kamienna5 07.10.10, 20:46 Tu wiadomość. Ponoć od jutra... rynek-ksiazki.pl/aktualnosci/ksiazka-online-dla-dzieci-w-odcinkach_24072.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Prolog 07.10.10, 22:07 kamienna5 napisała: > Tu wiadomość. Ponoć od jutra... > > rynek-ksiazki.pl/aktualnosci/ksiazka-online-dla-dzieci-w-odcinkach_24072.html Księga Ludensona - prolog: przecinekikropka.pl/czytelnia/id:1 Odpowiedz Link
abepe Re: Prolog 07.10.10, 22:13 Podoba mi się wszystko oprócz "robienia myku" (nietrollowe to:)) Odpowiedz Link
steffa Re: Prolog 07.10.10, 23:50 Ależ to świetny tekst! "Zrobię tylko mały myk na Północ i zaraz wracam." I zniknął na 4 lata. Trolle tak nie robią? ;) Odpowiedz Link
mamalilki Re: Prolog 08.10.10, 13:10 Czekam, czekam bardzo niecierpliwie, zwłaszcza na rysunki pewnego trochę zrujnowanego domu nad morzem... Nie wiem, czy my damy radę czytać książki w odcinkach. Co tydzień jeden - jakaś tragedia. Ja chyba poczekam na całość. Jak dzieci mają codziennie pytać kiedy będzie dalszy ciąg i czy dzisiaj, a dzieci mam czworo (jedno szczęśliwie jeszcze nie umie mówić) to czarno to widzę... Odpowiedz Link
abepe Re: Prolog 08.10.10, 21:57 steffa napisała: > Ależ to świetny tekst! > "Zrobię tylko mały myk na Północ i zaraz wracam." > I zniknął na 4 lata. > Trolle tak nie robią? ;) Robią, ale czy tak mówią??????????? Odpowiedz Link
abepe Re: Prolog 08.10.10, 23:08 steffa napisała: > Przyznam, że nie słyszałam. ;) Ha! Dwa lata temu tematem przewodnim Bałtyckich Spotkań Ilustratorów były trolle (oj, działo się!) i nikt o "robieniu myku" nie wspomniał (a byli specjaliści!) Odpowiedz Link
steffa Re: Prolog 08.10.10, 23:15 Samo 'zrobić myk' (i nie wrócić przez 4 lata) jest świetnym konceptem. :D Odpowiedz Link