04.04.21, 08:46
Jadę sobie dzisiaj eSką a patrzę a tam po przeciwnej stronie drogi stoi sobie koń. Dziwię się co on może o tej porze robić. Doszedłem jednak że jak nic to musi być łoś. Później z t ej strony podjechał samochód i zwierzę zaczeło dziwnie podskakiwać, to na pewno nie był koń. Pod lasem leżało jeszcze jedno zwierzę.
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: Łoś 05.04.21, 10:05
      Dzisiaj jechałem w drugą stronę i już żadnego łosia nie było. Może w oddali widziałem sarnę ale tego nie byłbym pewien
    • artur5501 Re: Łoś 06.04.21, 09:55
      Łosia dosyć trudno pomylić z koniem, bo łoś jest znacznie większy od konia
      • stasi1 Re: Łoś 08.04.21, 23:39
        Tak tylko że jak pisałem łoś stał po drugiej stronie eSki i jeszcze droga lokalna oddzielała od niego. Zresztą przy samej drodze też nie stał
        • adria231 Re: Łoś 14.04.21, 14:23
          Wracałam z wieczoru karcianego wraz z moim psem, owczarkiem niemieckim. Niedaleko domu zobaczyłam w świetle księżyca stojącego na drodze wielkiego, z pięknym porożem jelenia. Mój pies siedzący na przednim siedzeniu pasażera o mało nie wyskoczył z samochodu. Zatrzymałam samochód, jeleń spojrzał na nas i kilkoma długimi susami pobiegł w stronę pobliskiego rezerwatu olszyny. Było to w Kalnicy (w Bieszczadach)....
          • stasi1 Re: Łoś 15.04.21, 17:50
            Kiedyś o mało co nie wpadłbym na łosia na Trakcie Brzeskim. Na szczęście zaplątał się w liny oddzielające pasy. Raz uderzyłem sarnę, tak lekko bo w ostatniej chwili przyhamowałem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka