kaska76 09.04.03, 16:39 witam, czy ktos moze byl w nowym gabinecie stomatologicznym tym od strony Kondratowicza i moze sie podzielic wrazeniami i info o cenach? Kaśka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistrzu19 Re: Gabinety stomatologiczne 23.05.03, 22:09 w dentisie >?? ja bylem czad wypas mila obsługa srednio drogo ?? Odpowiedz Link
ragni Re: Gabinety stomatologiczne 24.05.03, 17:49 w tym gabinecie akurat nie bylem, ale mialem watpliwa przyjemnosc skorzystac z uslug gabinetu od strony urzedu gminy. do wyrwania byl jeden zab, ale wizyty byly dwie. po GODZINIE meczenia mnie dentystka z rozbrajajaca szczeroscia przyznala ze "nie mam tyle sily, bo tak naprawde to zeby wyrywa tutaj inna osoba". kiedy wreszcie go wyrwala to konieczne bylo zszywanie dziasel bowiem zostaly kompletnie rozszarpane. resumujac: dwie wizyty, tydzien bolu, prawie 500zl mniej w kieszeni. nie polecam nawet wrogom. Odpowiedz Link
pieskuba Re: Gabinety stomatologiczne 24.05.03, 23:09 ragni napisał: mialem watpliwa przyjemnosc skorzystac z uslug gabinetu od strony urzedu gminy. do wyrwania byl jeden zab Strasznie współczuję, byłam w tym gabinecie, ale nie zrobiono mi krzywdy. Moja znana od dawien dawna dentystka uznała, że jeden z moich zębów to już tylko do wyrwania. Nie miałam czasu nigdzie jeździć, poszłam do Pana Doktora - przyjmuje tam w poniedziałki i wtorki po południu - oznajmiłam, że wyrwać trzeba i otworzywszy paszczę usłyszałam do Pana Doktora, że absolutnie nie, bo on mi ten ząb uratuje. Natrudził się bardzo, ale ząb jest tam gdzie był, a że działo się to kilka miesięcy temu, to wiem, że dr nie spaprał pracy. Nie wiem jak Panie Dentystki, ale Pan jest super. pieskuba z zębami Odpowiedz Link