IP: 79.139.110.* 18.11.09, 17:18
Śmiałem się z Wami, śmiałem się do Was. Gdy nie byliście ludźmi
śmiałem się przeciwko Wam. Nigdy nie śmiałem się z Was.

Wszystko dobre co się dobrze kończy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fanka Re: Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 17:26
      Gdzie się wybierasz i dlaczego nas opuszczasz?:(
      • Gość: Cwipel Re: Ludzie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:18
        Czy Wy ludzie ( maszyna prosta,fanka itp )nie macie jakiegoś
        zajęcia, jakiejś pasji, hobby ?
        Czy Wy jesteście aby zdrowi?
        • Gość: ludź Re: Ludzie!!! IP: 79.139.109.* 18.11.09, 22:15
          Jak to nie mają? A właśnie że mają! I to jak! Zajęcia? - ślęczenie na forum przez kilkanaście godzin na dobę. Pasje? - pasjonowanie się, kto komu bardziej dokopie: fanka mykole czy na odwrót. Hobby? - na wszystkich możliwych wątkach bicie piany o sikaniu do ukraińskiego mleka. Zdrowi? - inaczej. Jedyna nadzieja na powiew świeżego powietrza na tym forum w realiście, który lada moment powinien wyskoczyć z sakramentalnym pytaniem o zyski na stoku w bieżącym sezonie narciarskim a tym samym założy o tym nowy wątek, w którym po kilku dniach dyskusja na pewno zejdzie na właściwy tor, czyli o ... (a jakże!) sikaniu do ukraińskiego mleka...
          • Gość: Fanka Re: Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 22:39
            O przepraszam, żadnej pacynki-mikołki nie kopię!
            A nr IP 79 i coś tam ma dziś zły humor i wszedł sobie na forum, aby wszystkim
            nawrzucać?
            • Gość: maszyna prosta Re: Ludzie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 09:52
              Cześć Fanka. Myślę, że potrzebuję wakacji. Czuję się zmęczony,
              choćby takimi recenzentami jak IP 79. Popanaliza przeciętnej
              umysłowości jest do zniesienia, ale czasem trzeba przed nią uciekać,
              staje się zbyt intensywna i zakłóca normalne funkcjonowanie przewodu
              pokarmowego. Sposób w jaki IP 79 i ten drugi interpretują moją
              eksploracje znaków niefonetycznych zmusza mnie do poddania się i
              zadania sobie pytania czy przypadkiem nie mają racji. Czy nie
              powinienem przypadkiem zająć się raczej dezorganizacją przestrzeni
              tekstualnej? Niniejszym, więc to czynię i zastanawiam sie gdzie w
              grudniu pojechać na wakacje.
              Mile byłoby usłyszeć jakieś rady albo podpowiedzi.
              • Gość: Fanka Re: Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 10:06
                Jeśli uciekasz tylko na wakacje , to OK;)
                Biorąc pod uwagę porę roku, polecałabym półkulę południową....Nowa Zelandia?;)
                Baw się dobrze:)
                • Gość: maszyna prosta Re: Ludzie!!! IP: 79.139.110.* 19.11.09, 14:34
                  Myślałem trochę bardziej o wakacjach w Europie. Fakt, pora roku nie
                  najlepsza, ale nie za bardzo lubię plaże. Myślałem o spędzeniu
                  tygodnia w Londynie, tygodnia w Paryżu i może tygodnia gdzieś
                  rzeczywiście 'na plaży' w Afryce. Przede wszystkim to chcę uciec
                  gdzieś do 'city', 'country' strasznie mnie zmęczyło. Chcę pochodzić
                  po księgarniach, kawiarniach, galeriach, zobaczyć jak żyją Polacy w
                  Londynie. Może wpadnie mi do głowy pomysł na jakiś lepszy scenariusz
                  niż tego serialu.
                  Ale dzięki za sugestie. Myśl niezła tylko, nie ten kierunek.
                  • Gość: Fanka Re: Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 14:42
                    No cóż....Europa wygląda dość smętnie o tej porze roku. Ale oglądana z
                    perspektywy kawiarni, zaoszczędzi Ci dotkliwego zimna;)
                    Może przynajmniej Los Angeles? San Francisco?;)
                    • Gość: Fanka Re: Dla Maszyny na szczęśliwą drogę...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 15:16
                      www.youtube.com/watch?v=3XWxDymtyGw
                    • Gość: maszyna prosta Re: Ludzie!!! IP: 79.139.110.* 19.11.09, 16:38
                      Myślałem o Chicago. Bardzo długo tam mieszkałem i uważałem za dom.
                      Mam tam wielu starych przyjaciół i wspomnień. Teraz jestem tutaj.
                      Boję się żeby mnie nie wchłonęło. Przeszłość jest
                      niebezpieczeństwem. Niebezpieczeństwo zawsze jest tylko w naszych
                      głowach, tak jak przeszłość. To głębia... Może lepiej zostawię sobie
                      wyjazd do USA jako marzenie. Warto mieć marzenia.
                      • Gość: Leonia Re: Ludzie!!! IP: *.toya.net.pl 19.11.09, 20:09
                        Życzę Ci dobrego wypoczynku bys po tem patrzył na Przemyśl przez różowe okulary.
                        Zycie jest jedno warto je przeżyc w swiadomości SPEŁNIENIA to takie małe
                        codzienne "rzeczy" relacje z drugim człowiekiem.
                        • Gość: Cwipel Re: Ludzie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 20:26
                          Franko i Maszyno kiepska !
                          Podsunę Wam pomysł. Wymieńcie się adresami e-mailowymi i sobie
                          piszczie, piszcie, piszcie. Ciężko Wam to pojąć, ale naprawdę nie
                          jesteście ani fajni, ani zabawni, ani ciekawi.
                          Źle się Was czyta i mdli jesteście. Wiem, że teraz zapaliła się u
                          Was tak mała czerwona lampka – jak tu odpisać żeby dać do pieca,
                          ale najlepsze co możecie zrobić ludzkości to dajcie sobie spokój.
                          • Gość: `` Re: Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 20:44
                            Popieram Cię Cwipel-kimkolwiek jesteś.Siedzą przed kompami i
                            judzą,szukają,wymyślają-komu by tak dziś dokopać,co znależć.Mykola
                            itp. są im potrzebni do życia jak rybkom akwariowym rozwielitki.To
                            straszne,pokolenie straconych ludzi,którzy nie odchodzą od
                            komputera.Tu mają zastępcze życie.I taka Fanka,o ile ma męża to już
                            sobie wyobrażam tego bidaka,który byc moze jeszcze na nią czeka..Ale
                            ona go jeszcze raz oleje,bo przecież ks.Isakowicz,i sprawa
                            polska,którą zna z opowieści cioci.Ble,ble,ble.Pozdrawiam
                            normalnych,wierzę że są na tym forum czasami...
                            • Gość: Szyderca Re: Ludzie!!! IP: 82.132.136.* 19.11.09, 21:27
                              Fanka i maszyna, jesli chcecie opisywac swoje zycie prywatne i wasze podroze zapraszam na inne forum. Za przeproszeniem gowno mnie interesuje czy ktos z Was bedzie tutaj pisal, tym bardziej ze zadna z wymienionych wyzej osob na tym forum nic szczegolnego nie zrobila.
                              Wiec zostawcie swoje wsiorskie opowiastki i marzenia o podrozach na prywatnych komunikatorach.

Pozdrawiam i bez odbioru.

• Gość: ludź Re: Ludzie!!! IP: 79.139.109.* 19.11.09, 21:45
                                No, albo możecie wymienić się gadu gadu :-), albo skypem ;-), no chyba że na naszej klasie sobie poklikajcie ;-D. Ewentualnie Fanka jak ma dużo wolnego czasu, to moze jakiegoś fajnego bloga założyć, będzie cool. Miałaby powodzenie na bank, bo nasza Fania taka fajna i miła i sympatyczna ;-P i dba o wspaniałą, PRAWIE rodzinną atmosferę na tym forum :-/ Tylko, że wtedy byśmy tu wszyscy baaaardzo za nią tęsknili :"-(((
                                • Gość: jobrave Re: Ludzie!!! IP: *.range86-132.btcentralplus.com 19.11.09, 23:35
                                  Wolę to niż np. "Najlepszy alergolog w Przemyślu", czy inny producent sztachet. h
                                  • Gość: Fanka Re: Do Jobrave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 23:45
                                    A ja wolę szczerych ludzi. Przynajmniej wiem, czego można z ich strony oczekiwać.
                                    • Gość: Dedal 1 Re: Do P.T. Ogółu IP: *.opera-mini.net 20.11.09, 00:00
                                      Zaiste, jest to b. odkrywcze i kształcące Forum...
                                      • Gość: Fanka Re: Do P.T. Ogółu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 00:05
                                        W prawym, górnym rogu pisze, że jest ich jeszcze 11521 na GW.....do wyboru, do
                                        koloru!;)
                                        • Gość: ludź Re: Do Fani IP: 79.139.109.* 20.11.09, 00:19
                                          Oj, Faniu, Faniu, a może by tak od czasu do czasu jakiś słowniczek wziąć do rączki??? Bo nie pisze się, że w górnym rogu pisze, ino JEST NAPISANE ;-P
                                      • Gość: maszyna prosta Re: Do P.T. Ogółu IP: 79.139.110.* 20.11.09, 16:39
                                        Forum to nie miejsce kształcenia się tylko miejsce wirtualne maszyna
                                        do generowania niefonetycznych form wymiany zdań.

Chcesz się kształcić idź do szkoły. Nie chcesz zostan z nami. Tutaj
                                        można pieprzyć co sie komu podoba, a mnie podoba sie właśnie to.
                                        • Gość: Cwipel Re: Do P.T. Ogółu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 20:48
                                          Maszyno kiepska i Franko !!!
                                          Nie chcą Was czytać !!!
                                          Maszyna kiepska pisze, że lubi pieprzyć, to może się dogadajcie w
                                          tej sprawie i zajmiecie się pieprzeniem ale bez naszego udziału?
                                          Proszę Was w imieniu ludzkości, zróbcie coś z sobą.
                                          • fanka_online Re: Do Ćwir, ćwir! 20.11.09, 21:01
                                            Radzę udać się na ostry dyżur.
                                            • Gość: obiekt Re: Do Ćwir, ćwir! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:18
                                              Zdecydowanie polecam pieprzenie, pieprzenie ma przyszłość i to zarówno w kontekście realnym jak i metafizycznym. Po prostu pieprzenie ma sens.
                                              Już sobie wyobrażam pieprzącą Fankę (zupę, bez sensu, głupoty, ediego, robotę, szczegóły, wszystko, nic, dużo, mało, z przodu, z tyłu, przyjaciół, wrogów, czarnych, czerwonych, wynik, rezultat, naturalnych, sztucznych, ocenę, stopień, film, piosenkę, myśli, programy, polityków, spryciarzy, mądrali, palaczy,pijaków, abstynentów, śpiewaków i poetów,uzdolnionych i imbecyli, umysłowo chorych i tych co im się zdaje, walniętych inaczej i walniętych normalnie, obiektywnych i subiektywnych, wszystkich i nikogo, nie pieprz wieprze, UFO ).??
                                              • Gość: maszyna prosta Re: Ludzie!!! IP: 79.139.110.* 21.11.09, 08:34
                                                Obiekt i Cwipel przestańcie narzekać! Życie nie musi być aż tak
                                                ciężkie. Wystarczy trochę przyjaźniej popatrzeć na Innych i już robi
                                                się przyjemniej.

A tak na marginesie, mimo że Ja nie napisałem 'pieprzyć się'
                                                (dupcyć) tylko 'pieprzyć' (mówić co się komu podoba, Wam obydwu
                                                słowo 'pieprzyć' skojarzyło się z aktem seksualnym. Nie ważne też,
                                                że Obiekt swoje bezpośrednie skojarzenie próbuje ukryć w słowotoku
                                                znaczących bez znaczonego.

Zróbcie sobie Test Rocharcha, bo wygląda na to, ze Wasza ekonomia
                                                libido jest nieco zachwiana. Mogę się założyć, że wszystkie plamy
                                                będą się Wam kojarzyć z genitaliami. Na pocieszenie: to zupełnie
                                                normalne, nie ma się czym martwić, reaguje tak zdecydowana wiekszość
                                                pacjentów.

• fanka_online Re: Ludzie!!! 21.11.09, 10:11
                                                  Obawiam się, że Obiekt przesadnie uczcił wczoraj imieniny kolegi lub urządził
                                                  degustację trunków przed własnymi i z braku na forum znienawidzonego przez Niego
                                                  Prezydenta, postanowił "podyskutować" z równie znienawidzoną Fanką.
                                                  Przepraszam Maszyno, za niepoprawne zachowanie pracownika podkarpackiej edukacji.
                                                  • Gość: Cwipel Cwipel do prostej maszyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 19:30
                                                    Erudyto - maszyna prosta.
                                                    W którym miejscu Cwipel napisał „ pieprzyc się „?
                                                    Udowodnij. Wykaż się.
                                                  • Gość: Cwipel Re: Cwipel do prostej maszyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 05:58
                                                    No widzisz - prosta maszyno.
                                                    Nie żądam przeprosin ale na przyszłość, jeżeli coś napiszesz, to
                                                    przed wklejeniem daj do korektora niech Ci sprawdzi wiarygodność i
                                                    poprawność tekstu.
                                                  • Gość: maszyna prosta Re: Cwipel do prostej maszyny IP: 79.139.110.* 22.11.09, 08:08
                                                    Widzę, że Sam Siebie nie rozumiesz.

Ty natomist nie widzisz, że wszystkie te plotki i dociekania
                                                    matactw władzy (Tesco, Choma itd) do niczego nie prowadzą i że żeby
                                                    cokolwiek zmienić lub poprawić, to prawdziwa debta musi przybrać
                                                    zupełnie inną formę, że te wszystkie anonimowe głupoty wypisywane
                                                    przez sfrustrowanych nic nie zmieniają.

To już nawet nie bunt tylko pokątne szemranie niewolników. Przyjdzie
                                                    stróż i wszystkich pousadza po kątach. A przestraszy tak, ze bedą
                                                    sikać w majtki.

Różnica między nami jest taka, ze Ja anonimowy nie jestem. Wiekszość
                                                    Ludzi w UM jak oraz innych władz wie kto to jest "maszyna prosta".
                                                    Mam to gdzieś.

Moje teksty albo wpisy tylko z pozoru mają na celu
                                                    prowokowanie "prostych" ludzi, (chyba, że do rozmowy),nie mówiąc już
                                                    o tym, że Ja nie wierzę w istnienie ludzi "prostych".
                                                    Zauważ też, że bardzo niewiele Osób na tym forum odnosi się do tego
                                                    CO piszę. Już sama forma wywołuje w Nich najpierw zgrozę a potem
                                                    agresję, tak jak w Tobie.

Myślisz, że mi dobrze w tym mieście. Z taką samą reakcją spotykam
                                                    sie kiedy rozmawiam z miejscowymi Ludźmi. Czy z tego powodu
                                                    powinienem sie wyprowadzić? Nie chce mi się. Swięta Teresa z Avila
                                                    dostała sie do piekła zupełnie niespodziewanie, podczas modlitwy.
                                                    Potem zamknęli ją w celi tak małej, że nie mogła ani usiąść ani
                                                    położyć się i też nie krzyczała żeby ją wypuścili. Co dla jednego
                                                    piekłem dla innego rajem.

8 kwietnia 1300 roku Dante zszedł do piekła, a 29 października 1747
                                                    roku Emanuel Swedenborg, porwały go tam złe duchy. Opisał później to
                                                    wszystko w "Vera Christiana Religio" i w notatkach "Diarium
                                                    Spirituale."
                                                    Nie jest więc i ze mną tak źle.

Adios hermanos.
                                                  • Gość: Cwipel Re: Cwipel do prostej maszyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 19:47
                                                    Agresję ???
                                                    Człowieku, zróbmy tak : ja nic do Ciebie więcej nie mam, a Ty
                                                    zadumaj się nad sobą i nic mi nie odpisuj.
                                                    Życzę zdrowia i lepszego samopoczucia.
                                                  • Gość: maszyna prosta Re: Cwipel do prostej maszyny IP: 79.139.110.* 27.11.09, 17:36
                                                    Jesteś agresywny nawet wtedy kiedy udajesz, ze nie jesteś.
                                                    Zastanów się nad sobą. Chociaż może oszczędź sobie tego trudu, bo
                                                    człowiek, który zbyt rzetelnie pozna samego siebie najczęściej
                                                    (szczególnie w przypadku prostaków, przepraszam prostych ludzi)
                                                    nabiera niechęci do własnej osoby)
                                                  • fanka_online Re: Cwipel do prostej maszyny 27.11.09, 17:44
                                                    Prostaków nie stać na rzetelną ocenę własnej osoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka