Dodaj do ulubionych

Czy ktoś z Was pożałuje Rosjan ?

24.01.11, 16:12
Zapali virtualną świeczkę, odmówi modlitwę za dusze ofiar zamachu ?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8995923,Wybuch_na_lotnisku_w_Moskwie__Sa_ofiary.html
Bądźmy ludźmi
[*]
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Czy ktoś z Was pożałuje Rosjan ? 24.01.11, 16:22
      Straszne,smutne...wspolczuje ich rodzinom.
      • fanka_online Re: Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar..... 24.01.11, 17:41
        ....zarówno tych z dzisiejszego zamachu, jak i tych, które stracą życie w jego konsekwencji.
        fakty.interia.pl/fakty-dnia/news/news/wybuch-na-moskiewskim-lotnisku-zabici/komentarze,1587365,,35073240
        fakty.interia.pl/fakty-dnia/news/news/wybuch-na-moskiewskim-lotnisku-zabici,1587365,4
        A panu Aaa współczuję z zupełnie innego powodu.
        "Bądźcie ludźmi", bo człowiek to istota myśląca.
        • Gość: aaa Re: Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar..... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 24.01.11, 17:57
          Wspolczuj sobie.
          • fanka_online Re: Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar..... 24.01.11, 18:56
            Sobie współczuję....obłąkanego adoratora-prześladowcy, ale to również część Twojego nieszczęścia.
            • Gość: aaa Re: Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar..... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 24.01.11, 19:53
              Ty naprawde nie mozesz wytrzymac bez napisania w kazdym watku o jobrave?
              To sie chbya nazywa natrectwa (lagodnie) i to podobno mozna leczyc.
              • fanka_online Re: Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar..... 24.01.11, 19:58
                To się nazywa DOWÓD WDZIĘCZNOŚCI za szubrave pisanie non stop o Fance.
                Polecam archiwum z ostatniego roku.
                I nie zaśmiecaj już tą bestią wątku poświęconego ofiarom tragedii.
                • Gość: aaa Re: Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar..... IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 24.01.11, 20:02
                  Ja mam nie zasmiecac? Przeciez to ty napisalas o swoich natrectwach. Zaloz watek, w ktorym bedziesz mogla opisywac swoje natrectwa i fantazje na temat jobrave a nie pakuj swojej obsesji do kazdego watku.
                  • fanka_online Re: Aaa! 24.01.11, 20:24
                    Wrzuć łaskawco w wyszukiwarkę łaskawco szubravy nick i policz, ile razy ta bestia pisze o Fance, a potem pogadamy, chociaż właściwie nie ma o czym.
                    Tylko nie kłam i nie próbuj mnie deprecjonować z chorej chłopskiej solidarności, bo moim zdaniem dawno powinieneś mu dać po m...dzie i albo by się się opamiętał i przestał z siebie robić tu pośmiewisko, albo zależy ci na tym, aby się ośmieszał i w takiej sytuacji, to on powinien ci dać po m...dzie!
                    Over.
                    • Gość: aaa Re: Aaa! IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 24.01.11, 20:28
                      Co to ma wspolnego z zamachem w Moskwie? Ty jestes normalna? Posmiewisko robisz sama z siebie, pokazujac, ze jesli nie napiszesz o jobrave przynajmniej piec razy dziennie, to dla ciebie dzien stracony.
                      • fanka_online Re: Aaa! 24.01.11, 20:35
                        Teraz ty jesteś zazdrosny?;)
                        Macie jakąś genetyczną wadę?!

P.S. Zakończyłam z tobą rozmowę o ciężkim przypadku psychozy w twojej rodzinie, a Bóg jeden wie, ile przykrości z tego powodu stało się moim udziałem.
                        Powtrzam, walnij go w łeb albo niech on tobie przywali tylko zapomnijcie obaj, że na świecie jest jakaś Fanka(!)
                        • Gość: aaa Re: Aaa! IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 24.01.11, 20:46
                          To dobre. Popatrz w lustro i zastanow sie, czy ktos bylby w stanie byc zazdrosnym o ciebie.
                          No way- jak mawiaja u nas w Londynie (hehe)
                          • fanka_online Re: Aaa! 24.01.11, 20:53
                            O.K., ale ty już nie patrz na moje fotki bo zaczynać zdradzać objawy szubravego pomieszania zmysłów.

P.S. Ile na nich zarobiłeś?;)
                            • Gość: aaa Re: Aaa! IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 24.01.11, 21:04
                              Na twoje fotki, ktore uparlas sie mi wyslac, popatrzylem raz. Zgadzam sie, ze patrzenie na nie moze doprowadzic do pomieszania zmyslow (podobnie jak inne budzace groze rzeczy).
                              Jeszcze nic nie zarobilem, ale wysalem je jako dowod ze potwor z Loch Ness istnieje. Teraz czekam na te nagrode. Jak dostane odpowiedz, to oczywscie sie pochwale.
                              • Gość: Loch_Ness_Monster Re: Aaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 21:21
                                Ja jestem ładniejszy:(
                                • fanka_online Re: Aaa! 24.01.11, 21:27
                                  Owszem, ale tylko jak ubierzesz takie coś;)))
                                  www.google.pl/images?hl=pl&q=martensy+w+kwiatki&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=buA9TbbhFsKz8QPCwfXbCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CEMQsAQwAw&biw=1272&bih=602
                              • Gość: bbb Re: Aaa! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 08:01
                                A ja Fanię znam z realu .... mieszkała obok mnie. Masz szczęście, że znasz ją tylko z fotek, bo budziłbyś się w nocy i nie mógł zasnąć.
    • Gość: dark [*] IP: *.aster.pl 24.01.11, 16:22
      To moja świeczka dla samobójcy. Coś musiało go pchnąć do tego kroku.
      • Gość: aaa Re: [*] IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 24.01.11, 16:33
        Pewnie pieprzony fanatyk czeczenski. Dziwie sie Rosjanom, ze nie wytluka tego talatajstwa.
        • Gość: gość Re: [*] IP: *.171.224.202.dsl.static.crowley.pl 24.01.11, 18:51
          Wyrazy współczucia naszym słowiańskim braciom![*]
          • Gość: Dedal 1 Re: [*] IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.01.11, 23:39
            tak
    • kocur_zalogowany A czy to nie ktoś z PiSu, 24.01.11, 18:58
      w odwecie za Smoleńsk?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka