mader1 Re: Marzek ??? :) 20.10.06, 12:32 Coś się ostatnio rzadko odzywasz, tłumacz się )) może coś zaradzimy )) Odpowiedz Link
andaba Re: Marzek ??? :) 20.10.06, 13:28 No właśnie, co z Marzek? Dawno jej nie "widziałam", ani tu, ani gdzie indziej. Odpowiedz Link
marzek2 Re: Marzek ??? :) 24.10.06, 10:12 O - ktoś o mnie pamięta Cóż dziewczyny, nie można łapać zbyt wielu forumowych srok na ogon... napiszę do Ciebie Mader i do Mamy_Kasi na priva, bo chyba zbieram się do pewnej decyzji... ale o tym na priv Odpowiedz Link
aka21 Re: Marzek ??? :) 24.10.06, 10:21 Marzek!, ale Ty chyba nie uciekasz? Myślałam, ze to chwilowe "wakacje" od forum. Szczerze mówiąc zdziwiłam się, jak zobaczyłam post Mader! Tęskno tu za Tobą(, jesteś potrzebna....nam też! Serdecznie pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
marzek2 Re: Marzek ??? :) 24.10.06, 10:36 Kasia, napisałam na priv, ale nie mam tego w folderze "wysłane" napisz czy coś dostałaś? Odpowiedz Link
samboraga Re: Marzek ??? :) 24.10.06, 10:37 no, no, brzmi poważnie... czyżby kolejna osoba opuszczała forum?... Odpowiedz Link
addria Re: Marzek ??? :) 24.10.06, 12:35 Marzek, Ty lepiej nie zbieraj się do żadnych decyzji, tylko zwyczajnie jeszcze trochę odpocznij od forum. Ja też miałam rózne "fazy" w związku z aktywnością na forum, czasem też musiałam "dać sobie siana" i na zdrowie mi to zazwyczaj wychodziło Nie wiem, byc może masz do mnie jeszcze jakąś urazę, ale piszę Ci naprawdę szczerze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
samboraga Pawlinka, jesteś gdzieś? 24.10.06, 10:39 dalej zajęta?...odezwij się choć tutaj Odpowiedz Link