luna15 04.04.11, 19:22 niedomagam, jest podejrzenie poważnej choroby proszę Was o modlitwę by podejrzenia okazały się nieprawdziwe.Patrze na mojego mężczyznę, na mojego synka i serce mi pęka .....Tylko Bóg może coś zaradzić, proszę Go o zdrowie i Was o wsparcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia0405 Re: Prosze o modlitwę za siebie 04.04.11, 19:26 Dobrze. Będę pamiętać. Trzymaj się Lolinko, nie poddawaj się. Ściskam Cię serdecznie Odpowiedz Link
sylwia0405 Re: Prosze o modlitwę za siebie 04.04.11, 19:26 Luno - przepraszam ******************************************************** "Naucz się śmiać z siebie, a będziesz miał ubaw do końca życia" (ks. Fedorowicz) Odpowiedz Link
luna15 Re: Prosze o modlitwę za siebie 04.04.11, 19:30 Strasznie się rozsypałam, bardzo Was proszę i dziękuje, czuje się taka bezradna. Odpowiedz Link
sylwia0405 Re: Prosze o modlitwę za siebie 04.04.11, 20:35 Luno - modlitwa już płynie. Odpowiedz Link
andrzej585858 Re: Prosze o modlitwę za siebie 04.04.11, 20:58 "Panie, Boże miłosierdzia, wyciągnij Twoją rękę i pozwól, by wszyscy chorzy zostali uleczeni, daj, by stali się godnymi zdrowia, uwolnij ich od grożącej choroby. W imię Twego Jednorodzonego niech zostaną uleczeni, niech Jego święte Imię stanie się dla nich lekarstwem zapewniającym nienaruszone zdrowie, ponieważ przez Niego chwała i moc w Duchu Świętym i teraz, i po wszystkie wieki wieków. Amen". Niech ta modlitwa egipskich mnichów będzie dla Ciebie pomocą w trudnych chwilach. Odpowiedz Link
capriglione Re: Prosze o modlitwę za siebie 05.04.11, 09:42 Luno, tez się dołączam. Strasznie mi przykro! Ale nic nie jest jeszcze przesadzone! Trzymaj się! Odpowiedz Link
paula.anna Re: Prosze o modlitwę za siebie 07.04.11, 10:51 rzadko tu bywam, ale będę pamiętać Odpowiedz Link
kotkowa Re: Prosze o modlitwę za siebie 07.04.11, 14:51 Jestem. Niech Pan Bóg się Tobą zaopiekuje. Musi być dobrze. Odpowiedz Link
luna15 Re: Prosze o modlitwę za siebie 13.04.11, 08:08 Kochani dzięki, po wielu badaniach wychodzi na to że to "tylko" ucisk worka oponowego na rdzeń innymi słowy dyskopatia szyjna, czekają mnie zastrzyki, rehabilitacja i sama nie wiem co jeszcze ale powinno być dobrze.Jeszcze raz dziękuję za Wasza obecność. Odpowiedz Link
sulla Re: Prosze o modlitwę za siebie 13.04.11, 11:13 Cieszę się, że to "tylko" to Uściski! Odpowiedz Link
sylwia0405 :) 13.04.11, 14:06 Luno to wspaniała wiadomość. Cieszę się razem z Tobą i życzę powrotu do pełni sił Odpowiedz Link