Dodaj do ulubionych

Wybrałam forum Rzeszów!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:23
Mniej tam oszołomstwa!
Obserwuj wątek
    • Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:30
      no właśnie! a ile fajnych facetów do poderwania!
      • Gość: żabcia Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:33
        zwłaszcza.....
    • Gość: jobrave Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.05.10, 11:32
      Decyzja ze wszech miar słuszna, tyle, ale skutkuje tym, że teraz na forum
      rzeszowskim będzie więcej oszołomostwa, jednak tamtejsza zdrowa społeczność
      szybko pokaże ci, gdzie twoje miejsce.
      • Gość: re. fanka Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:35
        Jo wiem, że zawsze mnie poprzesz- dzieki.
        • Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:38
          Jojo jak poprze to po tobie!
          Fankę tak popierał że wyparł.
      • Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:36
        moje miejsce jest na salonach a zboki niech siedzą w przemyślu oszołomie!
    • Gość: ... Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.toya.net.pl 09.05.10, 11:38
      I co na forum Rzeszów będziesz gadać o Przemyślu? A co ich nasze miasto
      obchodzi? Nic, zero.
      • Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:40
        a co fankę obchodzi przemyśl???????????
        ona szuka męża! nimfomanka psia mać!
    • Gość: re re kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:47
      podobno mieszkania w przemyślu potaniały bo wszyscy sprzedają i chcą jechać za
      fanka ale nie wiedzą gdzie. może jojo -oszołom wie? albo mykoła?
    • darino Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 11:51
      Teraz przybywa.
      • Gość: re bez kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:55
        kota zaliczyła. lechowskiego i pysia też. może mykołe?
        trzeba wypłynąć na szerokie wody. tfu! zgorszenie sieje na forumach!
      • Gość: jobrave Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.05.10, 11:56
        No, zobaczymy ile wątków banderowskich uda się jej tam wprowadzić.
        • Gość: kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 11:57
          a ile tutaj wprowadziła?
          • Gość: ciekawy Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:01
            ona szuka męża czy kochanków? bo już się pogubiłem.
          • Gość: jobrave Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.05.10, 12:02
            Od chu.ja
            • Gość: kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:05
              podaj linki
              • Gość: re re Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:13
                tak tak dawaj linki zaraz policzymy banderowskie wątki fanki-nimfomanki
                a moze ona szuka banderowca? w rzeszowie darino mieszka?
              • Gość: jobrave Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 09.05.10, 12:15
                Sama sobie znajdź. Trudne to nie będzie, bo prawie wszystkie wątki są banderowskie.
                • Gość: kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:31
                  I WSZYSTKIE FANKA ZAŁOŻYŁA???????????
        • fanka_online Re: Wybrałam prawdę. 09.05.10, 12:50
          Pisałam na forum Przemyśl od stycznia 2009 i w tym czasie założyłam jeden wątek
          dotyczący spraw polsko-ukraińskich. Słownie JEDEN!
          Było to po spotkaniu z ks Zaleskim.
          forum.gazeta.pl/forum/w,165,101950057,,_Prawda_zyc_o_spotkaniu_z_ks_Zaleskim_slow_kilka.html?s=0
          A oto cytat z postu wstępnego z dedykacją dla tutejszego kłamcy i oszczercy;
          "Muszę przyznać, że każdy, kto walczy z zakłamaniem, narażając się jednocześnie
          na przeróżne nieprzyjemności,mógł wyjść z tego krótkiego, niestety, spotkania
          z przekonaniem, że WARTO.
          Warto i należy być szczerym i występować w obronie prawdy bez względu na
          koszty, straty własne, bo nie ma nic cenniejszego na tym świecie. Bo prawda,
          nawet bolesna, uświęca, wyzwala i nadaje sens naszym działaniom, nobilituje je
          i prowadzi prostą drogą do przyszłości wolnej od wzajemnych urazów, tragedii
          i żalu. "

Pozdrawiam, jak zawsze szczerze.

Twoja była fanka.
          • Gość: re.fanka Re: Wybrałam prawdę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:58
            Fanka dzieki, może wreszcie zrozumieją pomyłkę!
            Pozdrawiam re.fanka.
          • wampir-wampir Re: Wybrałam prawdę. 09.05.10, 22:31
            fanka_online napisała:

> "Muszę przyznać, że każdy, kto walczy z zakłamaniem, narażając się
            jednocześnie
            > na przeróżne nieprzyjemności,mógł wyjść z tego krótkiego,
            niestety, spotkania
            > z przekonaniem, że WARTO.
            > Warto i należy być szczerym i występować w obronie prawdy bez
            względu na
            > koszty, straty własne, bo nie ma nic cenniejszego na tym świecie.
            Bo prawda,
            > nawet bolesna, uświęca, wyzwala i nadaje sens naszym działaniom,
            nobilituje je
            > i prowadzi prostą drogą do przyszłości wolnej od wzajemnych
            urazów, tragedii i żalu. "

Wiem, że to post nie do mnie, ale czy przy okazji mogłabyś napisać,
            co ja Ci takiego strasznego zrobiłem, że się i do mnie przyczepiłaś?
            No oczywiście, nie pod tym nickiem, ale jednak. Najcierpliwsza na
            świecie Lumon nie napisałaby Ci przecież na FoF tego, co napisała,
            gdyby nie było powodów. Więc?
        • Gość: re.fanka Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 12:55
          jobrave ! . I Ty czytasz i nie doczytujesz. Interpretujesz to co
          nieistotne, gdzie Twój polot. Jo znamy się już tyle lat,
          jestemwielce zasmucona..
          • Gość: kum kum Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 15:43
            ja też jestem wielce zasmucony że tylko jeden watek założyła a jojo kłamie że od
            chu...
            wampir zmieniłeś płeć? może na drinka wyskoczymy?:-)
            • wampir-wampir Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 17:14
              Gość portalu: kum kum napisał(a):

> wampir zmieniłeś płeć? może na drinka wyskoczymy?:-)

??? nie wiem o co biega. Nie pisałem w tym wątku. Wyskocz sobie do
              bunkra-muzeum koło Gromady, fajowski. Byłem dziś drugim Lubelakiem,
              który zwiedzał i się wpisał na pamiątkę. Piwko masz obok w Altanie,
              drinki też :-)))
          • Gość: pysio Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: 213.25.24.* 09.05.10, 15:43
            Fanka nie rób tego! Popatrz kto się cieszy z twego odejścia. Takim typom nie
            daje się mozliwości górowania bo popadną w grzech pychy! Te matoły zawsze fakty
            interpretują fałszywie. Pokaż że jesteś twardą Polką a byle ukrainiec nigdy ci
            nie podskoczy.
            • polak_katoliklive Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 18:28
              A Staszka Kiślaka ojcic tu pewnu ukrajinic bu ja widział ży un ma widły w stajni
              i piły w pywnicy A sTASZyk muwi ży ni ży każdyn morzy mieć widły i piły a ja mu
              rzy hu.ja prawda. Ty bandytu jedyn ty!
              • drugi_upior_w_moherze Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 18:35
                Ja żem widłami, co je sąsiad ma, straszył gołębie, co gnazdo majom
                nad moim balkonem na Mniszej ulicy. To tyn mój sąsiad tyż Ukrainiec
                jezd i ja z tymi widłami na balkonie tyż, Ty bezbużniku jedyn, Ty!
                • drugi_upior_w_moherze Re: Wybrałam forum Rzeszów!! 09.05.10, 18:38
                  A UIkraińce to tyż katoliki som ino greckie nie żemskie. I tyż sie
                  do tyblachy po rybach mudlom, co pan Polak Katolik Żemski pisał. Ty
                  bezbużniku, Ty!
    • Gość: re.fanka Re: Wybrałam forum Rzeszów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 22:54
      Wielkie dzięki za słowa otuchy i nie tylko.. Czuję się wzmocniona w
      mojej decyzji. Jeszcze pare postow a spadnę z forum jak zeszłoroczna
      gruszka.
      Do kum.kum trochę mnie przejrzałeś, choć zdecydownanie wolałabym
      szkać w Przemyslu.
      pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka