m_arita 07.12.10, 08:58 Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie na Bródnie lub w niedalekiej okolicy można kupić smaczne potrawy wigilijne i świąteczne.Za podpowiedzi typu zrób sama, uprzejmie dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus8 Re: Wyroby świąteczne 07.12.10, 10:06 bazarek kondratowicza, za kościołem, wszystko można dostac i ciasta i przetwory, ew. pierogi i uszka wiem że sa dobre w pierogani na ul. suwalskiej (to chyba juz suwal, przed delikatesami, za szklarzem) Odpowiedz Link
m_arita Re: Wyroby świąteczne 07.12.10, 20:09 agus8 serdecznie dziękuję za podpowiedź.Święta tuż tuż. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Wyroby świąteczne 07.12.10, 22:14 Niekoniecznie najtańsze, ale chyba najprostsze rozwiązanie www.tvnwarszawa.pl/rytm-miasta,news,kolacja-wigilijna-na-telefon,18515.html pzdr ps. Swoją drogą mogłabyś coś sama zrobić Odpowiedz Link
m_arita Re: Wyroby świąteczne 08.12.10, 17:26 > ps. Swoją drogą mogłabyś coś sama zrobić zamierzam coś zrobić i chciałabym coś kupić. Odpowiedz Link
kinga_132 Re: Wyroby świąteczne 12.12.10, 16:52 Z tego co wiem to stokrotka sprzedaje wyroby swiateczne, ja brałam na wielkanoc i byklo pychotka i ceny konkurencyjne www.e-stokrotka.pl/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=4&Itemid=4 Odpowiedz Link