Dodaj do ulubionych

Logopeda w Kajetanach

12.03.13, 13:59
Witam, jakiś czas temu pisałam tutaj o córeczce, która nie mówi. Porobilismy badania, słuch ma doskonały, czeka nas tylko abr w Kajetanach. Po tym badaniu mamy sie zgłosić do logopedy. mieszkamy tuż obok, więc dobrze sie składa, będziemy mieli blisko, a córka wkrótce kończy 2 latka i nadal tylko czasami gaworzy. Jakiego logopedę polecacie, czy tam jakoś to konsultują, kieruja do kogoś?
Obserwuj wątek
    • pestka_w_pestce Re: Logopeda w Kajetanach 13.03.13, 10:31
      Ciężko mi się odnieść do sytuacji, w któej dziecko nie ma niedosłuchu, ale mój starszy syn z niedosłuchem bardzo fajnie pracował z p. Basią (młoda kobieta, niestety nazwiska nie pamiętam), myślę, że jeśli powiesz, że chciałabyś konkretnie do niej czy innego terapeuty to nie będą robić problemów.
    • adusia_g_s Re: Logopeda w Kajetanach 13.03.13, 17:36
      My chodzimy do Pani Ani Barej, także mogę polecić, do Pani Basi chodziliśmy na logorytmikę też bardzo fajna.
    • Gość: Piotr Re: Logopeda w Kajetanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 21:29
      Basia albo Ania, przestrzegam przed Agnieszka P.-zdecydowanie złe wspomnienia!
      • magdal-enas Re: Logopeda w Kajetanach 14.03.13, 14:19
        Dzieki!
        • michmo Re: Logopeda w Kajetanach 13.04.13, 18:09
          Witam
          Jeżeli jesteście skierowani przez audiologa foniatry bez aparatu słuchowego to podejrzewam, że traficie do logopedy z kliniki foniatrii czyli na Panią Marzenę Mularzuk. Dzieci z niedosłuchem obsługuje klinika rehabilitacji i tam właśnie są panie: neurologopeda Basia, pani Ania oraz Surdologopeda Agnieszka. A wszystko się mieści w jednym miejscu w gabinetach o symbolu R.
          • magdal-enas Re: Logopeda w Kajetanach 17.04.13, 21:36
            Dzięki. Jedziemy w poniedziałek, mam nadzieję, że jakoś tam przekoczujemy te 3 dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka