avital84 27.05.08, 14:13 Bo żem sem śpiewam pod nosem q.rwa, q.rwa do melodii Charlie, Charlie Ani Dąbrowskiej. Się zastanawiam czy to już koniec końca. ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 14:16 trzeba bylo tyle nie siedziec na forum leniu Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 14:18 Nie o to chodzi. Skończyłam już pisać pracę. Jakoś dam ze wszystkim radę. Ale organizm mi już wysiada. Jest mi słabo i chce mi się wymiotować, poza tym nie mam innego komentarza jak ten do piosenki. Chociaż ogólnie to jestem nastawiona do wszystkiego optymistycznie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 14:26 Skończyłaś pisać? Brawo:) Teraz będzie już tylko lepiej:) A na poprawę nastroju polecam zjeść jakąś pychotkę:) Mi zawsze pomaga :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 14:29 W nocy skończyłam. Już to wydrukowałam. Jestem całkiem zadowolona, ale w czwartek mam egzamin z prawa na drugim kierunku i nie mam już sił. Zdążę w jeden dzień? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 14:34 Avi, spokojnie:) Nie dalej jak rok temu, ja także studiowałam dwa kierunki. Także wiem, co to znaczy.. Ile razy po jednym egzaminie (kobyle), siadałam do nauki na kolejny dzień i tak przez całą sesję. Trzeba się tylko zmobilizować, jakoś zmotywować. Dla mnie czynnikiem motywującym był stres,a także poczucie,że zdam i będę miała święty spokój. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 15:56 Już powinnam być zahartowana. Do każdego egzaminu uczę się dzień, dwa, ale tym razem jestem zmęczona jak nigdy. Poza tym jutrzejszy dzień będę miała nieco rozbity chyba, że uda mi się zmienić plany. Największy hardcore miałam chyba jak dwa dni po egzaminie z prognozowania i symulacji miałam egzamin z historii społecznej Europy . Dwa najgorsze egzaminy w toku studiów. I przed historią raz w życiu zdarzyło mi się popijać Tusipect kawą, ale nigdy więcej, bo mi tylko serce kołatało. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4tore Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 16:51 Ze mną też b. niedobrze. Odkąd facet mnie rzucił smsem, śmieję się z głupich reklam (np. z hd kapcia). Avital, powalilaś mnie tym tussipectem, trochę więcej i można by ci było defi przyłożyc. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Wiem co zrobię. 27.05.08, 14:23 Zamiast śpiewać potańczę sobie. To zawsze pomaga. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Wiem co zrobię. 27.05.08, 14:26 Otóż to. Ja też tańczę do "Mal de guerre" i na zmianę śpiewam (chociaż nie umiem :D :D) ze zbolałą miną :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Wiem co zrobię. 27.05.08, 14:30 Ja w ogóle czuję się tak muzycznie, mimo że słabo to jednak muzycznie. A w ogóle co do tańca ostatnio zdałam sobie sprawę, że podoba mi się ten juror z You Can Dance, ale nie Piróg oczywiście. To taka dygresja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Wiem co zrobię. 27.05.08, 14:36 A ja lubię Pierożka :) Zgoda, powinien bardziej uważać na to, co robi i mówi, ale zna się na tańcu i potrafi docenić wysiłek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Wiem co zrobię. 27.05.08, 14:35 avital84 napisała: podoba mi się ten juror > z You Can Dance, ale nie Piróg oczywiście. A mi właśnie Piróg, choć sama się sobie dziwię, gdyż gustuję w mężczyznach typu Szymon Bobrowski :P Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 14:35 Powinnaś ze 2 dni odpocząć. W takim stanie mam poważne wątpliwości czy czegoś efektywnie nauczysz się. Może da się ten egzaMIN PRZEłOżYć?pRZECIEż CHYBA SESJA JESZCZE SIę NIE ZACZęłA?tO CHYBA TERMIN ZAROWY?tRZYMAJ SIę. Cholera, ten Caps Lock;)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 15:47 Termin zerowy był miesiąc temu. Nie przystąpiłam, bo chyba nie czułam się na siłach. A to jest już chyba termin ostateczny, a ja nie to wrzesień, więc muszę się zebrać. Nie wiem czy dziś po prostu nie odpocząć. Nie sądziłam, ze można mieć taki hedejk. Muszę się w końcu wyspać, bo jakoś ostatnio to z tym kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 15:05 a ja śpiewam hymn europejski w setkach tysięcy wersji. na miau miau miau miau , dupa dupa dupa itp Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Niedobrze ze mną. 27.05.08, 15:58 ja mam lepiej ku.. mac odbierz mowie notorycznie jak do kogos dzwonie i ktos nie odbiera- problem jest wtedy jak ku-rwa pojdzie jakl ktos odbierze hehe Odpowiedz Link Zgłoś