, a nie czekać aż będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: ciaza 03.05.08, 15:20 ale poznali już literki a, b, c. i cyferkę 5. może i do e.s. dojdą. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: ciaza 03.05.08, 21:23 Dzisiejszy wątek sponsorowała cyferka 5 oraz literki a,b,c. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: ciaza 03.05.08, 21:38 Nie apokalipsa, tylko efekt uczenia w szkołach religii zamiast wychowania seksualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl kiedy w koncu w szkolach bedzie 03.05.08, 21:49 jakas edukacja z wiadomego tematu???? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: kiedy w koncu w szkolach bedzie 03.05.08, 22:13 Nauki trzeba pobierać zaocznie.Dla większości temat ten to pasja,więc i zdobywanie wiedzy w tym zakresie nie powinno być nużące.;) P.S. Można zajść, nawet w mnogą.Mój kolega tak strzelił,ale to było w latach pięćdziesiątych, więc był poniekąd usprawiedliwiony w swej ignorancji bo to inne czasy były.Ale miał chłopak niefart.On i dziewczyna 17latki i za obopólnym pierwszym razem tak sobie zrobili.No cóż life is brutal,nie wspominając o zasadzkach. Odpowiedz Link Zgłoś
gimnazjalistka.zuza Re: ciaza 03.05.08, 22:10 Nie można. W ciążę zachodzi się dopiero za siódmym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 oczywiście, a jeśli nie zastosowałaś zabezpieczeń, 04.05.08, 12:06 to nawet bardzo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 To zart?:) czy prowokacja ?:) 04.05.08, 12:27 żeby takie glupie pytania zadawać to trzeba serio nie mieć pomysłu na lepsze prowoki, albo siano miec w głowie :) Nie bierz się do seksu, jesli podstawowych rzeczy o rozrodzie nie wiesz! Mozna, mozna :) To, czy sie zajdzie w ciąże zależy od fazy cyklu, zastosowanego zabezpieczenia przed niechcianą ciąża, a nie od tego, który to raz w zyciu :) Zgroza ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: To zart?:) czy prowokacja ?:) 04.05.08, 12:29 Chyba jednak to się dzieje naprawdę. Skoro mój wątek o zachodzeniu w ciążę na skutek siedzenia na ciepłym krześle poszedł do kosza a ten nie, to znaczy, że ten to nie są jaja. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Niech to .... 04.05.08, 12:31 bertrada napisała: > Chyba jednak to się dzieje naprawdę. Skoro mój wątek o zachodzeniu w > ciążę na skutek siedzenia na ciepłym krześle poszedł do kosza a ten > nie, to znaczy, że ten to nie są jaja. ;P Wobec tego mam jedna rade dla autorki, moze niezbyt finezyjna, ale za to szczerą - najpierw szkoła, póxniej wyrko - ibnaczej nie skończysz gimnazjum :) Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: ciaza 04.05.08, 16:03 Aaaa, ze niby zanim Cie nie dmuchna, to nie jestes "aktywna"... Wierz mi, MOZNA. Odpowiedz Link Zgłoś