Dodaj do ulubionych

Idą idą Święta TONY WOLF

20.10.14, 19:32
Co myślicie o tych książeczkach? Czy watro kupić dla 5 latka?
Obserwuj wątek
    • abepe Re: Idą idą Święta TONY WOLF 21.10.14, 09:23
      laleczkamajeczka napisała:

> Co myślicie o tych książeczkach? Czy watro kupić dla 5 latka?

Podaj link, będzie szybciej.

• laleczkamajeczka Re: Idą idą Święta TONY WOLF 21.10.14, 10:47
        www.empik.com/ida-ida-swieta-24-ksiazeczki-bombki-na-choinke-wolf-tony-casalis-anna,prod23340112,ksiazka-p
        www.empik.com/opowiesci-wigilijne-wolf-tony,prod58900490,ksiazka-p
        • laleczkamajeczka Re: Idą idą Święta TONY WOLF 21.10.14, 10:49
          www.empik.com/kalendarz-adwentowy-opracowanie-zbiorowe,p1082711420,ksiazka-p
          zastanawiam się też nad tą książką
    • laleczkamajeczka Re: Idą idą Święta TONY WOLF 22.10.14, 15:30
      Nikt nie zna tych książek?
      • abepe Re: Idą idą Święta TONY WOLF 22.10.14, 18:36
        Ta książka Tony'ego Wolfa pojawiła się na forum, ale nie było opinii na jej temat. Mnie się wydaje zbyt dziecinna dla pięciolatka.

Ten kalendarz z Zielonej Sowy trzeba by było sprawdzić. Zaglądałaś do naszych wątków bożonarodzeniowych?
        • rzezucha.ma Re: Idą idą Święta TONY WOLF 22.10.14, 19:58
          Tych konkretnych książek nie znam, ale mieliśmy inne Tony Wolfa (miasto i las zaludnione przez zwierzątka, które robią różne rzeczy, zależnie od tematu przewodniego). Hit ok. 2 lat (i mania okienek). Teraz już bez większego żalu oddane do przedszkola (Młodszy ma 4lata).
    • pani_ka_412 Re: Idą idą Święta TONY WOLF 22.10.14, 22:43
      Moje dzieci dostały rok temu na Mikołaja. Wtedy miały jeden prawie 4 lata, a drugi niewiele ponad rok. Akurat kilka dni wcześniej do biblioteki oddaliśmy jakaś taką dużą książkę o króliku tego autora, która dzieci bardzo polubiły, więc szał był. Książeczki - bombki regularnie wyciągane i wkładane;) Nawet gdzieś na choince się pojawiły, (książeczki, nie dzieci;)). Z treści pamiętam, że były króciutkie i tekst bardzo mały, słabo czytelny. Rysunki przyzwoite.
      Z tym, że moja mama się przyznała, że płaciła za książkę ok 10-12 zł w jakiejś księgarni typu "tania książka", gdzie darmo szukać nowości. Po świętach kupiła za 5 zł taką samą, "na zapas" na następne święta dla 3 wnuka. Ze swojej strony powiem, że dużo bardziej podobała mi się ta pozycja od książki, którą młody dostał w przedszkolu od Mikołaja, o mikołaju, ale tamta to była totalna porażka (zbiór bzdur z internetu, przyozdobiony okropnymi rysunkami, edytowany w Wordzie i spięty w "książkę"). Jak coś mogę zdjęcia cyknąć środka.
      • mamachlopca1 Re: Idą idą Święta TONY WOLF 23.10.14, 11:44
        mielismy to ida swięta.syn mial wtedy 4 lata ale srednio mu sie te historyjki podobaly.owszem, to czekanie na ksiazeczke, wyciaganie jej a potem jeszcze wieszanie na choince to tak.ale te opowiesci to takie troche infantylne.moze dla 2 latka lepiej/w kolejnym roku juz jej nie chcial;(
        a to z zielonej sowy to co to takiego? jakies wycinanki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka