danieladamian 14.04.05, 09:44 Czy ktos moglby mi poradzic cos na temat ksiazeczek dla najmlodszych z wyd. Skrzat? Chodzi mi o te, autorstwa: Mariusza Niemyckiego, Wieslawa Drabika, Sonii Denys, Ewy Stadtmuller. Czy warto kupic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: wyd. skrzat 14.04.05, 10:53 Nie znam, niestety, ani wydawnictwa, ani innych autorów, ale dla Ewy Stadtmuller na pewno warto. Czytujemy ją w różnych czasopismach i książeczkach innych wydawców. Ładne, proste, mądre wiersze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
morjan Re: wyd. skrzat 16.04.05, 10:59 ostatnio własnie "odkryłam" to wydawnictwo przyciągnęła mnie szata graficzna, ale nauczona doswiadczeniem czytam ksiazeczki przed kupieniem i nie wszystkie mi sie podobaja. Wczoraj po przeczytaniu kupiłam "Urodziny żyrafy" Barbary Barszcz (pierwszy arz spotkalm sie z tą autorką) ilustracje i wierszyk o urodzinach super i co najwazniejsze mojej 20 miesiecznej córeczce tez bardzo sie podoba. Wybieram sie do sklepu firmowego bo przeczytałm z ewydawnictwo jest z krakowa i mają tu swoje sklepy a co nalwazniejsze ksiazeczka kosztowałą 3,5 zł :))) Odpowiedz Link
morjan Re: wyd. skrzat 16.04.05, 11:02 podaje jeszcze link do strony skrzata i ksiazeczki o której pisze www.skrzat.com.pl/index.php?str=katalog&kat=ksiazka&kk=276 Odpowiedz Link