rykam 03.10.13, 13:31 Kolorek w świecie obrazów Podgląd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anndelumester Re: Chomikopodobne ;) 03.10.13, 14:26 Czy ktoś czytał te zabawne wierszyki? Może niesłusznie podejrzewam hardkor? Odpowiedz Link
anndelumester Re: Chomikopodobne ;) 03.10.13, 15:36 Ujął mnie niemiecki tytuł obrazu Degasa. A i niepodpisany brąz :P To może być KUPA 2013 - jak już forum zdecyduje się na Nagrodę Roku. Odpowiedz Link
anna_mrozi Re: Chomikopodobne ;) 03.10.13, 17:21 No normalnie nagroda się należy - dobitnie pokazane do czego prowadzą produkcje powstałe pod patronatem Ministra Kultury ;P Odpowiedz Link
poemi123 Re: Chomikopodobne ;) 03.10.13, 17:30 Nie rozumiem idei tej książki. Ni w ząb. Odpowiedz Link
niebioska Re: Chomikopodobne ;) 03.10.13, 20:54 Poemi, nie rozumiesz, bo zapewne nie jesteś spokrewniona z autorką. Bo ta, jak donosi red.media "jest sławną i powszechnie cenioną w swojej rodzinie poetką." W swojej rodzinie. Odpowiedz Link
poemi123 Re: Chomikopodobne ;) 04.10.13, 11:01 Aaaa, rzeczywiście, to zmienia postać rzeczy ;-) Odpowiedz Link
kazia4 Re: Chomikopodobne ;) 03.10.13, 22:07 Aż trudno wybrać - czy te teksty bardziej porażają, czy ilustracje przerażają. Nic dziwnego, że podgląd chyba niełatwy do zlokalizowania. Szukałam wcześniej i nie znalazłam (brawo, rykam!;)) W przypadku "Kolorka" chwalić się nie ma czym :/ Odpowiedz Link
rykam Re: Chomikopodobne ;) 03.10.13, 23:19 :) Po tytule zwykle wyrzuca linki do sklepów, dlatego często szukam też po ilustratorze - czasem uda się znaleźć jakąś stronę z pracami itp. Odpowiedz Link
steffa Re: Chomikopodobne ;) 04.10.13, 18:44 O, nie znalazłam podglądu, a zaoferowano mi „egzemplarz okazowy"... Odpowiedz Link
anndelumester Re: Chomikopodobne ;) 04.10.13, 19:31 Bierz! Będzie w sam raz na posiedzenie kapituły nagrody KUPA - Książka Udająca Produkt Artystyczny. Odpowiedz Link
red.media Re: Chomikopodobne ;) 05.10.13, 11:45 To jest szkic, wstępna wersja długo przed poprawkami. Nie wiem, skąd się wzięła w Internecie. W gotowej książeczce nie ma takich błędów. Odpowiedz Link
kaixa Re: Chomikopodobne ;) 05.10.13, 14:08 Nooo, to zmienia postać rzeczy... W takim razie chyba sie skusimy ;-) Odpowiedz Link
niebioska Re: Chomikopodobne ;) 05.10.13, 21:10 Wystarczy zmienić rysunki i tekst - to naprawdę może być wartościowa książka! Odpowiedz Link
rzezucha.ma Re: Chomikopodobne ;) 06.10.13, 23:28 Nie zaglądałam, bo myślałam, że ktoś szuka książki o chomikach i tego typu zwierzątkach... A to taki okaz... Teraz się boję, że moja podświadoma część umysłu, która przed snem poszerzyła sobie horyzonty o świat Kolorka spłata mi w nocy jakieś kolorowe figle... Idea książki jest niestety opisana przez wydawnictwo, ma - o zgrozo - " kształtować ich [dzieci] wrażliwość artystyczną " - stasiekpoleca.blogspot.com/ Odpowiedz Link