malwa200 Re: Malwa200 24.05.10, 11:10 witam wszystkich bardzo serdecznie i dziękuję za przyjecie. mam na imię Kasia, pochodzę z Pomorza Odpowiedz Link
wychowanie-w-wierze Re: Dołącza do nas lidka kwiecień 07.06.10, 09:20 Lidko witamy cię, rozgość się tutaj Odpowiedz Link
lidka.kwiecien Re: Dołącza do nas lidka kwiecień 07.06.10, 11:59 Witam i dziękuję za przyjęcie. Jestem ze Szczecina, mam 33 lata. Jestem mężatką z 9 letnim stażem i mam dwóch synów 6 lat i 4 lata. Pozdrawiam serdecznie i napewno będę pisała . Odpowiedz Link
wychowanie-w-wierze Re:zniemczyk 26.07.10, 16:57 Witaj mamy nadzieję ,że tu się rozgościsz Odpowiedz Link
zniemczyk Re:zniemczyk 26.07.10, 23:46 Dziękuję za miłe powitanie Też mam taką nadzieję Odpowiedz Link
pompi-dompi Re: pompi-dompi 23.08.10, 21:54 Dziękuję za powitanie! Już wieczór i mogę spokojnie siąść do komputera. Od dłuższego już czasu czytam Wasze rozmowy na tym forum i bardzo się cieszę, że będę mogła dołączyć do grona piszących. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
paula.anna Re: Witamy paulę annę 14.10.10, 11:10 dłuuugo to trwało, ale jestem dziękuję za przyjęcie i powitanie Odpowiedz Link
magdafront Re: Witamy magdęfront 25.10.10, 15:07 Dziekuje Bardzo lubie czytac to forum wiec ciesze sie moglam dolaczyc. Odpowiedz Link
wychowanie-w-wierze Re: Witamy pankracy2010 25.10.10, 19:26 Witamy i przepraszamy za pomyłkę Odpowiedz Link
przyjacielaanna witam wszystkich 15.11.10, 22:20 Witam i dziękuję, mimo perturbacji pewnych, za przyjecie mnie do grona. Czasu na pisanie za wiele nie będę miała, ale mam nadzieję, że znajdę interesujące mnie rzeczy tu. Mam na imię Ania, mieszkam na Podkarpaciu. Mam gromadkę dzieci. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. Odpowiedz Link
kotkowa Re: Wątek powitalny III 15.02.11, 11:18 Witam Was, dziś dołączyłam do forum. Mam 32 lata, jestem wierząca (wyznanie katolickie), mam męża i małego synka Krzysia (10 miesięcy). Cieszę się, że jest forum ludzi wierzących, z którymi można porozmawiać o wychowaniu dzieci, o wątpliwościach, podzielić się przemyśleniami Odpowiedz Link
renowa Re: Wątek powitalny III 23.04.12, 11:36 Witam, miło mi, że mnie wpuściliście. Fajnie też, że widzę tu znajomego nicka (luna15 ) Będę starała się w miarę możliwości pisać... Pozdrawiam Renia Odpowiedz Link
mamawojtuska79 Re: Wątek powitalny III 08.03.13, 20:15 Witam! Dziękuję za przyjęcie. Mam na imię Ewa. Jestem mamą dwóch urwisów, starszy ma trzy latka, młodszy dwa. Mam cudownego męża i mniej cudowne życie. Obecnie na urlopie wychowawczym, choć trochę tęsknię za pracą. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link