mk968 06.04.08, 22:53 brakuje mi chandlaży na Kondratowicza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freediverski Re: Akcja Zefir 06.04.08, 23:24 mk968 napisał: > brakuje mi chandlaży na Kondratowicza handel No nie wydzierżę! Dwa kardynalne ortografy w jednym słowie. Ty masz czelność o patriotyzmie pisać tak szargając mowę ojczystą? Jak jesteś dysortograf to zamiast klepać godzinki pisz posty w wordzie i przeklejaj po sprawdzeniu pisowni albo używaj firefoxa to ci sam podkreśli byki. To co piszesz dowodzi, że albo nie szanujesz adresatów i własnego języka, albo jesteś skończonym debilem. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Akcja Zefir 07.04.08, 09:27 Usiłujesz być kontrowersyjny, może zaproś handlarzy pod swój blok? W sumie możesz im użyczyć WC i umywalki, żeby SANEPID się nie czepiał. Odpowiedz Link
olajosz Re: Akcja Zefir 07.04.08, 11:19 Moim zdaniem, handlarze na Kondratowicza mają się dobrze i żadnych braków osobowych nie zauważyłam.Ja mówię o tym odcinku vis a vis szpitala. Odpowiedz Link
freediverski Re: Akcja Zefir 07.04.08, 15:04 mk968 napisał: > Spojrzeć w lustro radzę Intelektem jak zwykle nie błysnąłeś w tej "ripoście" chłopaczyno, ale jak cię wkurzyć to przynajmniej potrafisz pisać +/- ortograficznie. Zawsze to postęp jakiś. Odpowiedz Link
monika.zal Re: Akcja Zefir 07.04.08, 14:46 a chodzi raczej o 'chandlaży' z rembielińska/kondratowicza... Odpowiedz Link
olajosz Re: Akcja Zefir 07.04.08, 14:57 A stamtąd zniknęli?Nie moje rewiry więc nie bywam tam codziennie.Tu u nas mają się dobrze. Odpowiedz Link
beata118 Re: Akcja Zefir 07.04.08, 19:45 Czy akcja Zefir dotyczy tylko handlarzy czy ma też jakieś rozwinięcie np. mandaty dla parkujących i jeżdżących na chodnikach. Jesli tak to mieliby wielkie pole do popisu przy Pekinie Odpowiedz Link
antypisiorek Re: Akcja Zefir 07.04.08, 22:22 Fakt Beata, jeśli masz na myśli teren pomiędzy SP298 a Rembielińską 17, 19 to co tam wyprawiają pożal się Boże kierowcy to woła o pomstę do nieba...rozjeżdżone wszystko, chodniki, trawniki... Odpowiedz Link
beata118 Re: Akcja Zefir 08.04.08, 15:52 antypisiorek napisał: > Fakt Beata, jeśli masz na myśli teren pomiędzy SP298 a Rembielińską > 17, 19 to co tam wyprawiają pożal się Boże kierowcy to woła o pomstę > do nieba...rozjeżdżone wszystko, chodniki, trawniki... mam dokładnie na myśli ten teren. Ale że tak się dzieje to tylko wina tych wspólnot i dyrekcji szkoły widocznie im to nie przeszkadza. A podobno takie prężne są ? Odpowiedz Link