ankasza 07.01.05, 12:59 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25109 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: Co wy na to? 07.01.05, 14:19 Ej,czy mi sie wydaje czy saralove to konsultantka,która kupuje od konsultanta? Czy może mi się wydaje tez,że to jakas tania reklama i jeszcze marniejsza podpucha...;/ ??? A może saralove=szczesliwytatus...? heh.. Odpowiedz Link
saralove kalooo 07.01.05, 21:22 kalooo napisała: > Ej,czy mi sie wydaje czy saralove to konsultantka,która kupuje od konsultanta? > Czy może mi się wydaje tez,że to jakas tania reklama i jeszcze marniejsza > podpucha...;/ ??? Nie Twoja sprawa u kogo kupuję. Nigdzie nie jest napisane, że konsultantka nie może zamówić czegoś u innej konsultantki. A tak poza tym to nie wiem jak Ty, ale nasze biuro, jako biuro okręgu "NIE_TRENDUJĄCEGO", ma dopiero katalog 02 do dyspozycji. A dzięki takim ludziom jak szczesliwytatus juz za kilka dni zdobędziemy k.04, którego nie ma nawet OKS, nie mówiąc już o koordynatorkach, które niestety najbardziej ucierpiały na zmianach w firmie (( Dlatego proszę nie oceniaj mojego zachowania, bo z tego co wiem - każda z Was może zamówić katalogi, niekoniecznie u tego konsultanta, ale również u innych trendujących. Niektórym sie to moze nie podoba, ale to już nie mój problem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
chicarica A powinnyśmy coś? ;) 07.01.05, 15:23 Niech se facet handluje, na szczęście robi to na swoim forum, więc spoko Odpowiedz Link
saralove Wydaje mi się, że tu jest praktycznie to samo: 07.01.05, 21:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=13796895 Nie skomentuję tego... Czemu się czepiacie??? Odpowiedz Link
szczesliwytatus Re: Wydaje mi się, że tu jest praktycznie to samo 07.01.05, 21:57 witam szczerze powiedziawszy ja tez nie rozumiem, no moze co innego gdybym sprzedawal drozej czy cos innego ale przeciez cena jest ta sama tylko termin szybszy.wiec o co chodzi? a moze uwazacie ze to niesprawiewdliwe ze ja mam juz katalog 04 a wy nie? nie rozumiem tez dlaczego piszecie ze wam to tak przeszkadza a nastepnie dostale na priv wiadomosc z prosba o katalog. cos tu chyba jest nie tak, piszac to pisze ogolnie absolutnie nie chcem nikogo obrazic ani urazic. ale prosze aby nie robiono tego w stosunku do mnie i osob zamawiajacych!!!!!!!!!!! saralove to nie zadna pseudoreklama i napewno nie ta sama osoba.nawet nie z tego samego miasta!!!zreszta mozna sprawdzic ip pozdrawiam Odpowiedz Link
bobo16 Re: Wydaje mi się, że tu jest praktycznie to samo 07.01.05, 22:04 uwazam,ze to niesprawiedliwe,ze juz zbierasz zam. z kat 04-trendujace okregi byly po to by nie bylo brakow w firmie(badaly rynek).Skoro braki sa astronomiczne to po co okregi trendujace???? Odpowiedz Link
saralove :/;/;/;/;/ 07.01.05, 22:16 Tez uważam, że to niesprawiedliwe, ale my niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Tak dyktuje kierownictwo naszej "kochanej" firmy. A zamawianie katalogów wcześniej, żeby zaplanować swoją sprzedaż to - moim zdaniem - nic złego. Kiedyś nie trzeba było tego robić, gdyż najnowszy katalog zawsze dostawały koordynatorki i Klubowiczki Róży, lecz od niedawna firma pozbawiła nas nawet tego "luksusu" ;/;/;/ Odpowiedz Link
joasia222 Re: :/;/;/;/;/ 07.01.05, 22:22 Ja wcale nie uważam że to niesprawiedliwe.Dlaczego tak sądzicie?Czy uważacie że każdy kolejny katalog jest coraz lepszy?Ja nie. Odpowiedz Link
chicarica Re: :/;/;/;/;/ 08.01.05, 12:07 Bardzo proszę o nie atakowanie osoby o nicku szczesliwytatus za to, co robi na swoim forum. U nas nie spamuje, wiec jest jak najbardziej mile widziany, a u siebie ma prawo robić co mu się podoba. Oczywiście, można krytykować, ale niechże ta krytyka będzie konstruktywna i nie zmienia się w personalne przepychanki i walkę między forami i użytkownikami. Pozdrawiam i życzę życzliwości i uśmiechu w Nowym Roku Odpowiedz Link
szczesliwytatus Re: do chicarica 08.01.05, 14:16 "Oczywiście, można krytykować, ale > niechże ta krytyka będzie konstruktywna i nie zmienia się w personalne > przepychanki i walkę między forami i użytkownikami." dziekuje ci za madre slowa pozdrawiam Odpowiedz Link