neospasmina 15.02.08, 09:35 Zaciekawiły mnie te pozycje W. Dulemby (Wiosna, Lato, Jesień, Zima); macie? czytacie? polecacie? dla jakich dzieci? proszę o głosy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: "Cztery pory baśni" 15.02.08, 10:27 Rano pomyślałam sobie właśnie, że muszę w końcu wystawić recenzję tych książek... Chyba myślę zbyt głośno ;-P Bajki czy też opowiadania są na różnym poziomie wiekowym, ale generalnie dla starszych dzieci (6+, niektóre nawet chyba 8+). Cenię je sobie za różnorodność i ciekawą oprawę plastyczną. Odpowiedz Link
neospasmina Re: "Cztery pory baśni" 15.02.08, 12:03 no to wystaw, wystaw, skoro nawet głos zewnetrzny Ci to dyktuje :-) póki co, skuszę się chyba na wiosnę Odpowiedz Link
aaniaaa Re: "Cztery pory baśni" 19.02.08, 20:28 Moja córa - lat 8 uwielbia te księgi..ja też :) Odpowiedz Link
bruksia Re: "Cztery pory baśni" 27.03.08, 12:00 Hej, od ok. tyg. zastanawiam się nad "wiosną". Czy 4/5 latek "poradzi" sobie z jej treścią. Czy możecie coś bliżej napisać oczym są przykładowe opowiadania i jak długie? Odpowiedz Link
i2h2 Re: "Cztery pory baśni" 28.03.08, 13:37 Opowiadania nie są długie, ale poziom mają zróżnicowany - niektóre będą dobre dla trochę starszych dzieci (powiedzmy, że zerówkowiczów). Chyba, że to oczytany pięciolatek :-) Odpowiedz Link
neospasmina do obejrzenia 28.03.08, 12:21 fragment Zimy np. tu: www.bajarka.pl/prod_3269_4_pory_basni_-_Zima.html Odpowiedz Link