brykiet67 08.07.09, 09:11 www.jontek.yoyo.pl/megan3/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tretritra Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 09:15 ciekawe czy byś ją chciał przed operacjami plastycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
tretritra Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 10:13 tretritra napisał: > ciekawe czy byś ją chciał przed operacjami plastycznymi www.pudelek.pl/artykul/18115/megan_fox_przed_operacjami/ Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 10:12 Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
0lla Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 11:00 Nawet przed operacjami byla piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
0lla Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 11:05 Nos poprawila, ewentualnie moze jeszcze gorna warge. Jakos nie widze tu diametralnych zmian. Poza tym zdjecia sprzed poprawek pochadza z wczesniejszych lat a wiadomo, ze wyglada sie wtedy inaczej, ryzy sa bardziej dziecinne. Niektorym najwyrazniej podnosci ocene porownywanie gwiazd sprzed poprawek i teraz. No i co z tego? Liczy sie to jak ktos aktualnie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
0lla Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 11:06 mialo byc "podnosi samoocene" Odpowiedz Link Zgłoś
cheap_whore Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 13:14 widzialas ja na chodniku w Moskwie? Wyglada jak baba z PGR-u. Niektore jej kreacje przypominaja ukrainski szyk mody sprzed 5 lat. Np ta neibieska sukienka. Robi podstawowy blad jak lapie sie za golizne zeby ja podkreslic. Tylko na jednym zdjeciu wyszla ladnie. Czyli zalezy od ciuchow, fotografa i fotoszopa. Odpowiedz Link Zgłoś
lovemyself Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 13:37 Uwielbiam takie watki, bo zaraz ujawniaja sie wszystkie zawistnice, ktorych partnerzy odrazu by sie rzucili na takie boginie jak Megan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 14:00 pani fox jest 'single' wiec w czym problem? watpie czy by byla zainteresowana, ale do odwaznych swiat nalezy, haha:) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 13:59 Gratuluję, że się zakochałeś, miłość piękna jest, ale taki wątek niedawno zakładałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 14:10 No piękna jest, ale ona ma 23 lata, a wygląda na 30. A myślałam, że tylko dzisiejsze nastolatki wyglądają na dużo starsze. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 14:18 szok, myślałam, że jest starsza. Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 14:15 Przecież te operacje ją oszpeciły! Na zdjęciach "przed" jest naprawdę ładna, teraz wygląda sztucznie i na 15 lat więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
betsy1977 Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 15:34 Widzialam niedawno "Transformers", rzeczywiscie robi wrazenie. Jej figura to marzenie wielu kobieta i twarz tez piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 17:03 Fakt, figurę ma świetną. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnorzewska Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 16:05 Spokojnie, ludzie i kobiety :). Wpiszcie sobie "brykiet67" w wyszukiwarkę. Ten pan po prostu reklamuje serwis jontek.yoyo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 08.07.09, 16:10 niestety połowę Megan zasłania napis "zadbaj o zęby psa jak o własne". Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka Do brykiet 67: Musiałbyś być ideałem!!!! 08.07.09, 21:51 1. Przystojny, bogaty, kulturalny i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Do brykiet 67: Musiałbyś być ideałem!!!! 08.07.09, 22:14 A skąd ty wiesz takie rzeczy? Moim zdaniem poderwałby ją w 5 minut. Zwyczajna dziewczyna, nic szczególnego... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Fakt 09.07.09, 12:34 Zgadza się. Megan Fox to tylko taki wizerunek wykreowany przez media. W rzeczywistości nazywa się Karolina Popławska, pochodzi z Siedlec, ma krzywy zgryz, wrzody, męża - Czesława i dwójkę dzieci - Bogumiła i Jasia. Skończyła sześć klas podstawówki, ma prawo jazdy na traktor i fermę tchórzy na strychu. barshtchu napisał: > A skąd ty wiesz takie rzeczy? Moim zdaniem poderwałby ją w 5 minut. > Zwyczajna dziewczyna, nic szczególnego... Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Ja chcę taką kobietę ! Megan Fox 09.07.09, 12:27 Chcieć to móc, jak ludziska gadają. Odpowiedz Link Zgłoś