Dodaj do ulubionych

Doradźcie mi !!! Help!!!

23.11.05, 08:37
Ostatnimi czasy stosowałam żel do twarzy Solutions(pomarańczowy) i wysuszył mi skórę nawet w strefie T! Skora mi sie troche łuszczy i jest przeraźliwie ściągnięta, poki co odstawiłam ten żel i ratuje moją twarz Kompleksem witaminowym, pomaga ale niezbyt dobrze nawilża... Nie wiem czy do mojej mieszanej cery dobry bedzie krem nawilżający np. Moisture 24 lub Aloes i Awokado, bo po takich kremach zawsze mi sie pory zatykaja i pryszcze mi sie robią sad Chciałam zamówic z nast. katalogu kremik do cery mieszanej z Soją z NAturalsów ale nie wiem czy on nawilża czy tylko reguluje.
Doradźcie mi proszę, dziekuje z góry za opinie i pozdrawiam ISA smile
Obserwuj wątek
    • one-step Re: Doradźcie mi !!! Help!!! 23.11.05, 09:01
      Ja mam krem z soją.
      Mam cere mieszaną i jestem zadowolonasmile
      Krem nawilża, może nie tak bardzo dobrze, ale napewno można odczuć nawilżenie.
      Dla mojej skóry w sam raz.
      • roza202 Re: Doradźcie mi !!! Help!!! 23.11.05, 09:07
        Krem soja i trawa ma chyba najlepsze opinie ze wszystkich kremow z naturalsów
        smile)))) Na wizaz.pl dostał 4 na 5 gwiazdek, wiec na pewno jest dobry i nie powinien zaszkodzić smile)))
    • paula1186 Re: Doradźcie mi !!! Help!!! 23.11.05, 09:21
      Tez mam cere mieszana i ten kremik z soja i trawa cytrynowa jest bardzo dobry!
      Jak dla mnie ten z aloesem jest za tlusty!ja uzywam jeszcze kremik z Solutions-
      Pure Pore-fection!
    • justa_79 Re: Doradźcie mi !!! Help!!! 23.11.05, 09:48
      Moisture 24 na pewno nie zatyka porów, bo jest bardzo lekki, niemal żelowy. ale
      jest za lekki na zimę.
      • misioczat Re: Doradźcie mi !!! Help!!! 23.11.05, 11:58
        Ja mam cere tlusta i mi ten krem bardzo pasuje. Jest lekki, ale taki..
        smietankowy, miekki, absolutnie nie wysusza, zostawia taki leciutki film na
        skorze - nie jest to absolutnie krem matujacy - moja skora jest po nim
        nawilzona, gladka, jedrna.. Uzywa go tez moja mama (podzielilam sie z nia, bo
        ja sama w zyciu nie dam rady zuzyc tych 125ml przed uplywem terminu
        waznosci smile )i tez jest zadowolona, a skore ma normalna.
    • gangsta.eve Re: Doradźcie mi !!! Help!!! 23.11.05, 14:53
      a może na noc spróbowałabyś Milk Comfort? Tez kiedyś wręcz spieprzyłam sobie
      skórę trio: tonik niebieski + krem relaksujący + krem rozpromieniający.
      Uratował mnie tonik i mleczko z serii AA cera wrażliwa, na noc Milk comfort
      właśnie i Nawilżający Bio6.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka