Gość: massimo IP: *.ghnet.pl 13.05.13, 21:39 Wystarczy 5 sprytnych osób - i mamy nowego prezydenta - SPOZA układów! www.gazetawroclawska.pl/artykul/683527,moj-reporter-jak-mozna-odwolac-prezydenta-miasta,id,t.html?cookie=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janbociek Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u 14.05.13, 00:47 Trzeba rozgłosić,że ten prezydent jest przeciwko TV TRWAM na multipleksie i referendum będzie miało poparcie.Mohery do walki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u IP: *.tktelekom.pl 14.05.13, 08:48 Wystarczą nauczyciele, w końcu jest ich więcej niż członków Regii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 16:17 A czy nauczyciele nie mają własnego rozumu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszczuch Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u IP: *.43.230.12.komnet24.pl 14.05.13, 17:34 Gdyby miał być pisowski prezio to Przemyśl całkiem się zeszmaci jako normalne miasto a rządzić nim będzie nie prezio z pomocą Kurii lecz Kuria z pomocą prezia. Wstyd by mi było mieszkać w Przemyślu pod rządami PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u 14.05.13, 17:39 "a rządzić nim będzie nie prezio z pomocą Kurii lecz Kuria z pomocą prezia" Czyli tak jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukułka Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 21:55 Jedynie ktoś z poza Przemyśla , kto pokocha miasto jak swoje i rozwali układ. Może być nawet z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 22:26 spoza* Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u 16.05.13, 17:12 Nie ma takiej osoby bo nie wygra z Chomą. Ludzie w Przemyślu są krótkowzroczni i na podstawie kilku trawników, ulicy i sypiącej się już (byłem i widziałem) obwodnicy stwierdzą jak co wybory, że Choma to świetny gospodarz. I dalej w kółko macieju - kolejny kredyt, kolejny dług, kolejne zatrudnienia i pier.dolenie o nowym podatku żeby ratować finanse miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzales Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u IP: *.przemysl.hypnet.pl 16.05.13, 17:56 Dokładnie jest tak jak piszesz solist. Przecież PiS mogłoby zorganizować referendum w sprawie odwołania prezydenta, nie robi tego ponieważ prawdopodobnie liczy na przyszłą koalicję w rządzeniu miastem .To ze PO będzie przegrywać kolejne wybory to rzecz przesądzona.Z powodu braku alternatywy ludzie zagłosują na PiS,obecny prezydent mając poparcie sukienkowych znowu wygra i będzie rządził w PiS-em . W tym mieście zmian nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u 16.05.13, 23:42 Jest sporo nazwisk PiSowców przy Chomie. A poza tym przemyskie PiS do chu.ja niepodobne, jak i reszta partii zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: 5 osób i mamy nowego prezydenta z PIS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 12:33 Ja popieram Palikota,ale nie odpowiada mi towarzystwo przemyskie. Swoja droga zastanawiam sie jak taki inteligentny facet jak Rozenek dogaduje sie z naszym elokwentnym przewodniczacym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Goowno prawda IP: *.43.230.12.komnet24.pl 07.06.13, 14:30 Goowno prawda! Wy Przemyślacy tylko potraficie gadać i z pyska robić "cholewę"... Czemu się nikt z taka inicjatywą nie wychyli? Bo nie ma komu niestety. A po za tym kto, pytam jeszcze raz kto!!?? w tej moherowej mieścinie nadaje się na prezia miasta? Rząsa, Oleszek, Zapotocki, czy też Krużel albo Łożiński? Smiech na sali bo KURIOLAN jakim jest Przemyśl nigdy się nie doczeka dobrego gospodarza dokąd Kuria będzie miła prezia za pachołka co się od 3 kadencji CHomy i przed tym działo. Pamiętacie ŚP+ Sawickiego, który zaprzedał miasto Kurii? Chyba pamietacie. Każdy kto przejeżdża przez Podkarpacie omija wiochę zwaną Przemyślem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Goowno prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 16:40 Gość portalu: Klient napisał(a): > Każdy kto przejeżdża przez Podkarpacie omija wiochę zwaną Przemyślem... Wizyta Prezydenta Komorowskiego w CK Monarchia - facebook.com Odpowiedz Link Zgłoś