bea-sjf 04.03.06, 10:22 Zobaczyłam kilka książeczek tego wydawnictwa w empiku ( w wersji angielskiej ) - moim zdaniem rewelacyjne dla dzieci powyżej roku ! www.priddybooks.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abepe Re: Priddy Books dla maluchów 04.03.06, 11:11 Właśnie szukam jakiegoś słownika obrazkowego. Grzesia wzięło na angielskie słówka. Zastanawiam się, czy warto, bo sam przecież nie przeczyta, a to, o co pyta, to ja wiem. Chociaż...wczoraj był problem z kapciami. A kapcie? A kapcie? A kapcie? A kapcie? Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Priddy Books dla maluchów 04.03.06, 11:21 slippers :) ja mam ochotę na te książki ,tyle ,ze sa dosyć drogie. Odpowiedz Link
abepe Re: Priddy Books dla maluchów 04.03.06, 11:25 bea-sjf napisała: > slippers :) Myślisz, że pozwoliłabym, żeby do końca życia mnie pytał:)??? Tata anglista rozwiązał problem :) > ja mam ochotę na te książki ,tyle ,ze sa dosyć drogie. Ja ciągle mam jakieś ochoty:) Odpowiedz Link
steffa Re: Priddy Books dla maluchów 13.03.06, 02:23 Fajne są, ale mojego trzylatka bardziej wciągnęły te, w których można rysować, a potem zmazywać. www.priddybooks.com/series.aspx?rangeid=71 Odpowiedz Link