Dodaj do ulubionych

Gdzie lepiej jechać?

18.10.12, 10:24
Musze jechać z dzieckiem do audiologa, potrzebna nam konsultacja i porządne badanie słuchu, którego nie mogłam doprosić się CZMP.
Zapisałam się dziś do CZD, do dr Senderskiego.
Teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam.
Podpowiedzcie czy dziecko z dośc dużym niedosłuchem lepiej pokazać w Kajetanach? Jestem kompletnie zielona, czy światowe centrum słuchu w Kajetacha i IFiPS to ta sama instutucja? Może lepiej tak pojechać?
Obserwuj wątek
    • pestka_w_pestce Re: Gdzie lepiej jechać? 18.10.12, 12:19
      Co to znaczy dość duży niedosłuch? Jakie badania już robiliście? W jakim wieku jest dziecko?
      Nie wiem jak w CZD, ja się w IFiPS spotkałam z pełnym profesjonalizmem, zlecono mi nawet więcej badań niż ja oczekiwałam a ponieważ byłam z maleńkimi dziećmi potraktowano nas priorytetowo i nie czekałam jakoś bardzo długo na konsultacje i badania.
      Kajetany i IFiPS to placówki pod jednymi rządami prof. Skarżyńskiego, powiązane ze sobą ściśle.
      • Gość: nakrapiana Re: Gdzie lepiej jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.12, 11:41
        Kajetany i IFPS to jest jedna instytucja tylko w dwóch miejscach wink Nie wiem jak jest w CZD, ale w IFPS robią ABR nocne, a od niedawna także raz w tygodniu w Kajetanach. Dr Senderski też pracował w Kajetanach wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka