adhoq 03.03.05, 09:38 Mam pytanie o Lasek Brodnowski - zwykle tereny zielone przyciagaja, zwlaszcza wieczorami, osoby stanowiace zagrozenie dla spokojnych spacerowiczow lub rowerzystow, czy lasek brodnowski rowniez nalezy do takich miejsc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dario05 Re: Spacery po Lasku Brodnowskim 03.03.05, 11:24 Nie wiem jak jest zimą ale latem jeżdżę po lasku rowerem i widuję grupki popijające sobie co nieco ale zawsze jast spokojnie. Odpowiedz Link
maxmara Re: Spacery po Lasku Brodnowskim 03.03.05, 18:10 Czy jest spokojnie nie wiem,wiem natomiast,że bywalcy zostawiają po sobie sterty śmieci,w tym mnóstwo butelek i puszek po alkoholach.Bywałam tam na spacerach z psem,ale ponieważ lasek jest siedliskiem kleszczy nie chodzę. Odpowiedz Link
mowasqna Re: Spacery po Lasku Brodnowskim 03.03.05, 18:44 no siedzialem tam z browarkami i nie tylko, ale w zime...raczej nie warto, ja w kazdym razie nikogo nie zaczepialem. Fakt to fajne miejsce na spacer, taki spokój Odpowiedz Link