Dodaj do ulubionych

Co wy na to?

07.01.05, 12:59
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25109
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: Co wy na to? 07.01.05, 14:19
      Ej,czy mi sie wydaje czy saralove to konsultantka,która kupuje od konsultanta?
      Czy może mi się wydaje tez,że to jakas tania reklama i jeszcze marniejsza
      podpucha...;/ ???
      A może saralove=szczesliwytatus...? heh..
      • saralove kalooo 07.01.05, 21:22
        kalooo napisała:

> Ej,czy mi sie wydaje czy saralove to konsultantka,która kupuje od konsultanta?
        > Czy może mi się wydaje tez,że to jakas tania reklama i jeszcze marniejsza
        > podpucha...;/ ???

Nie Twoja sprawa u kogo kupuję. Nigdzie nie jest napisane, że konsultantka nie
        może zamówić czegoś u innej konsultantki.
        A tak poza tym to nie wiem jak Ty, ale nasze biuro, jako biuro okręgu
        "NIE_TRENDUJĄCEGO", ma dopiero katalog 02 do dyspozycji. A dzięki takim ludziom
        jak szczesliwytatus juz za kilka dni zdobędziemy k.04, którego nie ma nawet OKS,
        nie mówiąc już o koordynatorkach, które niestety najbardziej ucierpiały na
        zmianach w firmie crying((
        Dlatego proszę nie oceniaj mojego zachowania, bo z tego co wiem - każda z Was
        może zamówić katalogi, niekoniecznie u tego konsultanta, ale również u innych
        trendujących.
        Niektórym sie to moze nie podoba, ale to już nie mój problem.
        Pozdrawiam!
    • chicarica A powinnyśmy coś? ;) 07.01.05, 15:23
      Niech se facet handluje, na szczęście robi to na swoim forum, więc spoko smile
    • saralove Wydaje mi się, że tu jest praktycznie to samo: 07.01.05, 21:39
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=13796895
      Nie skomentuję tego... Czemu się czepiacie???
      • szczesliwytatus Re: Wydaje mi się, że tu jest praktycznie to samo 07.01.05, 21:57
        witam
        szczerze powiedziawszy ja tez nie rozumiem, no moze co innego gdybym sprzedawal
        drozej czy cos innego ale przeciez cena jest ta sama tylko termin szybszy.wiec
        o co chodzi? a moze uwazacie ze to niesprawiewdliwe ze ja mam juz katalog 04 a
        wy nie? nie rozumiem tez dlaczego piszecie ze wam to tak przeszkadza a
        nastepnie dostale na priv wiadomosc z prosba o katalog. cos tu chyba jest nie
        tak, piszac to pisze ogolnie absolutnie nie chcem nikogo obrazic ani urazic.
        ale prosze aby nie robiono tego w stosunku do mnie i osob
        zamawiajacych!!!!!!!!!!!
        saralove to nie zadna pseudoreklama i napewno nie ta sama osoba.nawet nie z
        tego samego miasta!!!zreszta mozna sprawdzic ip
        pozdrawiam
        • bobo16 Re: Wydaje mi się, że tu jest praktycznie to samo 07.01.05, 22:04
          uwazam,ze to niesprawiedliwe,ze juz zbierasz zam. z kat 04-trendujace okregi
          byly po to by nie bylo brakow w firmie(badaly rynek).Skoro braki sa
          astronomiczne to po co okregi trendujace????
          • saralove :/;/;/;/;/ 07.01.05, 22:16
            Tez uważam, że to niesprawiedliwe, ale my niestety nie mamy na to żadnego
            wpływu. Tak dyktuje kierownictwo naszej "kochanej" firmy. A zamawianie katalogów
            wcześniej, żeby zaplanować swoją sprzedaż to - moim zdaniem - nic złego. Kiedyś
            nie trzeba było tego robić, gdyż najnowszy katalog zawsze dostawały
            koordynatorki i Klubowiczki Róży, lecz od niedawna firma pozbawiła nas nawet
            tego "luksusu" ;/;/;/
            • joasia222 Re: :/;/;/;/;/ 07.01.05, 22:22
              Ja wcale nie uważam że to niesprawiedliwe.Dlaczego tak sądzicie?Czy uważacie że
              każdy kolejny katalog jest coraz lepszy?Ja nie.
              • chicarica Re: :/;/;/;/;/ 08.01.05, 12:07
                Bardzo proszę o nie atakowanie osoby o nicku szczesliwytatus za to, co robi na
                swoim forum. U nas nie spamuje, wiec jest jak najbardziej mile widziany, a u
                siebie ma prawo robić co mu się podoba. Oczywiście, można krytykować, ale
                niechże ta krytyka będzie konstruktywna i nie zmienia się w personalne
                przepychanki i walkę między forami i użytkownikami.
                Pozdrawiam i życzę życzliwości i uśmiechu w Nowym Roku smile
                • szczesliwytatus Re: do chicarica 08.01.05, 14:16
                  "Oczywiście, można krytykować, ale
                  > niechże ta krytyka będzie konstruktywna i nie zmienia się w personalne
                  > przepychanki i walkę między forami i użytkownikami."

dziekuje ci za madre slowa
                  pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka