Dodaj do ulubionych

Jaka jest....?

23.03.12, 15:38
Jaka jest TEMATYKA tego forumka?
Pytam grzecznie tutejsze omegi ( alfy wyginęły pod Kircholmem), ponieważ nigdy więcej nie chciałabym narażać moich wątków na ośloławkową banicję.
forum.gazeta.pl/forum/w,654,134485701,134496024,Re_zglaszany_watek_brak_reakcji.html
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 23.03.12, 16:47
      Pytanie wprawdzie nie do mnie, ale z tego co zauważyłem - polskie obozy koncentracyjne, polscy podpisywacze volkslist, polskie zbrodnie na Ukraińcach i temu podobne bredzenia podstarzałego absolwenta administracji, któremu wydaje się, że dzięki nim uprawdopodobni, że ma dyplom historyka ;-)))
      • Gość: Kazik Re: Jaka jest....? IP: *.artnet.pl 23.03.12, 17:16
        Ty i Fania jak sądzi większość forumowiczów jesteście odpowiedzialni za likwidowanie wątków oraz wpisów. Wiem, trudno udowodnić Wam, że jest inaczej, ale o dziwo wiele wątków, w których rozmawiacie ze sobą funkcjonuje i nikt ich nie wycina, a powinny być usunięte. Czasem jakiś Wasz wątek zostaje wycięty. Sądzę jednak, że sami go wycinacie, żeby przed resztą forumowiczów udawać, że nie stoicie za wycięciem innych wątków czy wpisów. Czy tak nie jest?
        A propos Faniu, fajnie wyglądasz jako dyrektor, siedzisz wśród dzieci, uczysz angielskiego. Ładne fotki Ci zrobili i jeszcze wrzucili do sieci, szczerze, fajna z Ciebie kobitka, wbrew temu co piszą na forum :-)
        Dajesz sobie radę, wygrałaś przetarg. Gratulacje, choć spóźnione.
        Dobrze zrobiłaś, że nie mieszkasz w Przemyślu, bo tu dziadostwo się zrobiło.
        • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 23.03.12, 17:39
          Gość portalu: Kazik napisał(a):

> Czy tak nie jest?

Tak nie jest.

> A propos Faniu, fajnie wyglądasz jako dyrektor, siedzisz wśród dzieci, uczysz a
          > ngielskiego. Ładne fotki Ci zrobili i jeszcze wrzucili do sieci, szczerze, faj
          > na z Ciebie kobitka, wbrew temu co piszą na forum :-)

Święta prawda :-)))
          • lowenbrau Re: Jaka jest....? 23.03.12, 22:02
            Łampirku ! Fajna z Ciebie kobitka.Nie wiesz o co chodzi ? To tylko chwilowe.Nie ćpaj tyle.Wrócisz do mamy.Daj Bóg !
            • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 23.03.12, 22:13
              Te jazdy to po butaprenie? Polskich emigrantów chyba tylko na to stać ;-)))
              • Gość: M Re: Jaka jest....? IP: *.przemysl.hypnet.pl 23.03.12, 22:18
                A Ty Wampir chodzisz jeszcze do psychiatry, czy już Ci lepiej? :)
                • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 23.03.12, 22:33
                  A co, potrzebujesz namiarów? Zmartwię cię, psychopatia, na którą cierpisz, jest nieuleczalna.
                  • Gość: M Re: Jaka jest....? IP: *.przemysl.hypnet.pl 23.03.12, 22:48
                    Nie wysilaj się fanko-wampirze :P
      • fanka_online Re: Jaka jest....? 24.03.12, 12:04
        Słusznie Wampirku, nie do Ciebie;)
        Nieśmiertelne alfy przetrwały nie tylko Kircholm...
        A Kazik nie czytał zlinkowanego wątku, czy tylko nie doczytał kto tutaj nie lubi muzyki i regularnie naprzykrza się admiństwu?

P.S. Coś mi ta sygnaturka dziwnie wygląda, ciekawe czy będzie działać?;)
        • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 24.03.12, 12:40
          Działa, wszystko OK :-)))
          • fanka_online Re: Jaka jest....? 24.03.12, 12:42
            Całe szczęście, bo Iczku byłoby przykro;)
            • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 24.03.12, 12:55
              MYślisz, że iczku polubi tę jedną piosenkę? Ono przecież głuchawe, ślepawe... ;-)))
              • fanka_online Re: Jaka jest....? 24.03.12, 12:57
                Nie szkodzi, ale WRAŻLIWE;)
                No i może da się przebłagać i zamiast maili do admiństwa będzie znów tu pisać te swoje śmieszne posty;)
                -
                www.youtube.com/watch?v=Qje3U2eRuQ0&ob=av2e
                • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 24.03.12, 12:59
                  Oby, jest tu jeden taki w podobnym stylu, ale to nie to ;-)))
                  • fanka_online Re: Jaka jest....? 24.03.12, 13:02
                    Mykołka? No tak.....to nie to samo;)
                    • Gość: M Re: Jaka jest....? IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.03.12, 14:22
                      Widzisz Fanka, dawno temu (dokładnie 11 czerwca 2004) piłaś ze mną wódkę nad Wiarem pod Kalwarią i chyba Ci ta wódka poszkodziła, bo nawet nie pamiętasz jak ja mam właściwie na imię. Mykoła? Nigdy w życiu :) A myślałem, że mnie to zapamiętasz :(
                      • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 24.03.12, 14:37
                        No też coś. Piękne kobiety nie zwracają uwagi na wioskowych siurków :P
                        • Gość: M Re: Jaka jest....? IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.03.12, 14:42
                          Jesteś adwokatem Fanki? Wszędzie musisz się wpie...ć pajacu?
                          • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 24.03.12, 14:45
                            Jestem u siebie siurku :P
                      • fanka_online Re: Jaka jest....? 24.03.12, 18:49
                        Po pierwsze, to nie była żadna wódka tylko fantastyczna malinówka. Po drugie, już kiedyś rozmawialiśmy na ten temat i dobrze wiesz, że sympatycznych, miłych ludzi nie tylko zachowuję w pamięci, ale też nie pozwalam nikomu ich obrażać. Jedną z takich osób jest Wampir, więc nie życzę sobie żadnych obraźliwych uwag pod Jego adresem.
                        A swoją drogą, odezwij się jak będziesz w Rz. Chętnie porozmawiam....nie tylko o bobrach;)
                        • Gość: M Re: Jaka jest....? IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.03.12, 19:40
                          A ja myślałem, że i mnie zachowałaś w pamięci :( Z tą wódką to rzeczywiście była malinówka, sorry. Ja jej wtedy nie piłem tylko polewałem, to nie wiem czy była fantastyczna. Ale cieszę się, że Ci smakowała :) Co do bobrów… rozmnożyły się niemiłosiernie i zrobiły czystkę wokoło. Nie wspomnę, że niszczą brzegi moich stawów.
                          Co do Wampira, to nie wiedziałem, że się kumplujecie bo jakoś jego obrażanie innych na forum nie pasowało mi do Ciebie. Ale skoro jest inaczej to zwracam honor. Ja bym też sobie życzył żeby i on nie robił obraźliwych uwag pod moim adresem i będzie w porządku :)
                          • fanka_online Re: Jaka jest....? 24.03.12, 19:44
                            Hmmm....zapamiętałam Cię jak "miłego i sympatycznego";)
                            • Gość: M Re: Jaka jest....? IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.03.12, 19:51
                              Wiem kogo masz na myśli, tego co o bobrach opowiadał :) No, mam z nim kontakt.
                              • fanka_online Re: Jaka jest....? 24.03.12, 19:58
                                Jeśli jesteś Tym Drugim, zapamiętałam Cię jako przemiłego kompana -gawędziarza-poliglotę;)
                                W ogóle jeden z wartych pamięci wieczorów....;)
                                A bobry pogoń przez granicę!
                                Aha, zaproszenie na pogawędkę podtrzymuję oczywiście;)
                          • wampir-wampir Re: Jaka jest....? 24.03.12, 19:46
                            Nie ja zacząłem, ale to mało istotne. Jeśli będziesz się zachowywał fair, to ja też się postaram. Nie jestem pamiętliwy :-)))
                            • Gość: M Re: Jaka jest....? IP: *.przemysl.hypnet.pl 24.03.12, 19:56
                              Ok, to ja też się postaram. A tak w ogóle to nie mówmy już o tym. Było, minęło, po ch... to wspominać :)
    • fanka_online Re: Jaki był powód? 05.04.12, 21:50
      A właściwie, co się mojemu ulubionemu, staremu misiowi tym razem nie spodobało w piosenkach, że się obudził i je zjadł?
      Na FoM ani śladu uzasadnienia....może misio szariat wprowadza na FP?
      • Gość: pysio Re: Jaki był powód? IP: *.alfaks.com 05.04.12, 22:34
        Cześć fanka! Co, znowu ci chamy coś wymazali? Objawiony absolutyzm oświecony, bardzo ciężko znosi nawet minimalną krytykę. Chyba znowu poszła mu ruptura? Ciekawe czy jutro znowu usłyszymy ze żyjemy w kraju wolnym i demokratycznym?
        • fanka_online Re: Jaki był powód? 06.04.12, 07:12
          Nie wiem, czy jesteś Pysio świadomy faktu, że zarówno na FGW jak i nawet w tak szacownym miejscu jak Salon24 wątki muzyczne są powszechne.
          Tak więc, nie ma takiego forum tematycznego, a zwłaszcza regionalnego, na którym zabrakłoby muzyki. Nie ma....oprócz Przemyśla(!)
          A przecież kiedyś było tu inaczej....wesoło, życzliwie i śpiewająco;)
          forum.gazeta.pl/forum/w,165,94178725,94178725,Let_s_dance_.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,165,91303583,91303583,Walentynkowy_koncert_zyczen_.html
          • Gość: pysio Re: Jaki był powód? IP: *.alfaks.com 06.04.12, 07:56
            Ja pod względem umuzykalnienia jestem drewniane ucho i rzadko, ba niezmiernie rzadko się zdarzy że mnie jakiś utwór wciągnie! Ten elektroniczny łomot na dwie nuty i niemożliwość zrozumienia słów normalnie mnie wkurzają. Ja jeżeli widzę w odnośniku yutube to normalnie sobie odpuszczam! Z tego wynika że komuś odbiło na amen i wyraźnie cierpi na manię władzy. Wysila się debil by pokazać, co on może! A może on to wyciął bo ma na liście zakazanych przez reżim? Nasza władzunia wkłada wiele wysiłku w to co wolno a co nie. Ja już z uwagi na wiek nie jestem w stanie pamiętać różnych zakazów, nakazów, przepisów, poleceń, zaleceń, paragrafów i innego wredziarstwa stosowanego w celu szykanowania społeczeństwa. A ten ich bełkot o wolności i demokracji czy społeczeństwie obywatelskim przyprawia mnie o palpitacje i mdłości!
            • fanka_online Re: Jaki był powód? 06.04.12, 12:28
              Żałuję Pysiu, że nie doceniasz siły, wartości emocjonalnej muzyki, bez względu na Twoja, indywidualną umiejętność doceniania lub nie jej wartości artystycznej.
              Ona podobnie, jak książki przemawia wieloma językami, ale w tym wypadku słowa zwykle są drugorzędne. Piękno tkwi w harmonii i zdolności wpływania na emocje, a oboje z Wampirkiem bardzo starannie dobieraliśmy materiał tak, aby pobudzać wyłącznie te pozytywne.
              Szkoda, że dziś Wielki Piątek, bo poszukałabym coś takiego, co sprawiłoby, że nogi same poniosłyby Cię do tańca;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka