morjan 08.12.04, 15:38 Jak myslicie to dobry pomysł na prezent? Chciałam mu kupic Mikołajka ale ma juz cała serie. A może macie jakieś ciekawe propozycje, bede wdzieczna za pomoc :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: MUMINKI DLA 7-LATKA? 08.12.04, 17:43 A zna "Dzieci z Bullerbyn"? Pamiętam zeszłoroczną fascynację mojego syna tą książką: "Mamo, jak ja chciałbym móc tak się bawić"- przeżywał. Nadal ją bardzo lubi, mimo, że teraz w szkole omawiają;-) Co nie znaczy bynajmniej, że "Muminki..." są złym pomysłem (aczkolwiek Piotrek omija z daleka). Odpowiedz Link
mama_kasia Re: MUMINKI DLA 7-LATKA? 08.12.04, 19:38 Mój 9-latek czyta Muminki z zapałem, po kolei, ale dopiero od niedawna. W wieku 7-lat nie miał na nie ochoty... Nudziły go. Ale to oczywiście nie znaczy, że z Twoim będzie tak samo. A jeśli czyta Mikołajki, to może teraz Mateuszki? Odpowiedz Link
misiur3 Re: MUMINKI DLA 7-LATKA? 15.12.04, 02:30 Muminki ok, jeśli dziecko jest lekko neurotyczne. Jeśli nie, to może "Koszmarny Karolek"? Całkiem w porzo, choć nieco wywrotowe. Odpowiedz Link