Gość: re.fanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:23 Mniej tam oszołomstwa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:30 no właśnie! a ile fajnych facetów do poderwania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:33 zwłaszcza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.05.10, 11:32 Decyzja ze wszech miar słuszna, tyle, ale skutkuje tym, że teraz na forum rzeszowskim będzie więcej oszołomostwa, jednak tamtejsza zdrowa społeczność szybko pokaże ci, gdzie twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re. fanka Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:35 Jo wiem, że zawsze mnie poprzesz- dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:38 Jojo jak poprze to po tobie! Fankę tak popierał że wyparł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:36 moje miejsce jest na salonach a zboki niech siedzą w przemyślu oszołomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.toya.net.pl 09.05.10, 11:38 I co na forum Rzeszów będziesz gadać o Przemyślu? A co ich nasze miasto obchodzi? Nic, zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:40 a co fankę obchodzi przemyśl??????????? ona szuka męża! nimfomanka psia mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:47 podobno mieszkania w przemyślu potaniały bo wszyscy sprzedają i chcą jechać za fanka ale nie wiedzą gdzie. może jojo -oszołom wie? albo mykoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re bez kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:55 kota zaliczyła. lechowskiego i pysia też. może mykołe? trzeba wypłynąć na szerokie wody. tfu! zgorszenie sieje na forumach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.05.10, 11:56 No, zobaczymy ile wątków banderowskich uda się jej tam wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:57 a ile tutaj wprowadziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:01 ona szuka męża czy kochanków? bo już się pogubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.05.10, 12:02 Od chu.ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:05 podaj linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:13 tak tak dawaj linki zaraz policzymy banderowskie wątki fanki-nimfomanki a moze ona szuka banderowca? w rzeszowie darino mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.05.10, 12:15 Sama sobie znajdź. Trudne to nie będzie, bo prawie wszystkie wątki są banderowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:31 I WSZYSTKIE FANKA ZAŁOŻYŁA??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Wybrałam prawdę. 09.05.10, 12:50 Pisałam na forum Przemyśl od stycznia 2009 i w tym czasie założyłam jeden wątek dotyczący spraw polsko-ukraińskich. Słownie JEDEN! Było to po spotkaniu z ks Zaleskim. forum.gazeta.pl/forum/w,165,101950057,,_Prawda_zyc_o_spotkaniu_z_ks_Zaleskim_slow_kilka.html?s=0 A oto cytat z postu wstępnego z dedykacją dla tutejszego kłamcy i oszczercy; "Muszę przyznać, że każdy, kto walczy z zakłamaniem, narażając się jednocześnie na przeróżne nieprzyjemności,mógł wyjść z tego krótkiego, niestety, spotkania z przekonaniem, że WARTO. Warto i należy być szczerym i występować w obronie prawdy bez względu na koszty, straty własne, bo nie ma nic cenniejszego na tym świecie. Bo prawda, nawet bolesna, uświęca, wyzwala i nadaje sens naszym działaniom, nobilituje je i prowadzi prostą drogą do przyszłości wolnej od wzajemnych urazów, tragedii i żalu. " Pozdrawiam, jak zawsze szczerze. Twoja była fanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re.fanka Re: Wybrałam prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:58 Fanka dzieki, może wreszcie zrozumieją pomyłkę! Pozdrawiam re.fanka. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wybrałam prawdę. 09.05.10, 22:31 fanka_online napisała: > "Muszę przyznać, że każdy, kto walczy z zakłamaniem, narażając się jednocześnie > na przeróżne nieprzyjemności,mógł wyjść z tego krótkiego, niestety, spotkania > z przekonaniem, że WARTO. > Warto i należy być szczerym i występować w obronie prawdy bez względu na > koszty, straty własne, bo nie ma nic cenniejszego na tym świecie. Bo prawda, > nawet bolesna, uświęca, wyzwala i nadaje sens naszym działaniom, nobilituje je > i prowadzi prostą drogą do przyszłości wolnej od wzajemnych urazów, tragedii i żalu. " Wiem, że to post nie do mnie, ale czy przy okazji mogłabyś napisać, co ja Ci takiego strasznego zrobiłem, że się i do mnie przyczepiłaś? No oczywiście, nie pod tym nickiem, ale jednak. Najcierpliwsza na świecie Lumon nie napisałaby Ci przecież na FoF tego, co napisała, gdyby nie było powodów. Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re.fanka Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:55 jobrave ! . I Ty czytasz i nie doczytujesz. Interpretujesz to co nieistotne, gdzie Twój polot. Jo znamy się już tyle lat, jestemwielce zasmucona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 15:43 ja też jestem wielce zasmucony że tylko jeden watek założyła a jojo kłamie że od chu... wampir zmieniłeś płeć? może na drinka wyskoczymy?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 17:14 Gość portalu: kum kum napisał(a): > wampir zmieniłeś płeć? może na drinka wyskoczymy?:-) ??? nie wiem o co biega. Nie pisałem w tym wątku. Wyskocz sobie do bunkra-muzeum koło Gromady, fajowski. Byłem dziś drugim Lubelakiem, który zwiedzał i się wpisał na pamiątkę. Piwko masz obok w Altanie, drinki też :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: 213.25.24.* 09.05.10, 15:43 Fanka nie rób tego! Popatrz kto się cieszy z twego odejścia. Takim typom nie daje się mozliwości górowania bo popadną w grzech pychy! Te matoły zawsze fakty interpretują fałszywie. Pokaż że jesteś twardą Polką a byle ukrainiec nigdy ci nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_katoliklive Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 18:28 A Staszka Kiślaka ojcic tu pewnu ukrajinic bu ja widział ży un ma widły w stajni i piły w pywnicy A sTASZyk muwi ży ni ży każdyn morzy mieć widły i piły a ja mu rzy hu.ja prawda. Ty bandytu jedyn ty! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_upior_w_moherze Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 18:35 Ja żem widłami, co je sąsiad ma, straszył gołębie, co gnazdo majom nad moim balkonem na Mniszej ulicy. To tyn mój sąsiad tyż Ukrainiec jezd i ja z tymi widłami na balkonie tyż, Ty bezbużniku jedyn, Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_upior_w_moherze Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 18:38 A UIkraińce to tyż katoliki som ino greckie nie żemskie. I tyż sie do tyblachy po rybach mudlom, co pan Polak Katolik Żemski pisał. Ty bezbużniku, Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re.fanka Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 22:54 Wielkie dzięki za słowa otuchy i nie tylko.. Czuję się wzmocniona w mojej decyzji. Jeszcze pare postow a spadnę z forum jak zeszłoroczna gruszka. Do kum.kum trochę mnie przejrzałeś, choć zdecydownanie wolałabym szkać w Przemyslu. pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś