srebrnalza 30.12.09, 22:58 Ja jestem niezmiernie ciekawa od kiedy istnieje to forum i jakie były motywy jego założenia..motywy dla Ciebie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: Ametyście 31.12.09, 20:58 Ja tez jestem tego ciekawa To jakieś wielkie wyjście jakiejś grupy z SŁS było czy ciche założenie osobnego forum, niezależne od SŁS? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Ametyście 31.12.09, 21:03 upić trzeba gościa aby parę z ust puścił ) po dobroci nie dowiemy się Odpowiedz Link
ametyst2 Re: Ametyście 31.12.09, 21:06 srebrnalza napisała: > Ja jestem niezmiernie ciekawa od kiedy istnieje to forum i jakie > były motywy jego założenia..motywy dla Ciebie? Dokładnie nie pamiętam ,ale gdzieś od 2005? Motywy....chciałem pomóc ludziom sie poznać,myślałem ,że poprzez net można sie poznać,zaprzyjaźnić.....dla mnie....także to. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Ametyście 31.12.09, 21:12 Cieszę się,że jednak odpowiadasz Przez neta można się poznać,można zaprzyjaźnić A Tobie w jakiś sposób pomogło? Odpowiedz Link