zona_mi 18.04.11, 11:25 ciocia_rada h_annah katrio.na mama_olka margot_susane pompi-dompi potimarron rybeczka11 Czy Katrio.na to Katrio_na? Czy też mamy strasznie podobny nick? Jeśli nowy, to będzie się kiciało... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pompi-dompi Re: Witamy nowych uczestników: 29.04.11, 12:02 Dziękuję! I witam serdecznie! Mieszkam za granicą i właśnie mam za sobą pospieszne wielkanocne zakupy w polskim empiku. Dosłownie 15 minut przed półką z książkami dziecięcymi i szybki wybór "na intuicję" i jakość ilustracji. Cieszę się, że na tym forum mogę poczytać, co polecają inni rodzice (i dzieci). Pozdrawiam, p-d Odpowiedz Link
potimarron Re: Witamy nowych uczestników: 29.04.11, 12:36 Przywitam się :) witajcie i mam nadzieję, do miłego zgadania w temacie który bardzo mnie ostatnio wciąga :) a na koncie spustoszenie powoduje ;) pozdrawiam Poti Odpowiedz Link
uccello Re: Koza_w_rajtuzach i nickname22 b/t 03.05.11, 12:20 Witacie! Niech inspiracji na forum, pięknych książek , i pieniędzy na realizację tej szajby nigdy Wam nie zabraknie! Odpowiedz Link
koza_w_rajtuzach Re: Koza_w_rajtuzach i nickname22 b/t 03.05.11, 20:33 Także witam :). Odpowiedz Link
zona_mi Witamy nowych uczestników: 14.05.11, 12:18 aniazm kammik kinmalek ma-gutka mamatymusia meadow79 olga1305 wierzba_b Odpowiedz Link
h_annah Re: Witamy nowych uczestników: 16.05.11, 16:10 Witajcie, ciesze sie, ze takie forum jest i mozna stad czerpac inspiracje, na razie dla prawie 2,5latki, ale tez wielu dzieci znajomych. Postaram sie czasem tez cos polecic :) Odpowiedz Link
kinmalek Re: Witamy nowych uczestników: 18.05.11, 00:50 I ja również się witam i pozdrawiam wszystkich na forum ,:) Odpowiedz Link
zona_mi Witamy nowych uczestników: 26.06.11, 16:30 baaaa beauty_bettina cyniamonowa el_elefante espionka ezebel20 floury iwa.40 justka079 kafiorlla kavakavka kociarra7 magda0 najlepszyprzed nakoska nifla paperplane rodzinna1 syla78_20.07 Odpowiedz Link
najlepszyprzed Re: Witamy nowych uczestników: 26.06.11, 18:11 Witam serdecznie, bardzo dziękuję za przyjęcie. Jestem uzależniona od tego miejsca. Mam na imię Iza, i jestem mamą 6cio i pół letniego synka, który bardzo lubi książki. I dzięki temu forum znajduję mu coraz ciekawsze pozycje do samodzielnego jak i wspólnego czytania. Pozdrawiam wakacyjnie. Odpowiedz Link
syla78_20.07 Re: Witamy nowych uczestników: 26.06.11, 23:19 Taka miła niespodzianka na koniec długiego weekendu :-) Książki poprostu uwielbiam - nie tylko czytać. Mam nadzieję, że mój prawie 2 letni syn, również pokocha książki tak jak jego mama. Pozdrawiam Sylwia, mama Miłosza Odpowiedz Link
uccello Re: Witamy nowych uczestników: 27.06.11, 21:57 No to życzymy Wam świeżynki forumowe, takich książek, które wbrew rozsądkowi i obowiązkom czyta się tak długo, aż się skończą, i tak dobrych że ma się ochotę zacząć od początku Odpowiedz Link
abepe Re: Witamy nowych uczestników: 27.06.11, 22:12 Witamy, witamy!!! (rany, co ja bym zrobiła bez zony_mi?!!, ona za mnie wyręcza w tej niewdzięcznej pracy Cerbera!!) Odpowiedz Link
paperplane Re: Witamy nowych uczestników: 30.06.11, 13:32 Jak miło :)) Dziękuję za przyjęcie oraz witam się skromnie ze wszystkimi wraz z moim 2,5 letnim Molem. Obym się tu nie zgubiła i całej zawartości portfela na starcie nie straciła ;) Odpowiedz Link
zona_mi Witamy nowych uczestników: 20.07.11, 22:17 bruy-ere - ok havaa - ok iwonp-iotr - brak wpisów juleg kwiatek02 laemmchen magda_m maryna-le molonela ninjusia rzezucha.ma smoczyca123 Odpowiedz Link
rzezucha.ma Re: Witamy nowych uczestników: 20.07.11, 23:07 Dziękuję i dzień dobry. O, jak fajnie! Tyle razy już mnie klawiatura świerzbiła :D Moim alibi książkowego szaleństwa jest zaawansowany Prawie-4-latek oraz Jeszcze-Nie-Roczniak, który właśnie z zapałem ćwiczy przekładanie stron. Pozdrawiam wszystkich. Marta Odpowiedz Link
zona_mi Re: Witamy nowych uczestników: 20.07.11, 23:35 He he - im więcej czytelniczych świrów, tym lepiej :) Odpowiedz Link
bruy-ere Re: Witamy nowych uczestników: 21.07.11, 09:34 O matko, jak się cieszę! Dzięki! Czytam Was namiętnie i pewnie niedługo coś skrobnę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
abepe Re: Witamy nowych uczestników: 21.07.11, 09:56 O matko! O jak fajnie! Piszcie:)) Odpowiedz Link
ninjusia Re: Witamy nowych uczestników: 21.07.11, 10:48 Witam i pozdrawiam wszystkich na forum :) Odpowiedz Link
abepe Re: Witamy nowych uczestników: 19.08.11, 23:35 Dzisiaj dołączają do nas: atocz baranek326 belleb bergamotkap cherryb chestnutflower czarka77 gratituda kontaminacja lifesurfer lula_p Witajcie! Jest jeszcze kilka osób oczekujących, ale dzisiaj nie mam już siły. Odpowiedz Link
gratituda Re: Witamy nowych uczestników: 22.08.11, 19:52 Dziekuje bardzo i sie witam! Od zgloszenia sie do dzis, zamowilam pare paczek ksiazek, oproznilam portfel, a lista jeszcze dluga - a to wszystko na najblizsze pare lat dla mojej 3-miesiecznej coreczki ;-). To forum uzaleznia... powinno byc wysylane specjalne ostrzezenie przed przyjeciem !:-) Odpowiedz Link
pa_yo Re: Witamy nowych uczestników: 22.08.11, 20:03 ależ ostrzeżenie jest w stopce forum! Witamy :) Odpowiedz Link
pa_yo Re: Witamy nowych uczestników: 22.08.11, 20:03 miało być w nagłówku oczywiście, czy jak to tam nazwać, w słowie przewodnim - o! Odpowiedz Link
bruy-ere Re: Witamy nowych uczestników: 23.08.11, 09:28 gratituda napisała: > a to wszystko na najblizsze > pare lat dla mojej 3-miesiecznej coreczki ;-). I bardzo dobrze! Zanim córka dorośnie, pozycje, które kupiłaś stana się nieosiagalne lub osiągalne w niebotycznych cenach na Allegro. A Ty po prostu wyciągnisz je z szafy ;-) Odpowiedz Link
zona_mi Witamy nowych uczestników: 23.09.11, 22:28 czaplinda easydobranocka henryk-49 krakki landri83 mar_bo mjwarszawa mochito palialik poli_0 poznan_doznank rociella sanhi szwedowska tagliatele terefererere tvn-turbo tzka zaba772 Odpowiedz Link