Dodaj do ulubionych

gdzie zabrać przyjezdnych gdy na wekkend pada ?

IP: *.toya.net.pl 10.08.12, 08:39
Poradźcie co u nas można robić -gdzie zabrać przyjezdnych gości - gdy na dworze pada ?
Mam gości a pogoda ma być fatalna odpadnie arboretum, krasiczyn, kopiec i spacery po starówce . Gdzie pójść oprócz Muzeum i galerii Sanowej, przychodzą mi do głowy kręgle i nic więcej -proszę o podpowiedzi które mogą się przydać także wielu turystom.
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: gdzie zabrać przyjezdnych gdy na wekkend pad IP: *.107.112.131.mediahost.pl 10.08.12, 09:01
      Muzeum Twierdzy
      • Gość: wiesiek Re: gdzie zabrać przyjezdnych gdy na wekkend pad IP: *.toya.net.pl 10.08.12, 15:04
        tylko tyle ??? ale wiocha .
        • Gość: ja Re: gdzie zabrać przyjezdnych gdy na wekkend pad IP: *.tktelekom.pl 10.08.12, 20:14
          Łańcut
          • Gość: dyzma Re: what about a weak weekend IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.12, 20:59
            "...jezyki obce zostawic dla zagranicy ..."

panie Wieslawie to jest "weekend" co w prostym tlumaczeniu znaczy " koniec tygodnia" . W Polsce nazywano ten czas wolna Sobota bo Niedziela i tak byla wolna. Tak sobie mysle ze bardzo ladnie swiadczy o Polaku kiedy mowi "...gdzie moglbym zabrac znajomych na wolna Sobote " . To i zgrabnie a najwazniejsze ze po polsku.

Inna sprawa to to ze polacy maja poje//bane we lbach jesli chodzi o amerykanizacje zycia no i oczywiscie jezyka. Najzabawniejsze to to ze w polskich serialach, przeznaczonych wylacznie dla polskiej widowni w tle leca anglojezyczne grane kawalki...wiocha jak sku//rwy//syn .

Wstwaki z przeklenstwami celowe. Polacy tak wlasnie mowia.
          • fanka_online Re: gdzie zabrać przyjezdnych gdy na wekkend pad 10.08.12, 21:01
            Można do Iwonicza.....mam namiary na luksusowe kwatery prywatne;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka