sibeliuss 12.01.12, 10:16 Był już tam ktoś z Was? Jakie wrażenia smakowe, bo wizualne są bardzo ok. ps. pytam o nowy lokal przy ul. św. Wincentego 93. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bishkopt Re: Geisha Sushi 12.01.12, 19:32 Też jestem ciekaw. Ogólnie to sieciowe sushi, ma już parę lokali w Warszawie ale nigdy nic z nich nie jadłem. Jak ktoś próbował poproszę o komentarz Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Geisha Sushi 12.01.12, 20:13 Brałam tylko na wynos. Nawet niezłe, choć na kolana nie rzuca. Cenowo - średnio atrakcyjne. Jedyny plus, że blisko i można samemu podskoczyć, jak się robić nie chce, a w innych barach czas oczekiwania na kuriera rośnie do x godzin. Odpowiedz Link
rene8 Re: Geisha Sushi 17.01.12, 21:23 Czas oczekiwania na zwykły zestaw dla 2 osób przy sali zapełnionej oprócz nas dwoma stolikami (przy każdym 2 osoby) trwał...1,5!!! godziny! Fakt nie spieszyło się nam,bo inaczej byśmy wyszli. Poprostu byliśmy głodni. Lokal praktycznie pusty,okropnie smętna, usypiająca muzyka ( przez 2 godziny męczące). Jedzenie smaczne,ale bez zachwytu (jadłam lepsze). Ot sushi. A ! Jeszcze po tym wszystkim przeproszono ,ze nie akurat terminala do kart ponieważ kurier wziął z zamówieniem i mamy czekać 15 minut. Dobrze,że mieliśmy gotówkę. Ale klienci ,którzy przyszli po nas i byli chyba bardziej zirytowani czasem niż my,powiedzieli,ze wychodzą bez płacenia. Ale chyba też wyuścili gotówkę. Czas oczekiwania,tempo-napewno nie azjatyckie Pierwsze wrażenie? W skali 1-5 Taka 2. p.s. Ja sobie nie wyobrażam okresu oczekiwania przy pełnej sali. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Geisha Sushi 18.01.12, 11:11 mmagi napisała: > polecam sushi w carrefourze > ) Mnie nie powaliło. ps. byłem w Domino Pizza w nowych pawilonach - jest ok. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Geisha Sushi 20.01.12, 03:58 A ja się Domino Pizza rozczarowałam( Może jakiś słabszy dzień mieli. Nie wiem. Jedno jest pewne: chociaż byłam głodna jak pies, pizza wylądowała w śmieciach, a mnie zostały kanapki. Odpowiedz Link
mmagi Re: Geisha Sushi 20.01.12, 10:53 niestety bo pizza z tej firmy to jest paskudztwo,próbowałam zjesc pepperoni...................nie dało sie Odpowiedz Link
kama_2000 Re: Geisha Sushi 31.10.12, 16:14 Sushi w Geishy jest obłędne ! nie jadłam lepszego, a w paru miejscach miałam okazję spróbować. Czekanie 1,5 na pewno nie wchodzi w rachubę - to chyba jakaś kiepska formy antyreklamy konkurencji buehehehe ))))))) A swoją drogą jak sie chce miec stare leżące sushi od ręki to można jechac do CH tam leżą gotowe w lodówkach )))))) W Geishy się dostaje świeżo przyrządzone ! dlatego trzeba chwilę poczekać ! "Amatorzy" sushi z bożej łaski ))) I nie, nie jestem pracownikiem tej reastauracji. Odpowiedz Link
yattawawa Re: Geisha Sushi 01.11.12, 17:22 No to polecam wyprawe do sushi zushi na prawdziwe sushi. Odpowiedz Link
tribeka Re: Geisha Sushi 07.11.12, 22:46 Ja polecam, jadłam wiele razy, zawsze świeżo i smacznie. Odpowiedz Link
yattawawa Re: Geisha Sushi 21.11.12, 19:36 gugle zamkli ? www.sushizushi.pl/ Zurawia 6/12 Uprzedzam ze dosc drogo ale pyyyyyycha. Odpowiedz Link
kamilek9491 Re: Geisha Sushi 13.08.20, 12:46 Cześć jadlem tam kiedyś ale szczerze mówiąc nic specjalnego. Dużo lepszym miejscem jak dla mnie jest Sushi World, które dowozi sushi także na Bródno. Zamówienie otrzymałem w 20 minut. Sushi z dostawą na Bródno Odpowiedz Link