marzek2 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 25.10.04, 23:39 Sorki, pośpieszyłam się... ale prośba nadal ta sama - teraz chyba już mogę Wam powiedzieć, że będziemy mieli synka! Traktuję go jak uśmiech ze strony Pana Boga do mnie - spełnienie mojego malutkiego marzenia o posiadaniu syna... Mały jest niby ok, ale gdzieś o 3 tygodnie do tyłu...jeśli chodzi o ogólny rozwój i wagę... podobno nie jest źle, bo jest równomiernie "mniejszy" ale jednak za mały. Módlcie się proszę, żeby rosł tak jak trzeba i urodził się taki, jakim go Pan Bóg zaplanował. A ja? Miesza mi się ciągle pokój i ufność Bogu z poczuciem, że matka Polka to powinna się martwić... więc o mnie też się módlcie, żebym umiała patrzyć na to wszystko z Bożej perspektywy. A ciumak? Ufa - dzięki Ci Panie za mojego męża i Jego zaufanie w Tobie. Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 25.10.04, 23:43 Ależ mnie wystraszyłaś... Odpowiedziałam Ci, jak tylko pojawił się pierwszy post, bez wyjaśnień. Od razu zaczęłam modlić się tak szczególnie. A tak normalnie, to często jesteś w moich modlitwach Bierz przykład z męża, ufaj Marzenko. Odpowiedz Link
liliana22 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 09:40 Dopisuję się na listę wsparcia. Zaufaj Panu, przecież Wasze dzieciątko jest również Jego ukochanym dzieckiem. Odpowiedz Link
anndelumester Marzek! 26.10.04, 11:40 Wierzę, że wszystko będzie dobrze! A synkowie lubią w ten sposób stresować, sama coś o tym wiem Jeszcze raz - będzie dobrze! Odpowiedz Link
rybka002 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 27.10.04, 17:33 Marzek, bedzie dobrze. Jeszcze raz powtarzam będzie dobrze. też się przylączam do modlitwy Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 25.10.04, 23:40 Modlę się - Kasia Odpowiedz Link
isma Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 07:55 Marzeczku, bedzie dobrze, zobaczysz. No, przeciez Kropek juz zaprawiony w bojach )). Trzymaj sie, a my sie bedziemy modlic. Odpowiedz Link
lucasa Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 09:20 hej Kochana, my tez jestesmy z Toba! i nie martw sie na zapas! A Odpowiedz Link
sion2 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 09:46 ja tez się pomodlę Odpowiedz Link
mader1 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 10:10 Jestem, modle sie. Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 12:00 Oczywiście, Marzek, ja już od wczoraj(widziałam Twój post na "Ciąży i Porodzie") proszę Pana aby wszystko było dobrze z Człowieczkiem. Twój maluch wcale nie jest taki mały (dużo większy od Olci, kiedy sie urodziła)) a Wy macie jeszcze trochę czasu przed sobą. Jestem pewna, że jeszcze urosnie.Nie martw się tak bardzo - mały Ciumak da sobie radę. pozdrawiam P.S. Dziś byłam na usg. Ktoś ma 6 cm i jest niegrzeczny - uciekał przed panią doktor i nie pozwolił sobie zmierzyc nogi. Łobuziak. Odpowiedz Link
mader1 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 14:25 Slodki... popukajcie ode mnie swoim malym ludzikom Odpowiedz Link
scarbonka Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 14:44 Hej, ja właściwie nie udzielam się na tym forum (bo nie mam kogo wychowyawać na razie), ale wyjątkowo postanowiłam sie wtrącić. 3 miesiące temu moja serdeczna przyjaciółka była w 9 mcu ciąży. Od pani doktor dowiedziała się, że lepiej niech szybko nie rodzi, bo dziecko jest małe i ma zdecydowanie za mały brzuszek. Nie muszę Wam pisać jak po takiej diagnozie wyglądały ostatnie tygodnie oczekiwania na maleństwo. Dzidziuś urodził się z wagą 2850, 10 pkt. w skali Apgar. Może to nie kolos, ale zupelnie w normie. Teraz ma 2 mce, waży 4600 i jest zdrowym, cudownym chłopaczkiem. Zobaczysz marzek, że Twój synuś będzie w sam raz. Nawet jeśli urodzi się nieco mniejszy, to pod troskliwa opieka szybko dogoni rówieśników. Będę pamiętała w modlitwie o Waszej rodzinie. Pozdrawiam Zosia Odpowiedz Link
noemi13 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 22:05 ja też jestem z Tobą w modlitwie... Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Wybraliście już imię? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
philosophus Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 22:57 jak w banQ... W. Odpowiedz Link
marzek2 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 26.10.04, 23:41 Dzięki wszystkim. Jakoś tak mi się wydaje, że nasz junior to potrzebuje przede wszystkim modlitwy ) A odpowiadając na pytania niektórych - owszem imię wybrane, ale jestem związana tajemnicą małżeńską, ciumak nie chce mówić, bo jak mówi, dopiero gdy się urodzi na pewno będzie wiadomo, kto zacz ) Dla chłopaka mamy imię biblijne rzecz jasna ) Odpowiedz Link
evee1 Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 27.10.04, 02:23 Mi cale szczescie robili USG w ciazy tylko raz (18 tc) i dobrze, bo mialabym niezle stresy. Moja przenoszona coreczka urodzila sie w 42tc i wazyla 2600g. To prawda, ze bylo to ponizej sredniej, ale ta srednia skads sie bierze i jakies dzieci musza sie rodzic mniejsze, zeby byc w przeciwwadze do 5-kilogramowych koloskow ). Corka mimo niskiej wagi urodzeniowej szybko wyskoczyla poza siatke centylowa i dalej tam siedzi (9 latka z bucikiem rozmiaru 36). Zycze jak najlepiej i ja najmniej stresow... Odpowiedz Link
alex05012000 Re: jestem z tobą i 27.10.04, 16:24 całą rodzinką sercem, myślami... moze jakaś dieta wysokokaloryczna dla ciebie???? Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Módlcie się proszę o naszego małego człowiecz 28.10.04, 08:16 Marzek- będzie dobrze. A tabelki w USG odnosza sie do dziecka 3,5 kg. Jezeli dziewczynki były drobne to młody też taki bedzie. Pewnie Junior rosnie wg własnych planów a potem rozwinie skrzydła. Uściski- Ela. Odpowiedz Link