wickedwoman 25.02.11, 09:06 to naprawdę straszne co się tam dzieje... mam nadzieję, że więcej osób się modli, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowako-wa Re: LIBIA 25.02.11, 10:04 Dla mnie o tyle straszniejszę ,że myślę ,że to zaczątek większych zmian i być moze rewolucji na świecie...sytuacja musi tylko dojrzeć i "ukisnąć" ...tego niewolnictwa w białych rękawiczkach w końcu społeczeństwa nie wytrzymają...gdyby nie to ,że patriotyzm został wybity młodym z głowy już dawno mielibyśmy rewolucję... Zresztą biblia zapowiada ciężkie czasy więc musi na nas to przyjść... tak, modlę się za Libię Odpowiedz Link
kotkowa Re: LIBIA 25.02.11, 13:38 No straszne, że też ludzie ludziom ... nie mogę tego zrozumieć Odpowiedz Link
wickedwoman Re: LIBIA 26.02.11, 11:34 najgorsze w tym wszystkim jest cierpienie dzieci... Odpowiedz Link
luna15 Re: LIBIA 26.02.11, 12:32 Byłam tam.Piękny kraj, ludzie wyglądali na spokojnych, taki wydawałoby się że uporządkowany kraj. Teraz jak oglądam relacje to strasznie żal i tych ludzi i miejsc. Odpowiedz Link