uska822 21.08.11, 00:53 witam.! czy ktos mógłby polecic mi materiały do ćwiczeń dla dziecka.Mój synek ma 18 miesiecy,spiewamy,mówimy do niego a rezultatów jakos nie widać.syn nosi aparaty słuchowe,czekamy na implant.z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logopeda-warszawa Re: cwiczenia 25.08.11, 16:30 Proszę o kontakt na mail, info o dziecku. Na pewno w najbliższym czasie podam Pani jakieś zabawy dla maluszka Mój mail: mackowo2009@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa24.2 Re: cwiczenia IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 22:34 witam serdecznie mam 1,5 roczną córcie która nosi aparaty i też chciałam prosić o jakieś ćwiczonka z góry dziękuje teresa-jaros@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga.n.f Re: cwiczenia 12.09.11, 16:53 To i ja poproszę Franiu ma 25 mies agneska7@op.pl Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: cwiczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 18:01 Ja też poproszę madzik198410@wp.pl. Zuzia ma 13 miesięcy - zaimplantowana w wieku 9 miesięcy. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tokareczek355 Re: cwiczenia 12.09.11, 21:18 To zeby pani logopedzie nie zawracac non stop glowy to niech ktoras z was poda te zabawy na forum chetnie skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka8317 Re: cwiczenia 12.09.11, 21:19 Dokładnie prosimy o te zabawy tu nha forum albo jesli nie ma kłopotu prosze na maila moja corcia ma prawie # latkaaneks83@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
aptekus Re: cwiczenia 18.10.11, 11:18 odświeżam z nadzieją, że ktoś mi cos podpowie. Mój maluch od urodzenia charakteryzował się energicznością, od kjiedy stanąl pierwszy raz na nogi, nie usiedzi nawet minuty. Ciągle w ruchu. Ćwiczenia jakiekolwiek granicza z cudem w naszym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiczak Re: cwiczenia IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.11, 13:04 A nie lubi bawić się książeczkami? To wspaniałe rozwiązanie, no chyba że nie chce się koncentrować. My w sumie głównie tak ćwiczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
aptekus Re: cwiczenia 18.10.11, 14:03 lubi oglądać ksiażeczki, ale w tempie zastraszającym... nie wiele wyłapuje z tego co zdazymy mu opowiedziec. Staramy sie przemycac jakies zabawy z dzwiękiem - piłka, tablica do rysowania kredą, cymbałki, bebenki, ale to chyba mało. Mój maluch przekorny jest bardzo, czym my go bardziej namawiamy tym on sie bardziej zapiera. Odpowiedz Link Zgłoś