Dodaj do ulubionych

Gazeta Przemyska cz2

IP: *.przemysl.hypnet.pl 28.08.12, 20:24
Słaba ta Gazeta Przemyska, niestety. Obserwuję ją od pierwszego numeru i stwierdzam że przypadkowo nic nie da sie zrobic. Nie wiadomo, czego chcą w tej gazecie. Totalny miszmasz. Niby piszą o Przemyślu i powiecie naraz pokazuje sie Cieszanow czyli powiat lubaczowski. Chyba już pora żeby czytelnika czymś porwać, rwą jedynie tekstami Jacka Błońskiego. Nic przypadkiem sie nie zrobi.
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelniczka Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 08:47
      Przyznaj, ze tekst Jacka Błońskiego rzeczowy, rzetelny, ciekawy.
      • Gość: dominik Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.toya.net.pl 29.08.12, 14:17
        przyznaję -jednak dla 1 tekstu nie kupuje się gazety.
        • Gość: Mariusz Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:39
          To nie kupuj i nie rób zamętu. Pozdrawiam
    • Gość: Jola Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.tktelekom.pl 29.08.12, 21:18
      masz rację,bardzo słaba,spodziewałam się czegoś lepszego.
      • Gość: Paula Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.alfaks.com 29.08.12, 22:08
        Widać że ŻyPod na posterunku :)
        • Gość: ja Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 22:12
          A ja widzę, że ta gazeta jest taka lokalna, że fotki miejscowego zespołu nie zamieszczono z Wincentiady. Ważniejsi byli zamiejscowi. Taka ona lokalna
        • Gość: THX Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 22:18
          Paula, czarny PR musi być, trzeba Naczelnego dowartościować. Przykre to, bo moim zdaniem gazeta wciąż szuka formuły i za krótko się ukazuje żeby to ocenić. Ale przydupasy tak samo szczekały na Gazetę Jarosławską.
          • Gość: jupii Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.toya.net.pl 30.08.12, 10:37
            Gratuluje dobrego humoru - jak widać sami zrobiliście tu sobie grupę poparcia a każdy negatyw przypisujecie konkurencji. Tak prościej bo przecież jesteście tacy świetni że czytelnik może tylko chwalić :) A przecież nie jeden raz pojawiły się tu głosy przeciętnych mieszkańców którzy mówią że nie tego oczekują od nowego tytułu, że jesteście kolejnymi miejskimi dupowłazami nie podejmującymi prawdziwie kontrowersyjnych tematów- zamiast przemyśleć koncepcję i szukać rozwiązań wolicie zwalać na czarny PR - to powodzenia w uporze do końca. Nie zwalajcie wszystkiego na PR i niewdzięcznych czytelników nie kupujących ulizanej koncepcji.
            • Gość: THX Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 12:26
              Nie pracuję w redakcji GP i jest mi ona obojętna. Z tego co wiem jak ktoś ma krytyczne uwagi to do nich dzwoni lub przychodzi, lub pisze na facebooku, ale w ten sposób nie jest się anonimowy, prawda?
              • satyrofotohistorys Re: Gazeta Przemyska cz2 30.08.12, 13:59
                Jak gołąb pod mostem zrozumieć nie mógł
                • fanka_online Re: Do gołąbka;) 30.08.12, 17:06
                  To już taka "nowa, świecka tradycja" .
          • Gość: Arturek Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.09.12, 06:44
            THX co Ty bajdurzysz:"Szuka formuły"? Teraz? To robi się przed powzięciem decyzji o uruchomieniu gazety. Bada się rynek, wysłuchuje potencjalnych czytelników, robi się sondę np.uliczną itd. A oni, no cóż chcieli coś zrobić i wyszło jak widać. Tak zachowują się frustraci po Życiu..............
        • Gość: Arturek Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.09.12, 06:41
          Jeszcze ci nikt nie zwrócił uwagi na na twój antysemityzm? To zwracam i spadaj Śmiesznotko! Dobrało się Ż.P. do tyłka tzw.Gazecie i red. piszącym gościnnie. Ponoć Ryś chce zostać szefem PZPN.
          • Gość: Hubercik Re: Gazeta Przemyska cz2 IP: *.przemysl.hypnet.pl 02.09.12, 11:53
            A ja mi daję jeszcze pół roku
    • Gość: Młody Jak szmateks IP: *.fibernet.hu 31.08.12, 09:34
      Ta gazeta to jak przemyski szmateks.
      Teoretycznie można znaleźć
      coś ciekawego.
      Praktycznie zaś sam chłam wymieszany i bezwartościowy
      • Gość: WomanInBlack Re: Jak szmateks IP: *.toya.net.pl 31.08.12, 10:19
        Dobre porównanie ^^
        Największym problemem GP jest właśnie to, że jest nijaka... Ani proprezydencka, ani antyprezydencka, ani lewicowa ani prawicowa, ani poważna ani tabloidowa. Jednym słowem jest dla wszystkich. A w dzisiejszych czasach jak coś jest dla wszystkich, z reguły jest dla nikogo (nikt nie jest usatysfakcjonowany - każdy myśli, że jest do niczego).
        • bolko-przemyski Re: Jak szmateks 31.08.12, 20:32
          Jaka GP będzie, można było przeczytać w pierwszym numerze:

"Powstaliśmy z dziennikarskiej pasji. Tworzymy zespół, który nie godził się na nieetyczne postępowanie poprzednich pracodawców. Kiedy zostaliśmy pozbawieni pracy, zamiast narzekać "wzięliśmy sprawy w swoje ręce", stworzyliśmy tygodnik na miarę naszych marzeń." - "Jesteśmy stąd!", Gazeta Przemyska nr 1(1) 3.07-9.07.2012 r., str. 3

I tak czytając kolejne numery GP wiemy jak wygląda realizowanie pasji i marzeń, ... oczywiście na miarę możliwości.
          • Gość: Jola Re: Jak szmateks IP: 82.160.30.* 31.08.12, 21:28
            Fajne "jesteśmy stąd" ha,ha,ha,a pani redaktor naczelna jest z Warszawy pod Przemyślem.Faktycznie same swojaki.
            • Gość: Pasikonik Re: Jak szmateks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.12, 10:10
              A "Konik Polny" i tak wymiata wszystkich... Nawet "Misiek przemyski" (czy jakoś tak) go nie przebije
            • Gość: Paweł Re: Jak szmateks IP: *.tktelekom.pl 03.09.12, 22:16
              no co tam robaczki z tą waszą gazeciną,jest jeszcze-pytam bo na bieżąco nie jestem.
              • Gość: zainteresowany Re: Jak szmateks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 15:18
                Wypłaty nie dostają, bokami robią...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka