Dodaj do ulubionych

Pan Kłap taniutko

12.01.11, 17:08
Zobaczcie, Pan Kłap nowy po złotówce:
www.amazonka.pl/promocja/196967359/2/wyprzedaz-czesc-pierwsza.bhtml
Obserwuj wątek
    • abepe Re: Pan Kłap taniutko 12.01.11, 20:50
      Jest już o tym informacja w Okazjach cenowych, ale nie kasuję. Sama skorzystałam - mój mąż powiedział - kup z 20, rozda się: Hani, Małgosi itd:)) (to kupiłam 2 egzemplarze każdej części:))
      • abepe Re: Pan Kłap taniutko 12.01.11, 21:42
        -Kupiłaś te Kłapy - pyta mąż.
        -Kupiłam.
        -Ile?
        -Po dwa z każdej części.
        -Czyli ile?
        -16 chyba
        -Dobrze!!!
        • sinceramente Re: Pan Kłap taniutko 12.01.11, 22:09
          Też kupiłam w celach rozdawniczych i to są nasze pierwsze Kłapy, bo mój Troll długo się bał tej rozkładanki z paszczą Kłapa. Próbowałam ją przekonać, podsuwałam co kilka tygodni podczas wizyt w księgarni, ale nie zmieniła zdania. Z lęku Kłapowego wyrosła dopiero wtedy, gdy już była zdecydowanie zbyt duża na te książki, jakoś przed trzecimi urodzinami.
          • abepe Re: Pan Kłap taniutko 12.01.11, 22:16
            sinceramente napisała:

> Też kupiłam w celach rozdawniczych i to są nasze pierwsze Kłapy, bo mój Troll d
            > ługo się bał tej rozkładanki z paszczą Kłapa. Próbowałam ją przekonać, podsuwał
            > am co kilka tygodni podczas wizyt w księgarni, ale nie zmieniła zdania. Z lęku
            > Kłapowego wyrosła dopiero wtedy, gdy już była zdecydowanie zbyt duża na te ksią
            > żki, jakoś przed trzecimi urodzinami.
            >
            forum.gazeta.pl/forum/w,16375,84462075,,autoterapia_z_ksiazka.html?v=2&wv.x=1
            • kate.2 Re: Pan Kłap taniutko 12.01.11, 23:55
              ... ja też zakupiłam Pana Kłapę, moja mała jest bardzo wrażliwa i nie wiem czy się u nas sprawdzą ( jeśli nie postraszymy dzieci znajomych :). Mam nadzieję, że nie we wszystkich częściach otwiera się ta paszcza :) ?
              Dodatkowo nabyłam:
              Stare drzewo (dziś przeglądałam w Empiku, kosztowało aż 30zł, nie mam więc wyrzutów sumienia),
              "Poznaj Świat. Może" widziałam u znajomych, bardzo fajne
              "Wesoły dzień na wsi. 6 książeczek" - zobaczymy co to :)
              • kazia4 Re: Pan Kłap taniutko 13.01.11, 08:09
                Ja Cię proszę - przestań;) Już po złożeniu zamówienia też to "Drzewo" mi w oko wpadło... I co = drugie składać?!:)
                • kate.2 Re: Pan Kłap taniutko 13.01.11, 09:24
                  Zadzwoń i zapytaj czy połączą Ci zamówienia, ja ostatnio zrobiłam tak w Edycji św Pawła i się udało :)
                  • mamachlopca1 Re: Pan Kłap taniutko 14.01.11, 12:46
                    a moj syn uwielbia ksiazke"najglebsza dziura na swiecie"ma 5 lat a wciaz ja czytamy i czytamy.juz od 2 lat;)
    • niebioska oj, nieładnie... 14.01.11, 12:26
      Nieładnie się Amazonka zachowała, nieładnie :(.
      Zamówiłam wczoraj te tanie Kłapy i coś jeszcze. Dla siebie, dla 3 koleżanek i jeszcze na prezenty. No i dopiero przy płatności okazało się, że 3 egzemplarze jednego z Kłapów nalicza po 14 zł. Zadzwoniłam, pani obiecała poprawić zamówienie i mailem podesłać numer konta (bo mtransfer oczywiście anulowałam). Mail wczoraj nie przyszedł, więc wykopałam z amazonkowych otchłani nr konta i przelałam, co trzeba. Godzinę temu dostałam informację, że zamówienie zostało anulowane. A dziś część Kłapów już jest droższa. O całą złotówkę wprawdzie (ten nieszczęsny już kosztuje 14 zł), ale niesmak pozostał. Tym większy, że telefonu nie odbierają. No i nie wiem, czy zamawiać ponownie, czy czekać...
      • bea-sjf Re: oj, nieładnie... 14.01.11, 12:32
        Na tej "wyprzedaży" są też inne "cuda"- książeczki, które jakoby przeceniono z 18 zł na 3 zł, podczas gdy w merlinie i u wydawcy mają cenę 2,9 zł, jeszcze kilku innym książkom wywindowano ceny rynkowe, że niby kupując w amazonce tyyyyle oszczędzamy. Nieładnie.
        • niebioska Re: oj, nieładnie... 14.01.11, 12:41
          No i pewnie na tym cały wic polega... Ja zamówiłam tylko te, które faktycznie miały atrakcyjną cenę i nie wygenerowały zysku - więc zamówienie anulowano.
          "Abonent ma wyłączony telefon lub znajduje się poza zasięgiem". Ciekawe, czy pieniądze dostanę z powrotem....
          • niebioska Re: oj, nieładnie... 14.01.11, 13:00
            Chyba czytają to forum, bo w końcu się dodzwoniłam ;). Niestety, nie wszystko udało się wyprostować.

Przy okazji - dziękuję Wam serdecznie za umyślne doprowadzanie mnie do bankructwa :).
          • ciociacesia ja zamowilam same po 1zl 25.01.11, 13:56
            i przyszly jak pan buk przykazal. mysle ze mialas pecha i padlas ofiara balaganu.
            moja corka niestety sie pana klapa boi
    • aneskw Re: Pan Kłap taniutko 14.01.11, 13:21
      Dostałam e-mail, że zamówienie zostało zrealizowane. Czekam na 30 Panów Kłapów. W najbliższej rodzinie mam pięcioro czytelników z 2009 roku (jedna moja, reszta mojego rodzeństwa), więc jest komu dawać prezenty :)
      • abepe Re: Pan Kłap taniutko 14.01.11, 19:18
        > Dostałam e-mail, że zamówienie zostało zrealizowane. Czekam na 30 Panów Kłapów.

Cheche, tośmy kłapowo zaszalały.
        • mamalilki Re: Pan Kłap taniutko 14.01.11, 21:54
          A ja dziś dostałam osiem panów Kłapów po złotówce każdy. Nowiutkie, pachnące, nie żadne tam przechodzone egzemplarze. Jestem raczej antytalentem zakupowym, jak można kupić drożej to na pewno ja to zrobię, więc tym bardziej jestem dumna, że tak mi się udało :-)
      • aneskw Re: Pan Kłap taniutko 16.01.11, 00:51
        Książki mam już w domu. Tylko teraz dylemat: czy podmienić nasze na nowe, czy dać tylko brakujące tytuły, a resztę rozdać?
      • anna_mrozi Re: Pan Kłap taniutko 16.01.11, 11:01
        Ja też zaszalałam :) Ciekawe czy dostanę zamówioną ilość... (prezenty dla przedszkolaków - grupy moich dzieci...)

-
        porządek na półkach - wyprzedaż!
        allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3157082&gr_id=7
        pozarozkladem.blogspot.com/
    • anick5791 Re: Pan Kłap taniutko 15.01.11, 15:29
      I ja dostałam informację, że zamówienie zrealizowane :)
      • niebioska Re: Pan Kłap taniutko 18.01.11, 12:33
        Ha! W końcu 42 Panów dotarło :D. Nareszcie, bo moje dziecię na każdy dzwonek domofonu migało "książka" i "krokodyl" (był obecny przy zamawianiu i chciał, żeby mu non-stop pokazywać krokodyla, aż powiedziałam, że pan kurier przywiezie mu takie książki).
        Kupiłam też "Najgłębszą dziurę na świecie" - faaajna, choć będzie musiała trochę poczekać i "Wielki kłębek wełny" - prosta historyjka, ładna graficznie, choć nie wiem, czy dziecko doceni jej urodę :).
    • katrio_na Amazonka 25.01.11, 10:36
      Ja rowniez nie polecam tej ksiegarni.
      Skusialam sie i zamowilam (dosc sporo dodam)- zwlaszcza, ze nowosci maja najtansze, ale niestety.
      1. Chcialam polaczyc zamowienia - problem. Musialam zaplacic za 2 przesylki.
      2. Przedluzanie czasu realizacji zamowienia (2 tygodnie) - z doswiadczenia wiem, ze powinno sie podzielic zamowienie i pozniej doslac dana ksiazke/ksiazki.
      3. Ale juz najbardziej zirytowalo mnie, ze jedna pozycja jest w makabrycznym stanie. Opakowanie bylo solidne wiec absolutnie odpada transport. Takich rzeczy nawet nie dostaje gdy zamawiam "uszkodzone" w NK (notabene wlasnie odebralam 2 pozycje z tego dzialu i moje dziecko usilnie szukalo tych uszkodzen - znalazl po 1 rysce, widocznej pod swiatlo). Ewidentnie tak zniszczone zostalo wlozone do paczki. Jasne, ze nie bede reklamowac bo gra nie warta swieczki. Ale niesmak pozostal.

Zrazilam sie i po prostu skreslam te ksiegarnie.
      • laukas Re: Amazonka 25.01.11, 17:15
        Do nas też jedna książka przyszła w strasznym stanie.
        • anick5791 Re: Amazonka 25.01.11, 17:32
          U mnie było wszystko OK - wychodzi na to, że jestem szczęściarą ;)
          • irmeline Re: Amazonka 26.01.11, 12:44
            Ciekawe, musiałaś mieć pecha. Zamawiam w Amazonce w zasadzie od początku jej istnienia i zawsze byłam bardzo zadowolona. Ceny często bardzo atrakcyjne, nie tylko na książki polskie ale np. na płyty i książki zagraniczne - tańsze i dostępne o niebo szybciej niż np. w Empiku; przesyłka super terminowa - kurierem zawsze na drugi dzień z rana, opakowanie bardzo solidne i porządnie zabezpieczone.
      • mamalina Re: Amazonka 01.02.11, 22:55
        u nas nieźle, tylko jeden Kłap bez głowy… dorobimy
    • anick5791 amzonka 26.01.11, 14:35
      Też u nich wcześniej kupowałam i wszystko było ok poza jednym: jak mają jakiś tytuł niedostępny, to wysyłają paczkę bez niego, nie pytając. Zdecydowanie wolę mieć możliwość rezygnacji z zamówienia w takiej sytuacji. Z reguły z tej opcji nie korzystam, ale jednak zdarza się, że na danej książce wyjątkowo mi zależy, a inne kupuję przy okazji.
      • skarb1237 Re: amzonka 28.08.14, 23:50
        Moze ktos chce sie pozbyc ksiazek z serii Oan Klap, gdyz wlasne dzieci juz wyrosly?? Z checia odkupie.:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka