dlania 12.09.07, 20:04 Czy zna ktoś z Was tego chomika?: www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,446145.html Córka lubi zwierzaki różnej maści, a książeczek o Fredim jest kilka - ciekawa jest ta seria? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccello Fredi 13.09.07, 11:30 Też czytałam z dużą przyjemnością i chichotem na uściech. Rozbawiły mnie przedsiębiorcze rozważania Freddiego, o tym ,że ktoś zarobiłby niezłą kasę produkując okulary dla chomików, zapełniając jednocześnie bolesną lukę na rynku. Kupić nie kupiłam, bo regały w domu z podwójnymi rzędami aż kipią od nadmiaru, ale jeśli biblioteka będzie mieć następne tomy pożyczę z dużą frajdą. Odpowiedz Link
mharrison Re: Fredi 13.09.07, 12:05 Dla jakiego wieku polecacie przygody tego obrotnego chomika:-)? Odpowiedz Link
uccello Re: Fredi 13.09.07, 16:07 Tak jak napisała w podlinkowanym artykule Forumowa Matka Założycielka -od 7lat w górę. Bo oprócz tego ,że akcja emocjonująca- uda mu się, czy nie , przyuważą go, czy nie, co cieńsze dowcipasy mogą być dla młodszaków nieczytelne. Ale -że tak błysnę oryginalną myślą- niektóre dzieci rozwijają się szybciej. Odpowiedz Link