04.05.12, 23:47
Najnowsza Mama Mu udała się do blibluteki. Doskonała książka do ''upowszechniania". :-) Pewnie napisana/ narysowana pod zamówienie, bo w Szwecji ''reklamuje" czytelnictwo.
Obserwuj wątek
    • bentley31 Re: Mama Mu 05.05.12, 09:42
      Do naszego domu zawitała 2 tygodnie temu i jest kochana przez córki z równą miłością, jak poprzednie...:-) Dużo radości dało zauważenie przez córki, że Mama Mu czyta Pippi...;-)
      Nowa Mama Mu zawitała do nas razem z inną nowością Zakamarków " Moje szczęśliwe życie", którą to książkę pokochałyśmy ze starszą bardzo!!!
      Starsza od pierwszego czytania ciągle stara się sobie przypominac swoje szczęśliwe momenty w życiu...:-)
      G.
      • steffa Re: Mama Mu 06.05.12, 00:02
        Ten sam zestaw mamy. Dobre. choć wątek śmierci mamy czyni tę pozycję mniej uniwersalną.
        • tattarak Re: Mama Mu 07.05.12, 08:23
          steffa napisała:
          > Najnowsza Mama Mu udała się do blibluteki. Doskonała książka do ''upowszechniania". :-)

Czy Mama Mu kiedyś wcześniej już nie bywała w bibliotece? Zajrzałam do środka na stronie wydawnictwa i mam wrażenie, że gdzieś już ją widziałam wśród książek. Czy mi się przyśniło?
          • rybeczka11 Re: Mama Mu 07.05.12, 08:45
            Bywała:)
            Jest takie opowiadanie w "Mama mu na rowerze i inne historie"
            • rzezucha.ma Re: Mama Mu 07.05.12, 09:30
              No właśnie, ale czy to jest TO SAMO opowiadanie, co w zbiorze na rowerze? Chciałabym wiedzieć.
              Choć pewnie i tak nabędę....
              • racuch76 Re: Mama Mu 07.05.12, 10:44
                nie, to jest zdecydowanie premierowe opowiadanie, nie było go wcześniej w zbiorze o Mamie Mu.
          • kazia4 Re: Mama Mu 07.05.12, 11:51
            A ja sądziłam, że chodzi właśnie o bliblutekę, czyli jakieś intrygujące połączenie: biblioteki z... no właśnie, z czym? może z basenem?;) Takie "bąbelkowo-basenowe" słowo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka