Dodaj do ulubionych

Wesoła Ukraina

12.04.11, 08:29
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/55,96856,9051529,,,,9404828.html
Ciekawym, kiedy w ramach solidarności jajników, dołączą do protestu przemyślanki ?
Obserwuj wątek
    • gate.of.delirium Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat... 13.04.11, 12:10
      gate.of.delirium napisał:

> www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/55,96856,9051529,,,,9404828.html
      > Ciekawym, kiedy w ramach solidarności jajników, dołączą do protestu przemyślank
      > i ?

... i ani jednego wpisu ?
      Co się z Wami dzieje Przemyślanie - syćko Wam opadło ?
      • Gość: jobrave Re: Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat. IP: *.range109-157.btcentralplus.com 13.04.11, 12:42
        Ukrainiki, to zajebiste laski, szkoda, że Polki nie są takie. :(
        • Gość: jobrave Re: Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat. IP: *.range109-157.btcentralplus.com 13.04.11, 12:44
          Zaraz się Heju przyje,bie, więc koryguję: Ukrainki.
          I już masz cztery wpisy.
        • jesus33 Re: Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat. 13.04.11, 15:38
          No wiesz co :-) nie patrz na wszystkie przez pryzmat Fanki. Ja wąsów nie mam, a i cycuszki mam całkiem ładne w obwodzie mam 75, a miseczka D, czyli ideał :-))
          • wampir-wampir Re: Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat. 13.04.11, 16:06
            jesus33 napisał:

> Ja wąsów nie mam, a i cycuszki mam całkiem ładne w obwodzie mam 75, a miseczka D, czyli ideał :-))

Ale Ty nie masz czysto polskiego pochodzenia, to dlatego. Poza tym wymiary jak moja żona, więc mniam, mniam :-)))
            • jesus33 Re: Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat. 13.04.11, 20:25
              Pewnie dlatego :-) Jeszcze tylko muszę zrzucić te 7 kilogramów, które nazbierałam od stycznia i można chrupać. Ja mam cały czas nadzieję, że Pan Lechowski się skusi. Jestem już wolna i może się ze mną umówić bez ryzyka, że zgrzeszy. Tylko moje libido coś ostatnio szwankuje, ale to pewnie przez leki, taka farmakologiczna kastracja. Jarek jak łykał też był jakiś taki ospały, a teraz proszę szaleje, więc może i ze mną tak będzie, że jeszcze porwę tłumy. Taką mam nadzieję, bardzo bym chciała taka być taka porywająca zwłaszcza przed randką z Panem Lechowskim, a na randkach jestem urocza i podobno mam ładne oczy, więc mam nadzieję, że jak nie urzeknę Pana Lechowskiego cycuszkami to przynajmniej te oczy zrobią na nim piorunujące wrażenie :-)
              • wampir-wampir Re: Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat. 13.04.11, 20:38
                jesus33 napisał:

> Jeszcze tylko muszę zrzucić te 7 kilogramów, które nazbierał
                > am od stycznia i można chrupać.

A ja bym chciał przytyć z 7, może 10. Za chudy jestem. Świetnie byśmy się uzupełniali, a Tobie tylko ten klechoś w głowie ;-))) A serio - popływaj, popedałuj, powinno pomóc.
                • jesus33 Re: Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat. 13.04.11, 20:55
                  Jak chcesz przytyć to zacznij się stołować po północy na stacjach benzynowych, a efekt murowany! :-) Ja już wprawdzie to ograniczyłam, ale nadal mnie ciągnie do pączków z lukrem na Statoil. Rower już wyciągnęłam i nawet zdążyłam go już prawie utopić na żwirowni, skończyło się to na szczęście tylko zapaleniem oskrzeli, warto jednak było, ja bardzo kocham swój rower :-)) Także jeżdżę na rowerze i pływam, a efekt marny :-( Muszę zacząć uprawiać inny sport, dlatego tak usilnie próbuję uwieść Pana Lechowskiego :-))
                  • wampir-wampir Re: Nie wierzę własnym oczom - taki krągły temat. 13.04.11, 21:09
                    jesus33 napisał:

> Muszę zacząć uprawiać inny sport, dlatego tak usi
                    > lnie próbuję uwieść Pana Lechowskiego :-))

A, sex jak najbardziej wskazany, nie wiem tylko, czy z takim partnerem. Obawiam się, że mocno by Cię rozczarował ;-)))
    • darino FEMEN 13.04.11, 12:58
      Jestem wielbicielem FEMEN-u od lat kilku, miałem nawet przyjemność poznać jedną z działaczek. Mogę stwierdzić tylko jedno - zdjęcia nie kłamią ;)
    • Gość: Zyzia Re: Wesoła Ukraina IP: *.alfaks.com 13.04.11, 13:39
      Niektórzy strażnicy graniczni w ramach solidarności, jajniki ww. panienek łączą ze swoimi plemnikami. Zainteresowani wiedzą o kim mowa. Dalszych owocnych polowań panowie.
      • gate.of.delirium Wesoła Zyzia 13.04.11, 14:30
        Gość portalu: Zyzia napisał(a):

> Niektórzy strażnicy graniczni w ramach solidarności, jajniki ww. panienek łączą
        > ze swoimi plemnikami.

Prawdę mówiąc, mimo 20 cm, jeszcze nie udało mi się połączyć swoich plemników z czyimkolwiek jajnikiem. Być może nie wiesz o czym piszesz, ale... gratuluję chłopaka
        • Gość: M Re: Wesoła Zyzia IP: *.przemysl.hypnet.pl 13.04.11, 14:55
          > 20 cm

No, no! Kawał ch...ja :)
          • Gość: jobrave Re: Wesoła Zyzia IP: 213.210.58.* 13.04.11, 17:13
            Nieźle, bo ja np. mam niecałe 7 cm, i to pod warunkiem, że przypnę sobie ciężarek 5 kg.
            • gate.of.delirium Re: Wesoła Zyzia 14.04.11, 07:51
              Gość portalu: jobrave napisał(a):

> Nieźle, bo ja np. mam niecałe 7 cm, i to pod warunkiem, że przypnę sobie ciężar
              > ek 5 kg.
              To straszne ! Ale, ale - na pewno przypiąłeś ciężarek do właściwego organu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka