Dodaj do ulubionych

polecam dle roczniaka ...:)

26.07.04, 09:41
Szukalam róznych bajek w księgarniach dla mojej córki, ale te bajki (3-4zl)
są po prostu brzydkie, maja takie niewyrazne rysunki, ze ja na nich ledwo cos
widze. i w koncu znalazlam ładna bajkę wyd. WILGA "Idzie Grześ" Tekst
wszystkim znany, ale jakie ładne ilustracje, duże kolorowe, wyrażne, dziecko
wie co widzi... polecam gorąco (cena ok. 3-4 zł)
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: polecam dle roczniaka ...:) 27.08.04, 15:25
      Ja z kolei bardzo polecam książeczki z serii małe zwierzątka wyd. Wilga: Mały
      piesek, Mały kotek, Mała krówka, Mała owieczka i Mała kaczuszka. Są to małe
      kwadratowe książeczki ze ślicznymi, bardzo kolorowymi ilusttracjami i rymowaną
      historyjką. Cena 3,80-4,50 w zależności od księgarni. Naprawdę dawno już nie
      widziałam tak ładnych ilustracji. Oczywiście z tyłu książeczek jest informacja,
      że przeznaczone są one dla dzieci pow. 3 roku. Tylko, że 3-latek ma już w nosie
      takie książeczki, bo one są dobre dla mniejszych dzieci.
      • bebeata Re: polecam dle roczniaka ...:) 15.09.04, 22:10
        Ta seria jest fantastyczna - moje prawie już dwuletnie Dziecko uwielbia "Małe
        zwierzątka". Dodam, że niedługo prawdopodobnie bedzie kolejna seria, tym razem o
        pojazdach.
        Informacja o przeznaczeniu dla dzieci pow, 3 lat wiąże się z brakiem atestu dla
        młodszych dzieci, ale przecież dziecko w tym wieku samo jeszcze czytać nie
        bedzie, więc nie ma się o co martwić... :)
        Pozdrawiam, Beata.
        • zuzia_i_werka Re: polecam dle roczniaka ...:) 25.09.04, 22:47
          Zgadzam sie z przedmówczyniami:-) Książeczki z serii MAłe zwierzątka są super-
          nawet mnie śmieszą wierszyki a moja 19mies córka bardzo je lubi:-) Pozdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka