Dodaj do ulubionych

Módlcie się proszę o naszego małego człowieczka...

25.10.04, 23:34

Obserwuj wątek
    • marzek2 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 25.10.04, 23:39
      Sorki, pośpieszyłam się... ale prośba nadal ta sama - teraz chyba już mogę Wam
      powiedzieć, że będziemy mieli synka! Traktuję go jak uśmiech ze strony Pana Boga
      do mnie - spełnienie mojego malutkiego marzenia o posiadaniu syna...
      Mały jest niby ok, ale gdzieś o 3 tygodnie do tyłu...jeśli chodzi o ogólny
      rozwój i wagę... podobno nie jest źle, bo jest równomiernie "mniejszy" ale
      jednak za mały. Módlcie się proszę, żeby rosł tak jak trzeba i urodził się taki,
      jakim go Pan Bóg zaplanował.
      A ja? Miesza mi się ciągle pokój i ufność Bogu z poczuciem, że matka Polka to
      powinna się martwić... więc o mnie też się módlcie, żebym umiała patrzyć na to
      wszystko z Bożej perspektywy.
      A ciumak? Ufa - dzięki Ci Panie za mojego męża i Jego zaufanie w Tobie.
      • mama_kasia Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 25.10.04, 23:43
        Ależ mnie wystraszyłaś... Odpowiedziałam Ci, jak tylko pojawił
        się pierwszy post, bez wyjaśnień.
        Od razu zaczęłam modlić się tak szczególnie. A tak normalnie, to
        często jesteś w moich modlitwach smile
        Bierz przykład z męża, ufaj Marzenko.
      • liliana22 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 09:40
        Dopisuję się na listę wsparcia.
        Zaufaj Panu, przecież Wasze dzieciątko jest również Jego ukochanym dzieckiem.
      • anndelumester Marzek! 26.10.04, 11:40
        Wierzę, że wszystko będzie dobrze!
        A synkowie lubią w ten sposób stresować, sama coś o tym wiem wink
        Jeszcze raz - będzie dobrze!
      • rybka002 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 27.10.04, 17:33
        Marzek, bedzie dobrze. Jeszcze raz powtarzam będzie dobrze. też się przylączam
        do modlitwy
    • mama_kasia Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 25.10.04, 23:40
      Modlę się - Kasia
    • isma Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 07:55
      Marzeczku, bedzie dobrze, zobaczysz.
      No, przeciez Kropek juz zaprawiony w bojach wink)).
      Trzymaj sie, a my sie bedziemy modlic.
      • lucasa Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 09:20
        hej Kochana, my tez jestesmy z Toba! i nie martw sie na zapas!
        A
    • sion2 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 09:46
      ja tez się pomodlę
    • mader1 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 10:10
      Jestem, modle sie.
      • glupiakazia Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 11:22
        Jestem.
    • ania.silenter_exunruzanka Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 12:00
      Oczywiście, Marzek, ja już od wczoraj(widziałam Twój post na "Ciąży i
      Porodzie") proszę Pana aby wszystko było dobrze z Człowieczkiem. Twój maluch
      wcale nie jest taki mały (dużo większy od Olci, kiedy sie urodziłasmile)) a Wy
      macie jeszcze trochę czasu przed sobą. Jestem pewna, że jeszcze urosniesmile.Nie
      martw się tak bardzo - mały Ciumak da sobie radęwink.
      pozdrawiam
      P.S. Dziś byłam na usg. Ktoś ma 6 cm i jest niegrzeczny - uciekał przed panią
      doktor i nie pozwolił sobie zmierzyc nogi. Łobuziaksmile.
      • mader1 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 14:25
        Slodki... popukajcie ode mnie swoim malym ludzikom smile
    • scarbonka Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 14:44
      Hej,

ja właściwie nie udzielam się na tym forum (bo nie mam kogo wychowyawać na
      razie), ale wyjątkowo postanowiłam sie wtrącić. 3 miesiące temu moja serdeczna
      przyjaciółka była w 9 mcu ciąży. Od pani doktor dowiedziała się, że lepiej
      niech szybko nie rodzi, bo dziecko jest małe i ma zdecydowanie za mały
      brzuszek. Nie muszę Wam pisać jak po takiej diagnozie wyglądały ostatnie
      tygodnie oczekiwania na maleństwo. Dzidziuś urodził się z wagą 2850, 10 pkt. w
      skali Apgar. Może to nie kolos, ale zupelnie w normie. Teraz ma 2 mce, waży
      4600 i jest zdrowym, cudownym chłopaczkiem. Zobaczysz marzek, że Twój synuś
      będzie w sam raz. Nawet jeśli urodzi się nieco mniejszy, to pod troskliwa
      opieka szybko dogoni rówieśników. Będę pamiętała w modlitwie o Waszej rodzinie.

Pozdrawiam
      Zosia
    • noemi13 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 22:05
      ja też jestem z Tobą w modlitwie... Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
      Wybraliście już imię?
      Pozdrawiam
      Ania
    • philosophus Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 22:57
      jak w banQ... W.
    • marzek2 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 23:41
      Dzięki wszystkim. Jakoś tak mi się wydaje, że nasz junior to potrzebuje przede
      wszystkim modlitwy smile) A odpowiadając na pytania niektórych - owszem imię
      wybrane, ale jestem związana tajemnicą małżeńską, ciumak nie chce mówić, bo jak
      mówi, dopiero gdy się urodzi na pewno będzie wiadomo, kto zacz smile) Dla chłopaka
      mamy imię biblijne rzecz jasna smile)
      • evee1 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 27.10.04, 02:23
        Mi cale szczescie robili USG w ciazy tylko raz (18 tc) i dobrze, bo
        mialabym niezle stresy. Moja przenoszona coreczka urodzila sie w 42tc i
        wazyla 2600g. To prawda, ze bylo to ponizej sredniej, ale ta srednia skads
        sie bierze i jakies dzieci musza sie rodzic mniejsze, zeby byc w przeciwwadze
        do 5-kilogramowych koloskow smile).
        Corka mimo niskiej wagi urodzeniowej szybko wyskoczyla poza siatke centylowa
        i dalej tam siedzi (9 latka z bucikiem rozmiaru 36).
        Zycze jak najlepiej i ja najmniej stresow...
        • aetas Też pamiętam :-) 27.10.04, 08:44
          Marzenko, jestem z Wami. I pamiętam smile
          • alex05012000 Re: jestem z tobą i 27.10.04, 16:24
            całą rodzinką sercem, myślami... moze jakaś dieta wysokokaloryczna dla
            ciebie????
    • przeciwcialo Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 28.10.04, 08:16
      Marzek- będzie dobrze.
      A tabelki w USG odnosza sie do dziecka 3,5 kg. Jezeli dziewczynki były drobne
      to młody też taki bedzie. Pewnie Junior rosnie wg własnych planów a potem
      rozwinie skrzydła. Uściski- Ela.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka