wiesia140 12.10.10, 18:19 modlitwą wszystkie ofiary i ich rodziny z dzisiejszego wypadku , oraz tego ostatniego w Niemczech z udziałem polskiego autokaru. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korniz Re: Proszę o objęcie 12.10.10, 22:02 Bóg ostatnio nas mocno chłoszcze ale nic dziwnego zasłużyliśmy sobie na to.Tak naprawdę wszyscy jesteśmy podłymi ludzmi bez wyjątku.Żyjemy w bagnie zła. Odpowiedz Link
sylwia0405 Re: Proszę o objęcie 13.10.10, 07:19 Modlitwa - oczywiście. Myślę, że nie ma co demonizować i przyłączać się do wszystkich tych, którzy tylko zło widzą. Przemianę zacznijmy od siebie - bo w sercu człowieka wzrasta to, czym dzieli się z innymi. Przy okazji polecam bajkę www.profilak.pl/jezyk_puszyste.php Odpowiedz Link
wiesia140 Re: Proszę o objęcie 13.10.10, 08:10 korniz napisała: > Bóg ostatnio nas mocno chłoszcze ale nic dziwnego zasłużyliśmy sobie na to.Tak > naprawdę wszyscy jesteśmy podłymi ludzmi bez wyjątku.Żyjemy w bagnie zła. więc może czas zacząć od siebie to wychodzenie z bagna Odpowiedz Link
korniz Re: Proszę o objęcie 13.10.10, 16:34 gdyby tak wszyscy wyszli z bagna bylby raj .Kilka osób swiata nie zmieni ,staram sie nie żyć w bagnie i nie mialam nic zlego na mysli i nie pisalam o was ze jestescie w bagnie. Odpowiedz Link
wiesia140 Re: Proszę o objęcie 13.10.10, 17:24 wiem ,że nie miałaś nic złego na myśli .Kilka osób świata nie zmieni no wiesz uratować jedną osobę , to tak jakby się cały świat ratowało. Odpowiedz Link
wiesia140 Re: A tu coś pozytywnego 13.10.10, 08:17 proszę info.wiara.pl/doc/647922.Chile-Pierwsi-gornicy-juz-na-powierzchni Odpowiedz Link