21.08.11, 00:53
witam.!
czy ktos mógłby polecic mi materiały do ćwiczeń dla dziecka.Mój synek ma 18 miesiecy,spiewamy,mówimy do niego a rezultatów jakos nie widać.syn nosi aparaty słuchowe,czekamy na implant.z góry dziekuje.
Obserwuj wątek
    • logopeda-warszawa Re: cwiczenia 25.08.11, 16:30
      Proszę o kontakt na mail, info o dziecku. Na pewno w najbliższym czasie podam Pani jakieś zabawy dla maluszkasmile Mój mail: mackowo2009@interia.pl
      • Gość: teresa24.2 Re: cwiczenia IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 22:34
        witam serdecznie
        mam 1,5 roczną córcie która nosi aparaty i też chciałam prosić o jakieś ćwiczonka z góry dziękuje
        teresa-jaros@o2.pl
      • aga.n.f Re: cwiczenia 12.09.11, 16:53
        To i ja poproszęsmile
        Franiu ma 25 miessmile

agneska7@op.pl

Z góry dziękujęsmile
      • Gość: Magda Re: cwiczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 18:01
        Ja też poproszę madzik198410@wp.pl.
        Zuzia ma 13 miesięcy - zaimplantowana w wieku 9 miesięcy.
        dziękuję.
        • tokareczek355 Re: cwiczenia 12.09.11, 21:18
          To zeby pani logopedzie nie zawracac non stop glowy to niech ktoras z was poda te zabawy na forumsmile
          chetnie skorzystam
          • wisienka8317 Re: cwiczenia 12.09.11, 21:19
            Dokładnie prosimy o te zabawy tu nha forum albo jesli nie ma kłopotu prosze na maila moja corcia ma prawie # latkasmileaneks83@poczta.fm
            • wisienka8317 Re: cwiczenia 12.09.11, 21:20
              Ale popisalamsmile ma prawie 3 latka
    • aptekus Re: cwiczenia 18.10.11, 11:18
      odświeżam z nadzieją, że ktoś mi cos podpowie.
      Mój maluch od urodzenia charakteryzował się energicznością, od kjiedy stanąl pierwszy raz na nogi, nie usiedzi nawet minuty.
      Ciągle w ruchu.
      Ćwiczenia jakiekolwiek granicza z cudem w naszym przypadku.
      • Gość: asiczak Re: cwiczenia IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.11, 13:04
        A nie lubi bawić się książeczkami? To wspaniałe rozwiązanie, no chyba że nie chce się koncentrować. My w sumie głównie tak ćwiczymy.
        • aptekus Re: cwiczenia 18.10.11, 14:03
          lubi oglądać ksiażeczki, ale w tempie zastraszającym... nie wiele wyłapuje z tego co zdazymy mu opowiedziec.
          Staramy sie przemycac jakies zabawy z dzwiękiem - piłka, tablica do rysowania kredą, cymbałki, bebenki, ale to chyba mało.

Mój maluch przekorny jest bardzo, czym my go bardziej namawiamy tym on sie bardziej zapiera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka