kazze 29.05.15, 19:48 Filmy są świetne, więc zastanawiam się nad kupnem książek z tej serii. Jak się je czyta? Czy to ciepły, fajny tekst? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0mirka2 Re: Charlie i Lola - warto? 29.05.15, 21:00 Mój wnuczek (5-letni) uwielbia. :) Odpowiedz Link
poemi123 Re: Charlie i Lola - warto? 29.05.15, 22:44 Warto. Mieliśmy "Wcale nie jestem śpiąca", "Za nic na świecie nie zjem pomidora" i o Skwarku, który się zgubił (z okienkami) i te polecam, bardzo się sprawdziły. Odpowiedz Link
aggala Re: Charlie i Lola - warto? 30.05.15, 06:23 My mieliśmy tylko wspomnianą wyżej książkę o Skwarku, który się zgubił i tę polecam z czystym sumieniem. Jedna z najlepszych książek z okienkami, jaka trafiła w nasze ręce. Bardzo dużo ukrytych okienek do odnajdywania i otwierania, z humorem, a do tego bardzo dobrze wykonana. Nic się nie poodrywało mimo wielokrotnego przeglądania. Tekstu jest oczywiście mało, ale jest ok. Odpowiedz Link
kazze Re: Charlie i Lola - warto? 30.05.15, 09:08 Bardzo dziękuję za opinie. Skwarek już jest niedostępny, niestety. Odpowiedz Link
maskot_1 Re: Charlie i Lola - warto? 30.05.15, 18:33 Warto :) Moja 9-latka ostatnio przeglądała książki do oddania (akcja "zaczytani") i powiedziała, że tych o Loli nie odda za nic. A filmów nie znamy, więc nie mam porównania Odpowiedz Link
jo-asiunka Re: Charlie i Lola - warto? 01.06.15, 22:13 Mamy wprawdzie tylko po angielsku, ale warto, ksiazki sa zabawne, rysunki fajne, problemy z zycia wziete. Odpowiedz Link
franula Re: Charlie i Lola - warto? 02.06.15, 10:50 a filmy gdzie i jak? gdzies leca czy na dvd? Odpowiedz Link
aniam123 Re: Charlie i Lola - warto? 02.06.15, 12:40 Leci non stop na Cbeebies. Kilka lat temu ukazały się dwie płyty DVD z odcinkami z pierwszego sezonu. Odpowiedz Link
kazze Re: Charlie i Lola - warto? 05.06.15, 09:25 Gdyby ktoś miał na zbyciu wspomnianą książkę o Skwarku, byłabym bardzo wdzięczna :) Odpowiedz Link
kazze Re: Charlie i Lola - warto? 02.11.15, 23:54 Na allegro są dwie części filmów o Ch i L w polskiej wersji. Może ktoś zainteresowany? Piszę, bo sama ich b. długo szukałam :) Odpowiedz Link
laemmchen79 Re: Charlie i Lola - warto? 03.11.15, 06:07 Dzięki kazze za informację, skorzystałam i coś przeczuwam, że tymi filmami sprawię pewnemu smokowi ogromną radość Odpowiedz Link