Dodaj do ulubionych

Fajczyli sobie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 10:38
www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110626/PRZEMYSL/41459490
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypis Święto Fajki "Darz Bór fajko" 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 08:48
      Święto Fajki Darz Bór fajko 2011 - youtube.com
      • Gość: gość Re: Święto Fajki "Darz Bór fajko" 2011 IP: *.toya.net.pl 28.06.11, 20:18
        cypis-zmień nicka na 'odnośnik'
        • Gość: Cypis Re: Święto Fajki "Darz Bór fajko" 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 21:18
          Widzę, że masz ciągle ten sam problem. Kiedyś coś Ci zaproponowałem, ale nie skorzystałeś. Nie pamiętasz co? To przypomnę - Re Ustawiony ...

Mam dla Ciebie też inne propozycje: taką , taką i taką.

Jeśli nie pomoże, to pozostaje tylko TO.
    • Gość: Prześmiewca Re: Fajczyli sobie IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 23:12
      Byłem widziałem ,salutowałem (Szwejkowi) i podobało mi się, najbardziej bylem zadowolony z widoku z wieży.Co prawda nie tak rozległego jak z rzeszowskich wieżowców obok ratusza, kiedy widok zapełnia horyzont, ale widoki przemyskie są starsze i to cenię.
      • Gość: Prześmiewca Re: Fajczyli sobie IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.11, 19:54
        Wyjaśniam jeśli ktoś uznał mój wpis za szyderstwo.Patrząc przez kratownicę zegara nie widać najbliższego otoczenia wieży.By zaspokoić ciekawość wpełzałem pod kratownicą i straciłem równowagę ale pomogła mi wskazówka zegara.Złapałem wskazówkę i wytrzymała.Wiszac tak pomyslalem jak pieknie zginac smiercia turysty spadajac z wiezy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka