18buzka 27.01.11, 23:19 witam poszukuje sprawdzonej pozycji z przysłowiami dla 5,5 latka. ostatnio przeżywa fascynację przysłowiami i używa ich nagminie (oczywiscie zna ich niewiele). pozdrawiam 18buzka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tattarak Re: przysłowia dla 5 latka 27.01.11, 23:58 Może tutaj znajdziesz podpowiedź ;) I jeszcze raz wyciągam artykuł Bogdana Wojciszke linkowany przez Abepe. Abepe - na serio pisałaś magisterkę u B. Wojciszke? Odpowiedz Link
abepe Re: przysłowia dla 5 latka 28.01.11, 11:08 > Abepe - na serio pisałaś magisterkę u B. Wojciszke? A pisałam:)) I dwa egzaminy u niego zdawałam - z metodologii badań psychologicznych i ze społecznej:)) Świetny wykładowca (choć surowy egzaminator), super promotor, nikt nie miał takich porządnych seminariów jak my. Na dodatek pękaliśmy z dumy, gdy przeszedł z nami na ty i gdy różni asystenci pytali, czy jest może profesor (był wtedy dyrektorem Instytutu Psychologii na UG) my odpowiadaliśmy: "Bogdana nie ma":)) Odpowiedz Link
tattarak Re: przysłowia dla 5 latka 28.01.11, 23:11 Też miałam u niego dwa egzaminy :) I też jeden z ulubionych moich wykładowców :) Odpowiedz Link
abepe Re: przysłowia dla 5 latka 30.01.11, 15:34 tattarak napisała: > Też miałam u niego dwa egzaminy :) I też jeden z ulubionych moich wykładowców : > ) :)) Ale nie u nas na UG? Odpowiedz Link
tattarak Re: przysłowia dla 5 latka 30.01.11, 08:52 Jest jeszcze książka Renaty Piątkowskiej Z przysłowiami za pan brat. Nie widziałam jej, ale na stronie wydawnictwa można zerknąć do środka. Przy okazji przepraszam za zrobienie bałaganu w wątku :) Odpowiedz Link