Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich

31.03.12, 09:42
Wątek z przywitaniami jak i z tyk kto jest kim są zarchiwizowane, uniemożliwia mi to przywitanie się w nich.Postanowiłam zatem przywitać się w osobnym wątku.

Mam jakieś 33 lata, dwoje dzieci na razie miejmy nadzieję że niedługo już trójkę, psa i stosy książek. W końcu nick zobowiązuje. Jestem katoliczką od jakiegoś czasu dość zaangażowaną nie tyle w życie wspólnoty ile w tworzenie więzi z Bogiem.Aktualnie biorę udział w "Krucjacie za ojczyznę" i odmawiam podwójną "Nowennę pompejańską" którą każdemu polecam,naprawdę daje owoce.
Mąż "ateista" ochrzczony w dzieciństwie jak sam mawia. smile Ja tak naprawdę dopiero wracam z szerokiej drogi na wąską ścieżkę, obym nigdy już z niej nie zeszła( z tej wąskiej ścieżki) , na razie!!
Nie nalezę na razie do żadnej wspólnoty
Obserwuj wątek
    • andrzej585858 Re: Witam wszystkich 31.03.12, 14:52
      Witam! Nick już mi znajomy z innego forum smile)) W kazdym bądź razie miło widzieć "świeżą krew? na forum które trochę zapadło w sen zimowy, w czym także mam swój udział, ale tak to juz jest ze waskie drogi bywają mało atrakcyjne i mało kto nimi wędruję.

Ale zawsze warto miec nadzieję, że w którymś momencie naszego zycia każdy może powiedzieć tak jak św. Augustyn do swojego przyjaciela Alipiusza po przeczytaniu opisu życia św. Antoniego Pustelnika

"Na co my czekamy? Czy pojąłeś sens tej opowieści? Powstają prostaczkowie i zdobywają niebo, a my, z całą naszą bezduszną uczonością, tarzamy się w ciele i krwi. Czy dlatego wstydzimy się iść za nimi, że oni nas wyprzedzili? Czy nie jest gorszym wstydem w ogóle nie pójść tą drogą" - Wyznania VIII,8
      • luna15 Re: Witam wszystkich 31.03.12, 19:04
        Witamy smile
        • moleslaw Re: Witam wszystkich 02.04.12, 21:00
          Witam Andrzeju nawet wiem które forum masz na myśli. smile Witaj Luna15

• luna15 Re: Witam wszystkich 12.04.12, 08:49
            Staracie się o trzeciego malucha? My będziemy się starać o drugiego smile
            • moleslaw Re: Witam wszystkich 14.04.12, 09:36
              Tak o trzeciego,na razie bez skutków pozostaje uzbroić się w cierpliwość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka