Dodaj do ulubionych

Partia Rosyjska

17.03.11, 19:45
...nie sie nie kurczy.Jobnietych,darkow,matlakow bedzie teraz szkolic polski uniwersytet.

„Rosja nie jest demokratycznym państwem, nie jest także państwem totalitarnym, jakim był ZSRR, ale jest państwem specyficznym, kierowanym przez elitę, jak to obliczyli twórcy najpoważniejszego studium poświęconego temu zagadnieniu – szkocki politolog Stephen White i Olga Krysztanowska, profesor Rosyjskiej Akademii Nauk – w 70 procentach wywodzącą się z FSB, GRU, KGB czy struktur siłowych służb specjalnych. I jest to wyjątkowe zjawisko w skali światowej" – twierdzi krakowski historyk.

Obecny establishment rosyjski składa się zatem z ludzi, którzy byli szkoleni w technikach operacyjnych, polegających na oszukiwaniu, werbowaniu agentów dla swoich interesów i – jeśli zachodzi taka potrzeba – eliminowaniu przeciwników.
wiecej;wpolityce.pl/view/8641/Po_20_latach_od_upadku_komunizmu_agentow_wplywu_bedzie_sie_szkolic_oficjalnie_na_polskim_uniwersytecie_za_pieniadze_rosyjskiego_koncernu_gazowego.html
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Partia Rosyjska 17.03.11, 23:26
      Milosnikom Partii Rosyjskiej o tym co kochaja i uwielbiaja;
      www.fronda.pl/news/czytaj/rosja_w_cyfrach_rozpad_i_degeneracja
      • lechowski51 Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 10:00
        Chwalcie dalej Putina,Miedwiediewa....i Tuska!
        biznes.interia.pl/news/wielki-brat-rzucil-nas-na-kolana,1609318,
        • jesus33 Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 16:39
          Panie Lechowski jest Pan masłem, serem czy jajem? :-))))))
          www.youtube.com/watch?v=2awo4sl9BiM&feature=related
          • wampir-wampir Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 17:11
            Krzyś Materna w MI65. Gdzie te cudowne czasy kurtek z demobilu.... Się zastanawiałem, co robić w ten deszczowy i samotny dzionek, a teraz już wiem. Przekopię strych w poszukiwaniu mojej MI ;-)))
            • wampir-wampir Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 17:12
              PS. Kurtki oczywiście szmuglowano wtedy z Berlina :-)))
              • darino Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 17:20
                Ja wciąż noszę (chociaż nie nie ciągle tę samą).
                • Gość: Babcia.Józia Re: Partia Rosyjska IP: *.range109-158.btcentralplus.com 19.03.11, 18:07
                  To ja zrobię księdzu kawy.
                  • Gość: PaniStasia.z.Klanu Re: Partia Rosyjska IP: *.range109-158.btcentralplus.com 19.03.11, 18:10
                    A ja moży zaparzy swjeżych zjółek, bu akurat ja dupjeru co nazbirała.
                    • wnuczek.szubrave Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 18:18
                      dziadku mama mówiła że pan doktor z ukrainy czeka na ciebie z kaftanikiem i żebyś już skończył z ziółkami bo ci szkodzą na resztki mózgu
                      • wampir-wampir Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 18:24
                        O, Fanka. Żyjesz? A ja myślałem, że znów łyknęłaś seroxat i jesteś w tym lepszym ze światów ;-)))
                        • jesus33 Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 19:32
                          Fanka taka zła bo pewnie dostała zapalenia trzustki po tym jak Lerivon popiła czymś mocniejszym :-)))) Oj wiem co to za ból. Fanka odstaw leki wcale nie jesteś paranoiczką, a oni wszyscy kłamią i spiskują :-)))), Ci wstrętni moderatorzy też:-))). A jak Ci Pan doktor mówi, że to Twoje urojenia to też mu nie wierz, on też przeciw Tobie spiskuje i jeszcze na dodatek gdy wprowadza Cię w stan hipnozy to pewnie sobie na Tobie nieźle używa. Nie daj się im, jesteśmy z Tobą :-)))) słowo!
                          • wampir-wampir Re: Partia Rosyjska 19.03.11, 19:41
                            I nigdy nie wątp Kochanie, że wreszcie spotkasz ideał z ogorzałą od słońca i wiatru gębą, śmierdzącego benzyną i przepoconą koszulą. Świat jest pełen kierowców ciężarówek. Nie trać nadziei!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka