nuova 15.02.07, 13:40 Mam pytanie do mieszkanek śląska, czy moza kupić w sklepie podobny pierścionek jak ten z katalogu 3/2007, s.49 ??? Bardzo mi się podoba, i chcaiałabym mieć go na już ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenris14 Re: Pierścionek 15.02.07, 13:48 Konsultantka może kupić ten pierścionek jak i każdy inny produkt w Centrum Obsługi Konsultantek, czyli sklepie dla nich. Odpowiedz Link
nuova Re: Pierścionek 15.02.07, 13:57 nie o to mi chodzi. nie chce tego z avonu, tylko podobny. i pytam, czy moge kupic pierscionek, ktory bedzie podobny do tego z avnou. Odpowiedz Link
fenris14 Re: Pierścionek 15.02.07, 15:02 Trochę to dziwne pytanie. Śląsk jest duży i nie sądzę, żeby każda babka wiedziała o asortymencie sklepów jubilerskich. Może wybierz się do kilku i sama sprawdź. Odpowiedz Link
nuova Re: Pierścionek 15.02.07, 15:13 Po prostu myślałam, ż etrafię na dziewczynę, której też taki pierscionek wpadł w oko i będzie wiedziała, gdzie mozna zlależć jeso odpowiednik Odpowiedz Link
veea Re: Pierścionek 15.02.07, 20:27 a czemu nie mozesz kupic tego z avonu tylko podobny? prawie robi duża roznice Veea Odpowiedz Link
nuova Re: Pierścionek 15.02.07, 21:25 bo często jest tak z Avonem, że w katalogu wyglada bosko, a w rzeczywistości jest dużo brzydsze (wiem to z autopsji) więc wolę nie ryzykować, poza tym, może kiedyś bedzie w przecenie ;P a pooky co, to odechcialo mi sie go, wiec koniec wątku Odpowiedz Link