marzek2 18.08.06, 18:59 Przekazuję treść sms-a od Utki - proszę o modlitwę za 2 letniego Kamilka, który ma pękniętą potylicę. Rodzice jadą z nim teraz R-ką do szpitala. Utka nie ma dostępu do sieci, stąd prośba do mnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nordynka1 Re: Pilne! Prośba o modlitwę od Utki 18.08.06, 19:27 dobrze że tu zajrzałam oczywiście, pamiętam Odpowiedz Link
sion2 Re: Pilne! Prośba o modlitwę od Utki 18.08.06, 21:47 pomodlę się! oby małemu nic się nie stało... Odpowiedz Link
addria Re: Pilne! Prośba o modlitwę od Utki 18.08.06, 22:39 ok. oby maluch szybko wyzdrowiał! Odpowiedz Link
marzek2 Wieści o chłopczyku 19.08.06, 14:55 Pytałam dziś o małego Utkę w sms-sie, oto co pisze - "Kamil miał tomograf. Na szczęście nie ma krwiaka ani obrzęku. Ma wstrząśnienie mózgu i niestety pęknięty mały kawałek potylicy wbił się gdzieś bardzo blisko rdzenia kręgowego. Lekarze czekają. A mały wczoraj spadł ojcu z barana..." Jeśli dobrze rozumiem, to do tego doszło właśnie w wyniku tego upadku, o rety Odpowiedz Link
addria Re: Wieści o chłopczyku 19.08.06, 15:13 Czyli jest szansa, że będzie dobrze. Kiedyś przeżywałam coś podobnego, więc tym bardziej rozumiem i współczuję. Odpowiedz Link
pawlinka Re: Pilne! Prośba o modlitwę od Utki 23.08.06, 22:29 Co z Kamilkiem? Czy są nowe wiadomości? Odpowiedz Link
marzek2 Re: Pilne! Prośba o modlitwę od Utki 26.08.06, 18:06 Pytałam Utki sms-em - dziś wracają do W-wy, gdzie mają być pod opieką Centrum Zdrowia Dziecka. Na razie lekarze nie wiedzą co zrobić z tym odłamkiem kości tkwiącym koło rdzenia kręgowego . Utka pozdrawia z wakacji z rodzinnym Przemyślu. Odpowiedz Link
pawlinka Re: Pilne! Prośba o modlitwę od Utki 26.08.06, 22:40 Co musi Utka przeżywać! Przecież ona teraz szczególnie potrzebuje spokoju! Marzek, proszę, przekaż jej serdeczne pozdrowienia ode mnie i zapewnienie modlitwy. Odpowiedz Link
liliana22 Re: Pilne! Prośba o modlitwę od Utki 01.09.06, 19:33 ja też pamiętam o modlitwie... Odpowiedz Link