Dodaj do ulubionych

Dziękuję.fp

01.06.11, 23:16
"Pamiętaj,że słowa:dziękuję,proszę,przepraszam,wybaczam,kocham cię potrafią zdziałać cuda. Obalają mury których nawet czołg nie jest w stanie staranować,otwierając bramę do ludzkich serc.Niech w twoim słowniku życia nigdy ich nie zabraknie"

Seneka

Każdego dnia mamy dziesiątki powodów do podziękowań. Ile w nas wdzięczności za banalne i szczególne gesty życzliwości, bezinteresowną pomoc, sympatię, uwagę, uśmiech?

Dziękuję sympatycznemu panu z pociągu, który oddał mi swoje ciasteczko:)
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: Dziękuję.fp 01.06.11, 23:22
      Zanim odezwie się Errata i kilku innych "życzliwych komentatorów", sprostowanie n/t autora cytatu;)
    • Gość: Jóżku Re: Dziękuję.fp IP: *.pools.arcor-ip.net 01.06.11, 23:24
      Życzę Ci droga Faniu ,abyś non stop podróżowała pociągiem.Oby zawsze znalazł się ktoś ,kto odda Ci ostatnie ciasteczko.Niech powstanie ciastkarnia wypiekająca ciasteczka z masy marcepanowej i ogórków małosolnych .Jesteś tego warta.Trzymaj fason.Bon voyage !
    • solist Re: Dziękuję.fp 01.06.11, 23:51
      Seneka miał dobre teksty, nie powiem inaczej. Czasem wpadnie ciasteczko a czasem trzeba komuś zrobić loda. I świat jest piękny!
      • Gość: Danka Re: Dziękuję.fp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 07:02
        www.youtube.com/watch?v=J44svOLtxnk&feature=related
        • Gość: duupek Re: Dziękuję.fp IP: *.acn.waw.pl 02.06.11, 22:02
          Cytat ładny, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby za czasów Seneki używali czołgów
          • fanka_online Re: Dziękuję.fp 02.06.11, 22:06
            Wiara czyni cuda;)

P.S. Umieściłam już sprostowanie.
    • Gość: donka Re: Dziękuję.fp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 22:17
      fanka, ty masz dzis internetowa srac*zke?
      • Gość: gość Dwie ery forum IP: *.pools.arcor-ip.net 04.06.11, 02:02
        Czas FP dzieli się na erę przed i po pojawieniu się na nim rodziny Adamsów .Składa się ona z poyeba leśnego L51 oraz starej mantyłepy FoL. Zygać się chce czytając ich wpisy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka